Plug Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Άμα συνεχίσουμε έτσι, δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι χωρίς να καταπατήσουμε κάποια πατέντα. Φιλε,επειδη η μαλακία παει σύννεφο,περίμενε ακομα και τα σύννεφα να ειναι με το tm* παρέα. 1
go.george Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη εφαρμογη με το ονομα iSkyCandy σηκωνει τριπλη αγωγη ετσι για την πλακα....? 9
thodoris1985 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ποιος, με ποιο σκεπτικο και υπο την εποπτεια τινος επετρεψε/δεχθηκε να "πατενταριστει" απο μια επιχειριση μια λεξη που υπαρχει εδω και 100αδες χρονια και περιγραφει κατι που τρωνε εκατομμυρια ανθρωποι στον κοσμο? Δηλαδη αν η γοογλε πατενταρει τα "glasses" της τοτε κανα δις ανθρωπων στον κοσμο δεν θα αγοραζουν πλεον "γυαλια" αλλά ξερω γω μια "αντικριστη μεταλλικη κατασκευη δια την περιοχη των οφθαλμων η οποια φερει οπτικως διαπερατα υλικα" ή κατι τετοιο....? Και μονο που εκανε η King μια τετοια αιτηση επρεπε να φαει συσταση ή και προστιμο. Το SKY δηλαδή; Άρα και η BSKYB κάτι πρέπει να της κάνουν!! Ωραίες αποφάσεις
jimmy213 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εγώ θα πατεντάρω όλο το αλφάβητο. Κάθε λέξη και $
calico Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πατεντα σημαινει ιδιοκτησια . Εφοσον υπαρχει εμενα δε μου φαινεται περιεργη η ολη φαση 1
lousifer2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 εγώ που χρησιμοποιώ συνέχεια το ΜΑ...... και όλες τις κατηγορίες του όπως ξεκόλλα ρε ΜΑ... είσαι μεγάλος ΜΑ.... και όλα τα υπόλοιπα πρέπει να το κόψω γιατί αν εμφανιστεί αυτός που το πατενταρε θα έχω πρόβλημα? πόσο μα ΠΟΣΟ ΜΑ..... μπορεί να είναι μερικοί πατεντιαρηδες όμως. 1
akis_fc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 και όλα αυτά ενώ.... http://www.apple.gr/ 3
Alithinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έκανε κυριολεκτικά πατέντα,αλλά trademark. Έχει διαφορά. Αλλά και πάλι,ούτε trademark έπρεπε να δώσουν για απομονομένες λέξεις. 1
thodoris1985 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πατεντα σημαινει ιδιοκτησια . Εφοσον υπαρχει εμενα δε μου φαινεται περιεργη η ολη φαση Ιδιοκτησία σε λέξη..και σου δε σου φαίνεται περίεργο;!! ΟΚ 5
mourouzis2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Οι haters δεν παίζονται.. Δεν κατάλαβαν ότι η Apple ζητά από άλλους developers να αλλάξουν τα ονόματα των apps τους επειδή η King πατένταρε τις λέξεις Candy Crash Saga..
keepgoing Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πίστευα οτι απαγορεύεται να πατεντάρεις μια συνηθισμένη λέξη μόνη της (οχι μέσα σε τίτλο) αλλά φαίνεται οτι ο κόσμος του copyright είναι πολύ πιο ανώμαλος απο οτι νόμιζα. Κι εγώ το κλ@σιμο. Μόλις αμόλυσα μια. Έλα να εισπράξεις... 5
alex.kotanidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδη εφαρμογη με το ονομα iSkyCandy σηκωνει τριπλη αγωγη ετσι για την πλακα....? έκλαψα
foutzos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 πάντως πως γίνεται να πατεντάρεις μια λέξη δεν μπορώ να καταλάβω...και πόσο μάλλον όταν η λέξη είναι candy!
macboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Κάτι σαν το πρόβλημα με τον Πανουση και ΝΤΑΛΆΡΑ!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα