agerakel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Oλοι πιθανόν που ασχολούμαστε με τον όρο η/υ πάνω κάτω γνωρίζουμε την διαδικασία format(έτσι λεω εγω). Για τα Win 8??? ποιος ξέρει γιατι με την πρώτη κανενας... (δική μου γνώμη ....δεν πρόκειται ποτε να γινουν XP και 7)!!! 1
TheELF Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ποια είναι η ερώτησή σου;;; Η διαδικασία του format για win 7-8-8.1 είναι ολόιδια.
anestis1967 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 εμενα παντως μου εφερε δυσκολιες κατα το φορματ οτι δεν εκαν reboot απο πουθενα αρα μαλλον δεν ειναι η ιδια καθολου καθως επρεπε να πειραξω το βιοσ η ερωτησι του προφανος θα ειναι στο πως γίνεται και εμενα μου το είπαν φιλε μου καλε πως πρεπει να πειραχτει το βιοσ για να γινει
panoyker10rp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 η ερώτησή εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι ??
agerakel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ακριβως παρα πολλοι εχουν προσπαθησει να κανουν.. τουλαχιστον φιλοι που γνωριζω και η δυσκολια ειναι τεραστια... Με το reboot . Δεν μπορεις να κανεις αν δεν "ξεκληδωσεις" γτ ομως να ειναι κλειδωμενο απο bios?
Redshift Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 μπορεις να κανεις αν βαλεις μοναδικο δισκο εκκινησης το dvd οπως καναμε παλια ξαναλεω ομως οτι στα 8 δεν χρειαζεται να κανεις φορματ,κανεις ρησετ
agerakel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 reset τι ακριβως θελεις να πεις? Για να το λες . Δεν εχω ιδεα απο 8 εξου και το θεμα αν εχεις την καλοσυνη ν μ το εξηγησεις? Γτ reset και οχι format?
Redshift Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 γλιτωνεις χρονο κ κοπο,δες εδω http://winsupersite.com/windows-8/windows-8-tip-reset-or-refresh-your-pc
TheELF Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ακριβως παρα πολλοι εχουν προσπαθησει να κανουν.. τουλαχιστον φιλοι που γνωριζω και η δυσκολια ειναι τεραστια... Με το reboot . Δεν μπορεις να κανεις αν δεν "ξεκληδωσεις" γτ ομως να ειναι κλειδωμενο απο bios? Δεν έχει να κάνει με τα windows 8 αυτό,τουλάχιστον όχι αυστηρά,το θέμα είναι ότι όλοι οι Η/Υ αλλάξανε το bios τους από mbr στο νέο uefi(gpt) τα τελευταία χρόνια και τα 8 είναι το πρώτο λειτουργικό που από την αρχή βγήκε με αυτό το νέο πρότυπο και όχι με το mbr όπως τα 7 και τα ποιο παλιά. Αν έχεις αυθεντικά 8 θα είναι με uefi(gpt) και σε νέο Η/Υ δεν θα έχεις κανένα θέμα, όλα θα τρέχουν μια χαρά. Αν έχεις αυθεντικά 8 θα είναι με uefi(gpt) και σε παλιό Η/Υ με mbr/bios δεν θα ξεκινάνε καν. Αν έχεις μη-αυθεντικά 8 μπορεί να είναι με uefi(gpt) μπορεί όμως να είναι και φτιαγμένο με bios/mbr οπότε σε νέο Η/Υ θα πρέπει να γυρίσεις την επιλογή uefi στο legacy, κοινός να την απενεργοποιήσεις για να ξεκινήσει το δισκάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα