Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας και παλι εγκατεστησα τα windows 7 32 bit κανονικα χωρις κανενα προβλημα αλλα οταν παω να εγκαταστησω τα windows 7 64 bit μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα τα πραγματα του υπολογιστη μου ειναι στην υπογραφη μου 

mobo gigabyte 990xa-ud3 rev 3.0

cpu amd phenom II x4 965 black edition

gpu gigabyte gtx 650 ti 

Και εχω αλλη μια ερωτηση στο προγραμα cpu-z ετσι θα επρεπε να φαινεται η καρτα γραφικων δειτε παρακατω στη φωτο συγνωμη απλα δεν ηθελα να ανοιξω καινουργιο θεμα

post-267762-0-84228500-1391183448_thumb.png

post-267762-0-56857800-1391183600_thumb.png

Δημοσ.

χρειαζεσαι καθαρη εγκατασταση των 64μπιτων στον υπολογιστη,οχι να βαλεις 32μπιτα και μετα τα 64μπιτα

Ειναι απολυτα λογικο ενα 32μπιτο προγραμμα να μην μπορει να τρεξεις 64μπιτο exe.

Βαλε απ ευθειας τα 64μπιτα ΟΧΙ μεσα απο τα windows.

Δημοσ.

χρειαζεσαι καθαρη εγκατασταση των 64μπιτων στον υπολογιστη,οχι να βαλεις 32μπιτα και μετα τα 64μπιτα

Ειναι απολυτα λογικο ενα 32μπιτο προγραμμα να μην μπορει να τρεξεις 64μπιτο exe.

Βαλε απ ευθειας τα 64μπιτα ΟΧΙ μεσα απο τα windows.

θα το τρεξω απο φλασακι ευχαριστω πολυ για την απαντηση και ηθελα να με βοηθησεισ με τη καρτα γραφικων την 2 ερωτηση που εκανα πριν

Δημοσ.

<p>Οσον αφορα την καρτουλα καλυτερα τρεξε το GPU-z καθως ειναι ειδικα για καρτες.</p>

<p>Ετσι θα δεις περισσοτερες πληροφοριες. </p>

Θα το δοκιμάσω αλλα νομίζω οτι κάτι δε πάει καλα έχει παρά πολύ χαμηλή ανάλυση και κατέβασα τον drivers αλλα έχει 2 revision αυτή η κάρτα και δε ξερω ποια revision είναι η δική μου

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια το Revision. Κατεβασε αυτον τον οδηγο και αφου πρωτα απεγκαταστησεις οτι οδηγο εχεις.

Βαλε αυτον εδω εφοσον εχεις x32 λογισμικο: 

GEFORCE 332.21 DRIVER

Version: 332.21  WHQL Release Date: 2014.1.7 Operating System: Windows 7 32-bit, Windows 8.1 32-bit, Windows 8 32-bit, Windows Vista 32-bit Language: English (US) File Size: 161.00 MB

bttn_download.jpg

Εdit: Official DDU Download WebsiteDownload Here

(για την απεγκατασταση των οδηγων)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...