poscore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας,θέλω να αγοράσω ένα κινητό αφής που να έχει: Camera Wireless Dual Sim θα ήθελα να ακούσω κάποιες προτάσεις για μοντέλα γύρω στα [100-200]. Χμ, επίσης να πω οτι ψάχνω για κάποιο κινητό value-for-money ¨οπως λένε. Ευχαριστώ πολύ!
giorgos2710 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αυτό φαίνεται καλό http://www.minideal.net/lenovo-s650-smartphone-quad-core-1-3ghz-android-4-2-rom-8gb-with-4-7inch-qhd-ips-screen.html
poscore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η lenovo ειναι οκ; πιο δημοφιλή δεν ειναι τα samsung?
WalkerSW Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εσένα τι σε ενδιαφέρει περισσότερο ? Το πιο δημοφιλές η το πιο καλό στα χρήματα που δινεις?
giorgos2710 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η lenovo ειναι οκ; πιο δημοφιλή δεν ειναι τα samsung? Δεν ξέρω για αυτό σου είπα φαίνεται καλό . Εδώ είναι όλα τα samsung dual sim, δες τα και διάλεξε αυτό που σου αρέσει ,προσοχή όμως δεν είναι όλα dual sim dual stand-by
poscore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εσένα τι σε ενδιαφέρει περισσότερο ? Το πιο δημοφιλές η το πιο καλό στα χρήματα που δινεις? Εγώ θέλω κάποιο που να αξίζει τα λεφτά του. Δεν με νοιάζει αν είναι x μάρκα. Αλλά άν η x αξίζει δεν είναι μαλ*** ο κόσμάκης Θα το έπερνε. Γιαυτό σκέφτομαι αν είναι η όχι καλή. Πάρα πολλοί έχουν samsung. Δεν είναι όοοολα καλά εννοείται. Επειδή δεν ασχολούμαι με ποια είναι και οχι γι αυτο ρώτησα μήπως και κάποιος ξέρει και προτείνει. ευχαριστώ για κοιτάξω την λίστα
Donalhioy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 οταν λες camera? υπαρχει με 5, 8, 13 mp? flash? και τι εννοεις wireless?
poscore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 5 ειναι οκ. το flash δεν είναι απαραίτητο αλλά αν έχει ειναι τέλειο. Φαντάζομαι όλα πιάνουν internet ε? ;/
Donalhioy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εγω φιλε εχω το w100... θα σου το προτεινα 100% τωρα υπαρχει και το w100s με καλυτερο cpu..8mp πισω καμερα 5mp μπραστα! με flash υπαρχει και το lenovo α706.. ο αδερφος μου ειναι με το α760( ειναι το μοντελο χωρις flash) και ειναι μια χαρα με μολις 90 ευρο!!! δεν αντιμετωπισα στον περιπου ενα χρονο ουτε ενα προβλημα με κανενα απο τα 2!
kataramenos32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θέλω κάποιο που να αξίζει τα λεφτά του. Δεν με νοιάζει αν είναι x μάρκα. Αλλά άν η x αξίζει δεν είναι μαλ*** ο κόσμάκης Θα το έπερνε. Γιαυτό σκέφτομαι αν είναι η όχι καλή. Πάρα πολλοί έχουν samsung. Δεν είναι όοοολα καλά εννοείται. Επειδή δεν ασχολούμαι με ποια είναι και οχι γι αυτο ρώτησα μήπως και κάποιος ξέρει και προτείνει. ευχαριστώ για κοιτάξω την λίστα Ο κοσμακης δυστυχως εχει πεσει σε ληθαργο τα τελευταια χρονια και ποτε μα ποτε κανενας δεν αγοραζει με βαση τις αναγκες του.Το οτι ενα samsung πχ μπορει να το εχουν 10 ατομα και ενα lenovo 3 ατομα δεν παει να πει σε καμια περιπτωση οτι το 1ο ειναι καλυτερο 2
steliosdim Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του το εχει ο πατερας μου και τον εχει βολεψει στη δουλεια του:http://www.skroutz.gr/s/2358832/Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562.html?keyphrase=s7562
stamatinho Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αν θελεις καμερα που να βγαζει φωτο και το βραδυ και οχι οταν πας να βγαλεις το βραδυ να βλεπεις απεραντο σκοταδι θα πας η σε s2 plus η σε καποιο windows phone. Θα στερηθεις ομως το dual sim.Aν δεν σε ενδιαφερει τοσο η ΚΑΛΗ καμερα και απλα θες να εχεις μια εκει να βγαζει καμια φωτο κυριως μερα υπαρχουν απειρα κινεζικα καλα dual οπως lenovo,zte,thl κλπ.
fatals Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αν και δεν τα παω καλα με τα Samsung, To s2 plus όντως αξίζει, δεν εχει dual sim ωστοσο..
kataramenos32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 5 ειναι οκ. το flash δεν είναι απαραίτητο αλλά αν έχει ειναι τέλειο. Φαντάζομαι όλα πιάνουν internet ε? ;/ Πιστεψε με το flash ειναι απαραιτητο.Εκανα το σφαλμα να παρω το Galaxy S πριν καποια χρονια που δεν ειχε και με το ζορι εβγαζα φωτο σε εσωτερικο χωρο ακομα και τη μερα.Στα χρηματα που αναφερεις οι μονες αξιολογες συσκευες που πληρουν τα κριτηρια σου εινα απο Κινα μερια.Οτιδηποτε αλλο του στυλ Galaxy S Duos που αναφερθηκε πιο πανω μετα απο λιγο καιρο θα γινει κουραστικο απο τα κολληματα εστω και 2 εφαρμογες να εχει μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα