Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα να πάρεις κάποιο κινητό που να μη σου γίνει μπελάς η λειτουργία του. Μεινε μακριά από τα φθηνά Samsung γιατί κολλάνε αρκετά, οι εφαρμογές δεν πάνε στην κάρτα οι φωτογραφίες είναι κακές κλπ Τα κινέζικα ακούγονται σούπερ αλλά μπλεκεις με εγγυήσεις και προβληματικες λειτουργίες gps αλλαγές rom root κλπ θα σου πρότεινα σαν οικονομική λύση και με 0 προβλήματα το 997d

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και απο μαγαζιά της Κίνας. Πριν από μια εβδομάδα παρέλαβα το Lenovo s820 με τιμή γύρω στα 155€.

http://www.minideal.net/lenovo-s820-smartphone-android4-2-quad-core-1-2ghz-with-4-7-inch-hd-3g-wcdma-13-0mp.html

Android 4.2.1, IPS 4,7", 13MP camera, dual sim κτλ κτλ κτλ... Έχει ότι χρειάζεσαι και πραγματικά είναι πολύ ποιοτική συσκευή. Μπορείς να δεις βέβαια και πιο φθηνά μοντέλα. Πάντως, μην φοβάσαι εταιρίες σαν την Lenovo, δεν είναι noname. Επίσης, φημολογείται ότι τα κινητά της θα έρθουν επίσημα στην Ελλάδα...

Δημοσ.

<p>Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και απο μαγαζιά της Κίνας. Πριν από μια εβδομάδα παρέλαβα το Lenovo s820 με τιμή γύρω στα 155€.</p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.minideal.net/lenovo-s820-smartphone-android4-2-quad-core-1-2ghz-with-4-7-inch-hd-3g-wcdma-13-0mp.html'>http://www.minideal.net/lenovo-s820-smartphone-android4-2-quad-core-1-2ghz-with-4-7-inch-hd-3g-wcdma-13-0mp.html</a></p>

<p> </p>

<p>Android 4.2.1, IPS 4,7", 13MP camera, dual sim κτλ κτλ κτλ... Έχει ότι χρειάζεσαι και πραγματικά είναι πολύ ποιοτική συσκευή. Μπορείς να δεις βέβαια και πιο φθηνά μοντέλα. Πάντως, μην φοβάσαι εταιρίες σαν την Lenovo, δεν είναι noname. Επίσης, φημολογείται ότι τα κινητά της θα έρθουν επίσημα στην Ελλάδα...</p>

Απο το 2012 αυτα λενε αλλα ακομα περιμενουμε.Και απ οτι ειπε η lenovo ουτε το 14 προκειται να τα δουμε.Παρολα αυτα μια χαρα εταιρια ειναι,και εγω το καλοκαιρι ειχα αγορασει lenovo.

Τα μονα μειον ειναι το gps θα λεγα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το Feedback. Θα μπορούσε κάποιος να με πληροοφορήσει που έχει αγοράσει απο το www.minideal.net/ τι ακριβώς γίνεται σε περίπτωση βλάβης που πρέπει αν επιστρεφεί το προιόν γιατί δεν έχω ιδέα και αν χαλάσει πρέπει αν μείνω με τα παλιά μου; Ευχαριστω πολύ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το Feedback. Θα μπορούσε κάποιος να με πληροοφορήσει που έχει αγοράσει απο το www.minideal.net/ τι ακριβώς γίνεται σε περίπτωση βλάβης που πρέπει αν επιστρεφεί το προιόν γιατί δεν έχω ιδέα και αν χαλάσει πρέπει αν μείνω με τα παλιά μου; Ευχαριστω πολύ.

Το στελνεις με απλο ταχυδρομειο γυρω στο 10ευρω και σου δινουν αλλο η στο φτιαχνουν.Κανα 1μιση υπομονη ομως.

Δημοσ.

Σίγουρα έτσι; Το έχεις κάνει ας πούμε η θεωρητικά δουλεύει ετσι το σύστημά τους; Μην το πάρεις αρνητικά απλά σε αυτό πρέπει ναείμαι σίγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...