Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα συνεχίσουμε έτσι, δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι χωρίς να καταπατήσουμε κάποια πατέντα.

Φιλε,επειδη η μαλακία παει σύννεφο,περίμενε ακομα και τα σύννεφα να ειναι με το tm* παρέα.

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος, με ποιο σκεπτικο και υπο την εποπτεια τινος επετρεψε/δεχθηκε να "πατενταριστει" απο μια επιχειριση μια λεξη που υπαρχει εδω και 100αδες χρονια και περιγραφει κατι που τρωνε εκατομμυρια ανθρωποι στον κοσμο?

Δηλαδη αν η γοογλε πατενταρει τα "glasses" της τοτε κανα δις ανθρωπων στον κοσμο δεν θα αγοραζουν πλεον "γυαλια" αλλά ξερω γω μια "αντικριστη μεταλλικη κατασκευη δια την περιοχη των οφθαλμων η οποια φερει οπτικως διαπερατα υλικα" ή κατι τετοιο....?

Και μονο που εκανε η King μια τετοια αιτηση επρεπε να φαει συσταση ή και προστιμο.

Το SKY δηλαδή; Άρα και η BSKYB κάτι πρέπει να της κάνουν!!

Ωραίες αποφάσεις

Δημοσ.

εγώ που χρησιμοποιώ συνέχεια το ΜΑ......

και όλες τις κατηγορίες του όπως ξεκόλλα ρε ΜΑ... είσαι μεγάλος ΜΑ.... και όλα τα υπόλοιπα πρέπει να το κόψω γιατί αν εμφανιστεί αυτός που το πατενταρε θα έχω πρόβλημα?
πόσο μα ΠΟΣΟ ΜΑ..... μπορεί να είναι μερικοί  πατεντιαρηδες όμως.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν έκανε κυριολεκτικά πατέντα,αλλά trademark.

Έχει διαφορά.

Αλλά και πάλι,ούτε trademark έπρεπε να δώσουν για απομονομένες λέξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πατεντα σημαινει ιδιοκτησια . Εφοσον υπαρχει εμενα δε μου φαινεται περιεργη η ολη φαση

Ιδιοκτησία σε λέξη..και σου δε σου φαίνεται περίεργο;!! ΟΚ

• Like 5
Δημοσ.

Οι haters δεν παίζονται.. Δεν κατάλαβαν ότι η Apple ζητά από άλλους developers να αλλάξουν τα ονόματα των apps τους επειδή η King πατένταρε τις λέξεις Candy Crash Saga..

Δημοσ.

Πίστευα οτι απαγορεύεται να πατεντάρεις μια συνηθισμένη λέξη μόνη της (οχι μέσα σε τίτλο) αλλά φαίνεται οτι ο κόσμος του copyright είναι πολύ πιο ανώμαλος απο οτι νόμιζα.

Κι εγώ το κλ@σιμο.

Μόλις αμόλυσα μια. Έλα να εισπράξεις... ;)

• Like 5
Δημοσ.

πάντως πως γίνεται να πατεντάρεις μια λέξη δεν μπορώ να καταλάβω...και πόσο μάλλον όταν η λέξη είναι candy!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...