Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν intel core i5 2400 3.1 ghz και ψαχνω μια οικονομικη ψυχτρα για να βελτιωσω τις θερμοκρασιες στον επεξεργαστη

εχω δει αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806875

ειναι καλη;εχετε να προτεινετε κατι αλλο στα ιδια λεφτα; (η λιγο παραπανω)

Δημοσ.

Σε max load με την stock θερμαγώγιμη πάστα κρατάει τον i5 4570 σε full load με Prime95 (στο blend preset) έφτασε max 65oC . Αθόρυβη είναι,εμένα μου φαίνονται καλές οι θερμοκρασίες,ειδικά για haswell cpu (που είναι γνωστοί για ψηλές θερμοκρασίες).

Πάντως θα πρότεινα την Hyper 212,κρατάει 8πήρυνο FX σε full load στους 50oC max,τρομερή για 30€!

Δημοσ.

το καθε τσιπακι ειναι διαφορετικο και συμπεριφερεται διαφορετικα οσον αφορα τις θερμοκρασιες και το ρευμα.

απο εκει και περα εξαρταται και απο αλλα πραγματα.οπως το τι Load ειναι αυτο.γιατι οκ,100% load εχει και το cinebench αλλα 100% load εχει και το Intelburntest.

σε νορμαλ χρηση σε στοκ καταστασεις ειναι οκ.

εαν αρχισουν να ανεβαινουν ρευματα και συχνοτητες απλα δεν.

επισης καλο ειναι να διευκρινιζετε τι θερμοκρασιες λετε.

πυρηνες η socket?

Δημοσ.

το καθε τσιπακι ειναι διαφορετικο και συμπεριφερεται διαφορετικα οσον αφορα τις θερμοκρασιες και το ρευμα.

απο εκει και περα εξαρταται και απο αλλα πραγματα.οπως το τι Load ειναι αυτο.γιατι οκ,100% load εχει και το cinebench αλλα 100% load εχει και το Intelburntest.

σε νορμαλ χρηση σε στοκ καταστασεις ειναι οκ.

εαν αρχισουν να ανεβαινουν ρευματα και συχνοτητες απλα δεν.

επισης καλο ειναι να διευκρινιζετε τι θερμοκρασιες λετε.

πυρηνες η socket?

Μέσος όρος πυρηνών :) Κλειδωμένος ο multiplier σε x36,πάντα 3.6GHz και το Prime95 σε Blend-in test. Θερμοκρασίες μετράω με HWMonitor 

Δημοσ.

Πάντως θα πρότεινα την Hyper 212,κρατάει 8πήρυνο FX σε full load στους 50oC max,τρομερή για 30€!

ενω εχεις την blizard προτεινεις την hyper;δεν εχεις μεινει ευχαριστημενος;

απλα τα προβληματα με την hyper ειναι οτι ξεφευγουμε λιγο απο τα λεφτα που θελω να δωσω και δεν ξερω αν χωραει στο κουτι μου (thermaltake v4)

Δημοσ.

ενω εχεις την blizard προτεινεις την hyper;δεν εχεις μεινει ευχαριστημενος;

απλα τα προβληματα με την hyper ειναι οτι ξεφευγουμε λιγο απο τα λεφτα που θελω να δωσω και δεν ξερω αν χωραει στο κουτι μου (thermaltake v4)

Ευχαριστημένος έχω μείνει,όμως η Hyper 212 Evo είναι αρκετά καλύτερη...δηλαδή αν με 15€ παίρνεις ψύκτρα που κρατάει τον επεξεργαστή 65oC με 30€ παίρνεις ψύκτρα που τον κρατάει 50 oC,ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. Τώρα θα μου πεις : ρε φιλαράκι γιατί πήρες αυτήν τότε;

Το PC μου έχει περάσει από τεράστιες αλλαγές. Η αρχική του μορφή περιλάμβανε έναν AMD A4 3400 CPU (38€). Αν κρατούσα την stock θα είχα βαβούρα και υψηλές θερμοκρασίες. Αν έπαιρνα την Hyper 212 θα είχα ψύκτρα στα ίδια λεφτά με τον επεξεργαστή,δηλαδή θα'ταν καλύτερα να'παιρνα καλύτερο CPU. Έτσι είχα πάρει στα 13,90€ την T2 Blizzard την οποία χρησιμοποιώ και σήμερα. Απόλυτα ευχαριστημένος από θόρυβο,από θερμοκρασίες είναι ΟΚ,τίποτα το ιδιαίτερο και η Hyper 212 είναι ακόμη πιο αθόρυβη και πολύ πιο αποδοτική. Η Hyper T2 θα κάνει μια χαρά την δουλειά της, ειδικά σε stock ρολόγια, αλλά με μόλις 15€ παραπάνω παίρνεις προϊόν ισάξιο με συστήματα υδρόψυξης των 60€ (στυλ Corsair H60i) .  

Με λίγα λόγια η Hyper T2 κάνει ικανοποιητική δουλειά,αλλά σε σχέση απόδοσης τιμής η Hyper 212 είναι κορυφή...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Η T2 δεν είναι πάρα πολύ ψηλή και μπαίνει σε όλα τα ATX κουτιά (ίσως και mATX). Όμως,σε Coolermaster K350,η 212 Evo ήθελε ζώρισμα στο panel για να κλείσει,ενώ η T2 κλίνει εύκολα,με κενό. Αν πάρεις την σωστή απόφαση και θελήσεις να αγοράσεις την 212 να σιγουρευτείς πως το κουτί σου θα την χωρέσει. 

Αν το budget είναι πρόβλημα,και η T2 είναι μια άξια αντικαταστάτρια της εργοστασιακής ψύκτρας!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να κερδισεις και πολλα με αυτην την ψυχτρα. Ισως να κοιταγες για μεταχειρισμενες noctua ή thermalright silverarrow αλλα πας στο 50αρικο μετα :|

Δημοσ.

Δεν νομιζω να κερδισεις και πολλα με αυτην την ψυχτρα. Ισως να κοιταγες για μεταχειρισμενες noctua ή thermalright silverarrow αλλα πας στο 50αρικο μετα :|

για ποια λες;

Δημοσ.

212 Evo +1

Ότι πάρεις να έχει 4πινη σύνδεση για να μπορεί η μητρική να ρυθμίζει τις στροφές ανάλογα με τη θερμοκρασία (άρα και το θόρυβο) και (προσωπική προτίμηση), να βιδώνει στη μητρική (μια φορά το κάνεις, μετά είναι πιο σταθερή και  μπαινοβγαινει  πιο εύκολα για αλλαγη πάστας κτλ).

Τα push-pins είναι πλαστικά , χαλαρώνουν, ξεραίνονται, σπάνε και καμιά φορά δημιουργούν προβλήματα.

* Στα  (-) της , 1.Να χωράει στο κουτί σου.

2. Ανάλογα με τη μητρική και τις μνήμες σου μπορεί να σου φάει τη θέση της πρώτης μνήμης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...