Stabi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας, για άλλη μια φορά θα χρειαστώ τη βοήθεια σας.Ο υπολογιστής μου είχε πρόβλημα με την ψυκτρα με αποτέλεσμα μετά από κάποια πολύωρη χρήση να υπερθερμενεται ο επεξεργαστής και να κάνει restart. Έστειλα τον υπολογιστή για να μου αλλάξουν ψυκτρα όπως είπαν και οι τεχνικοί του you και καταλήξαμε οτι μια καινούρια ψυκτρα 775 θα αργήσει πολύ να έρθει οπότε συμφώνησα να μου βάλουν μια Μεταχειρισμένη η οποία δούλεψε καλά αλλά τους δημιουργήθηκε ένα άλλο πρόβλημα κατά το οποίο ο υπολογιστής δεν έκανε το γνωστό μπιπ και δεν άνοιγε ενώ τα φανακια κλπ λειτουργούσαν κανονικα , έχω 4x1 gb ram ddr2 και boot μπορεί να γίνει με μόνο μια από τις τέσσερις ραμ πανω! Καθώς εμφανίστηκε και το πρόβλημα blue screen of death.Τώρα εγω δεν είχα ποτε αυτό το πρόβλημα και κυρίως με ενδιαφέρει το πρώτο, τον υπολογιστη μου τον έχουν μια εβδομάδα και δεν τους βλέπω και πολύ μαχιμους στη λύση. Έχετε κάτι να μου προτεινετε? Ξέρετε κάποια λύση ? Τι μου προτεινετε να κανω ? ...Ευχαριστώ εκ των προτερων!
coolerman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 <p>Τελικα το πρόβλημα λύθηκε.Ευχαριστώ.</p> Πως;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα