kostasgalllia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 παιδια εχω ενα (για μενα) τεραστιο προβλημα.δεν μπορω να κανω upload/download απο που8ενα. δεν φταιει ο browser /firewall/ router. ελπιζω στην αμεση απαντησεις σας καθως εχω deadine για εργασιες
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δώσε όμως περισσότερες πληροφορίες. Τι λειτουργικό έχεις και τι δοκιμές έχεις κάνει; Με ftp, μέσω browser, με download hlepers; Δοκίμασε να κατεβάσεις από αλλού ένα iso από ubuntu ή mint linux και κάψτο σε dvd. Μπούταρε από αυτό και δες αν εκεί μπορείς να κατεβάσεις. Αν δημιουργήθηκε το πρόβλημα πρόσφατα κάνε μια επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία.
konstantin1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Βοήθησε λίγο... Βγαίνει κάποιο error?? απλό browsing κάνεις? Παίρνεις κανονικά IP από το router?
kostasgalllia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις σας συγνωμη για τα μισα στοιχεια. micos000 αν ηξερα ολα αυτα που μου λες μαλλον δεν 8α ειχα αυτα τα προβληματα! (καντα μου λιανα!) win 7 64 bit δεν μπορω να ανεβασω ενα word ας πουμε στο hotmail δεν φταιει ομως το hotmail. και δεν μπορω ουτε φωτογραφια απο το google να αποθηκευσω. πρεπει να αναφερω μαλλον κ το προβλημα με το MSoffice. ανοιγα εγραφα κ δεν μπορουσα να το απο8ηκευσω εκλεινε χωρις να τα σωσει. (το διεγραψα με ειδικο προγραμμα) κατεβασα open office αλλα τα ιδια. δεν kanei save. ιος και τετοια δεν παιζει. ευχαριστω για τις απαντησεις σας συγνωμη για τα μισα στοιχεια. micos000 αν ηξερα ολα αυτα που μου λες μαλλον δεν 8α ειχα αυτα τα προβληματα! (καντα μου λιανα!) win 7 64 bit δεν μπορω να ανεβασω ενα word ας πουμε στο hotmail δεν φταιει ομως το hotmail. και δεν μπορω ουτε φωτογραφια απο το google να αποθηκευσω. πρεπει να αναφερω μαλλον κ το προβλημα με το MSoffice. ανοιγα εγραφα κ δεν μπορουσα να το απο8ηκευσω εκλεινε χωρις να τα σωσει. (το διεγραψα με ειδικο προγραμμα) κατεβασα open office αλλα τα ιδια. δεν kanei save. ιος και τετοια δεν παιζει. να πω πως μολις παταω upload σε κατι κλεινει ο browser στο λεπτο
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 καλα κατεβασε μια το malwarebytes να σκαναρει δεν χανεις κατι για αρχη. Επισης ξαναπερνα τους drivers για την καρτα δικτυου.
kostasgalllia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 εκανα οτι μου ειπες. τιποτα μολις παταω αποθηκευση κλεινει το chrome/firefox/opera
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 απο αλλον υπολογιστη/κινητο κλπ μπορεις να κατεβασεις το malwarebytes και να το περασεις. Αν δεν ειναι ιος,ευχομαι να μην χρειαστεις φορματ!
kostasgalllia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 τα εκανα αυτα βηκε κατι αρχεια τα εσβησα restart αλλα τιποτα. πιστευω εισαι πολυ κοντα στη λυση σκεψου τι αλλο να ναι? ο υπολογιστης ειναι αδειος. φορματ πριν λιγους μηνες.
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 δοκιμασε και με τουτο μια http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ και ξαναπερνα και τους drivers για το δικτυο επισης!
kostasgalllia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 το εκανα κ αυτο κατι βρηκε. εκανα κ την καρτα. τιποτα. πες οτι σου ερχεται. 8α το κανω, με παιδευουν βεβαια τα restart αλλα οκ
Gtr34 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο antivirus εχεις ( Ποιο antivirus εχεις ; Δοκιμασε να το κλεισεις για λιγο και δοκιμασε να κατεβασεις και να κανεις save .
kostasgalllia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 eset avast, το εκανα αυτο πολλες φορες. τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα