Προς το περιεχόμενο

Vampire: The Masquerade Bloodlines - Η καλύτερη clan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυσπεριζω...Μιας και εβαλα παλι το vtmb και θυμηθηκα τα παλια επεσα σε διλημμα στο character selection το οποιο λυθηκε φυσικα...(πηρα ventrue)...Εσεις ποια clan πιστευετε ειναι η καλυτερη και γιατι;
Εdit:μπερδευτικα και το εβαλα στα console games...ας το βαλει καποιος moderator στα pc games...

Δημοσ.

Αν και έχουν περάσει χρόνια, επαιρνα αυτή με το τριανταφυλλο. Toreador μου φαίνεται. Κυρίως για την πιο εύκολη επικοινωνια με τον κόσμο, καθώς προτιμώ αν μπορώ να αποφεύγω τις μάχες. Αν και πάντα ήθελα να δοκιμασω και εναν nosferatu τελικα δεν το κανα ποτέ. Ισως ειναι ευκαιρία να το δοκιμάσω ξανά.

Ειχες κανα προβλημα συμβατότητας σε win 7,8,8.1 ή με την αναλυση? Mε το τελευταιο unofficial patch είσαι ετσι?

Δημοσ.

Malkavian είναι μακράν η πιο απολαυστική, αλλά κατάλληλη για δεύτερο playthrough.

Για πρώτο θα έλεγα Gangrel/ Brujah για combat oriented, Toreador για social. Ventrue καλοί αλλά φλώροι.

Πάντως, κακά τα ψέματα, το παιχνίδι είναι για ένα playthrough με κάθε clan. Ψάξε βρες και τα community mods που το βελτιώνουν και θα χαρεί η ψυχή σου role-playing.

• Like 1
Δημοσ.

Απίστευτο παιχνίδι, από τα πιο ατμοσφαιρικά που έχω παίξει. Θυμάμαι είχαν "νοικιάσει" τη μηχανή της Valve αλλά το implementation ήταν άθλιο από πλευράς τους και το παιχνίδι χαντακώθηκε (όπως γνωρίζουμε εμείς που είχαμε κατεβάσει εφτά εκατομμύρια official patches για να γίνει playable). Όπως, όμως, με όλα τα παιχνίδια που πραγματικά αξίζουν, η community σήκωσε τα μανίκια και με τα πολλά το παιχνίδι έπιασε το potential του, ακόμη κι αν χρειάστηκε να περιμένουμε χρόνια για να το απολαύσουμε σε όλο του το μεγαλείο.

Θα με πείτε βλάκα, αλλά και στα δύο playthroughs μου επέλεξα Toreador. ΑΝ το ξανάπαιζα, θα ήθελα να δοκιμάσω Nosferatu μόνο και μόνο για το extra challenge ότι δεν πρέπει να σε δει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτη φορα ειχα παρει tremere...Αρχιζω σιγα σιγα να συνηθιζω και με ventrue

Αν και έχουν περάσει χρόνια, επαιρνα αυτή με το τριανταφυλλο. Toreador μου φαίνεται. Κυρίως για την πιο εύκολη επικοινωνια με τον κόσμο, καθώς προτιμώ αν μπορώ να αποφεύγω τις μάχες. Αν και πάντα ήθελα να δοκιμασω και εναν nosferatu τελικα δεν το κανα ποτέ. Ισως ειναι ευκαιρία να το δοκιμάσω ξανά.

Ειχες κανα προβλημα συμβατότητας σε win 7,8,8.1 ή με την αναλυση? Mε το τελευταιο unofficial patch είσαι ετσι?

Οπως ειπε και ο liakinen με unofficial patch(το τελευταιο) και τρεχω σε win 7x64...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα έλεγα πως υπάρχει κάποιο "καλύτερο" clan, μια και όλα τείνουν προς συγκεκριμένους ρόλους. 

Για χαρακτήρες που βασίζονται σε combat, προτιμώ κάτι σε Brujah για τον συνδιασμό Celerity - Potency - Blood Buff που κάνει τις μάχες γελοία εύκολες. Προσωπικό "αγαπημένο" build όταν συνδιάζεται με Tal'Mahe'Ra Blade ή Bush Hook (ανάλογα με τα enemy types).

Για γενικό RP, θεωρώ τους Malkavian απλά must-play για όσους σκοπεύουν να κάνουν 2ο playthrough - για πρώτο χαρακτήρα είναι καλύτερο κάποιο άλλο clan, μια και το insight των Malkavian έχει τρελά spoilers (μεταξύ άλλων). Αν και δεν έχω δοκιμάσει Nosferatu, φαντάζομαι πως επίσης είναι "καλύτεροι" σε 2o playthrough λόγω του πόσο περιορισμένη είναι η μετακίνηση στις non-combat περιοχές.

Αν ξεκινούσα ξανά το παιχνίδι, θα ήθελα να δοκιμάσω Tremere λόγω της σπανιότητας τους στο παιχνίδι (αν δεν κάνω λάθος, ο μόνος Tremere στο VtMB είναι ο  Maximillian Strauss).

Edit: Γενικά αν και μου αρέσει στα RPG να παίζω πιο "χαρισματικούς" χαρακτήρες, στο VtMB δυστυχώς πέφτει πολύ ζόρι σε ορισμένα fights (κάτι το Kuei-Jin που πολεμάς στην αποθήκη, κάτι ο Andrei στο τέλος του Hallowbrook Hotel) - δυστυχώς σε "σπρώχνει" ελαφρά προς combat όσο αφορά το main story.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν θα έλεγα πως υπάρχει κάποιο "καλύτερο" clan, μια και όλα τείνουν προς συγκεκριμένους ρόλους. 

Για χαρακτήρες που βασίζονται σε combat, προτιμώ κάτι σε Brujah για τον συνδιασμό Celerity - Potency - Blood Buff που κάνει τις μάχες γελοία εύκολες. Προσωπικό "αγαπημένο" build όταν συνδιάζεται με Tal'Mahe'Ra Blade ή Bush Hook (ανάλογα με τα enemy types).

Για γενικό RP, θεωρώ τους Malkavian απλά must-play για όσους σκοπεύουν να κάνουν 2ο playthrough - για πρώτο χαρακτήρα είναι καλύτερο κάποιο άλλο clan, μια και το insight των Malkavian έχει τρελά spoilers (μεταξύ άλλων). Αν και δεν έχω δοκιμάσει Nosferatu, φαντάζομαι πως επίσης είναι "καλύτεροι" σε 2o playthrough λόγω του πόσο περιορισμένη είναι η μετακίνηση στις non-combat περιοχές.

Αν ξεκινούσα ξανά το παιχνίδι, θα ήθελα να δοκιμάσω Tremere λόγω της σπανιότητας τους στο παιχνίδι (αν δεν κάνω λάθος, ο μόνος Tremere στο VtMB είναι ο  Maximillian Strauss).

Nosferatu για δευτερο playthrough αφου ξερεις τα "κατατοπια"...Ο μονος tremere,ναι ειναι ο Maximilian Strauss.

Δημοσ.

Μου θυμησατε παιχνιδι που ειχα υποψην να παιξω καποτε και τελικα ποτε δεν επαιξα. Το εκανα install, βρηκα και κατι πειραγμενες engine για να παιζω σε 1080p αλλα εκανα Malkavian. Μαλλον απο οτι βλεπω θα κανω αλλο clan για το 1ο playthrough. Oσο αφορα τα skills κλπ, καμια βοηθεια στο που να τα βαλω;

Δημοσ.

Edit: Γενικά αν και μου αρέσει στα RPG να παίζω πιο "χαρισματικούς" χαρακτήρες, στο VtMB δυστυχώς πέφτει πολύ ζόρι σε ορισμένα fights (κάτι το Kuei-Jin που πολεμάς στην αποθήκη, κάτι ο Andrei στο τέλος του Hallowbrook Hotel) - δυστυχώς σε "σπρώχνει" ελαφρά προς combat όσο αφορά το main story.

To έχω ακούσει πολλές φορές σαν κριτική για το Bloodlines και ακόμα δε συμφωνώ. Σίγουρα πρέπει να κάνεις μια επένδυση σε ένα combat ability, αλλά παίζοντας Toreador με ΠΟΛΛΑ ranks στα social skills δε βρήκα τις μάχες εκνευριστικές. Απαιτούν σίγουρα κάποια ικανότητα και αν δεν παίζεις δυνατή σωματικά clan χρειάζεσαι πόντους σε ranged, αλλά ακόμα και μόνο με το Celerity τα πράγματα ήταν απλά δύσκολα, όχι ανυπέρβλητα. Με Brujah - Gangrel φαντάζομαι θα ήταν εύκολες.

Αυτό που ισχύει είναι πως το παιχνίδι κυλάει πιο γρήγορα προς το φινάλε, πετώντας σου σχεδόν συνεχόμενες μεγάλες μάχες, σα να βιάζονταν να το τελειώσουν.

Δημοσ.

Παιχνιδάρα το vmtb! Θυμάμαι που έπαιζα με Toreador για να κυλάει πιο εύκολα!  Είχα φτάσει μέχρι και στο Hollywood, αλλά χάθηκαν τα save... :cry:

Για 2ο gameplay, όπως είπαν τα παιδιά, μπορείς να ξεκινήσεις με Nosferatu ή Malkavian(φοβεροί οι διάλογοι)!

Αν μας έκανε την τιμή κάποια εταιρεία να βγάλει ένα νέο παιχνιδάκι σε στιλ vampire the masquerade θα είχαμε ξαναρχίσει να ασχολούμαστε, αλλά με ψήσατε να το ξεθάψω από το ντουλάπι και να το περάσω στο pc!

• Moderators
Δημοσ.

(όπως γνωρίζουμε εμείς που είχαμε κατεβάσει εφτά εκατομμύρια official patches για να γίνει playable)

Νομίζω ότι ήταν λίγα τα official και υπήρχαν εκατομμύρια unofficial; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...