AMD Expert Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Αξίζει πραγματικά η EVO,20 oC διαφορά σε full load σε σχέση με την Coolermaster T4!Off-topic : Όσο για το 4-πινο αυτό εν μέρει ισχύει. Η gigabyte h87-d3h μου όλα τα 3πινα ανεμιστηράκια μπορεί και τα ελέγχει ανάλογα με την θερμοκρασία μέσω Volts
johnnyf95 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον προς evo κατευθυνομαι..ελπίζω να αξίζει η αγορά της
Rod@X Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Να χωράει μόνο και να μην έχεις ψηλές μνήμες από κάτω στη πρώτη θέση δίπλα στη ψυκτρα. Εγώ το έχω αυτό το θεματάκι. Βέβαια υπάρχει λύση. Σηκώνεις λίγο ψηλότερα τον ανεμιστήρα ή τον βάζεις από την άλλη πλευρά (να ρουφάει)
johnnyf95 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) οι μνημες δεν ειναι ψηλες...απλα η μητρικη εχει μονο 2 θεσεις για ραμ...αλλα οπως ειπες θα σηκωσω λιγο ψηλοτερα τον ανεμιστηρα αν εχω προβλημα. επαιζα πριν απο λιγο assassin's creed και ο επεξεργαστης ανεβαζε μεχρι και 65-67 βαθμους με την στοκ ψυχτρα Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2014 από johnnyf95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα