Varva7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει software το οποίο να μπορώ να συνδεθώ απο το λάπτοπ μου σε κάποιο άλλο (με USB λογικα) λάπτοπ και να κάνω έλεγχο, να βλέπω αν όλα δουλεύουν σωστά πχ hdd-ram-cpu και αν έχει κάποιο πρόβλημα να μπορώ να το δώ απο το λάπτομ μου? Κάτι αντίστοιχο δουλεύουν στο Πλαίσιο και το χρεώνουν 27Ε για να κάνουν αυτον τον έλεγχο.
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κατεβάζεις το hirens και και ο iso σε ένα cd. Μπουτάρεις από αυτό και τρέχεις ότι διαγνωστικό έλεγχο γουστάρεις σε hdd, ram, burnin test κτλ. Το τι κάνει το Πλαίσιο δεν ξέρω. Εσένα ποιος σου το είπε ότι κάνουν έτσι τον έλεγχο;
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εχεις δυο ερωτησεις 1 Θέλεις να δεις εναν αλλο υπολογιστή απο το λαπτοπ σου 2 Θελεις να δεις τι πρόβλημα εχει ο άλλος υπολογιστής. ???
Varva7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Nikoskalithea Και τα 2 αυτά θέλω να μάθω.... Το μόνο που ξέρω είναι ότι συνδέουν με ένα καλώδιο το pc-laptop που έχει πρόβλημα και γίνεται η διάγνωση.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Για το 2 σου απάντησε ο @micos000 1 teamviewer για πρόσβαση απο οπουδήποτε στον πλανήτη http://www.teamviewer.com/el/index.aspx?pid=google.tv.s.int&gclid=CImlr8yOqbwCFeXLtAodlnQAXQ ή το remote desktop των windows για local πρόσβαση ή αν εχεις και linux το krdc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα