nickarmy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 εμένα μου αρέσει (όχι οτι θα αγοράσω ..)
alexiskrp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 έχοντας κάνει register την κονσόλα στην Microsoft Hellas, η εγγύηση της κονσόλας ξεκινάει στις 01/03/2014 (την κονσόλα την πήρα 24/12/13 από τα public-προ παραγγελία). Πιθανολογώ,μετά από αυτό, πως η 1η Μαρτίου θα είναι επίσημη κυκλοφορία. Kαι σε μένα το ίδιο έβγαλε. Μακάρι να είναι έτσι για να μην έχουμε "ενδιάμεσους" για την εγγύηση.
VagelisDer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εγω θα περιμενω το ασπρο, με 2 αυτοκολλητα Redbull & MonsterEnergy, και ελαφρο χαμηλομα και neon εχω εκδοση N4S & DiRT μαζι!!!!! Πλακα πλακα εχουμε καμμια ιδεα ποτε θα το δουμε στα μαγαζια??? Φημες λενε οκτωμβριο!
21century Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Πανέμορφο ιδίως αν συνοδεύεται από δωρεάν παιχνίδια...
pateras88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Λευκο Του Παγου !!!Ετσι ρε MS ετοιμο σε βλεπω σαμ πας για XBOX ONE πριν το καλοκαιρι !!
aris1986 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 αντε να βγουν οι slim εκδόσεις σε 2 χρόνια. Πολύ άσχημα, τετραγωνισμενα και χοντρά τα ps4-xbox one.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα