Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θυμάμαι να έκανα τίποτε άλλο πέρα από το Upgrade, μέσω του Windows Store. Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης το πρώτο που άρχισε να ενοχλεί ήταν οι σταθερά υψηλότερες στροφές του ανεμιστήρα της CPU. Μετά από δύο ή τρία Update, που έγιναν μέσω του Windows Update, πάτησα τερματισμό και μπήκε σε Sleep Mode. Έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Recovery Partition για να επαναφέρω τα εργοστασιακά Windows 8, ανακαλύπτοντας πως δε λειτουργεί (στη Διαχείριση δίσκων δείχνει 20GB Recovery Partition με 20GB ελεύθερο χώρο)

Η upgrade διαδικασια δε σε αφηνει να διαλεξεις ή να κανεις τιποτα εσυ,γι'αυτο δεν υπαρχει η πιθανοτητα σε upgrade διαδικασια να διαγραψει οτιδηποτε που δεν ειναι στο partition του λογισμικου.

Μονο με διαδικασια clean install εχει εξτρα επιλογες και μαλυστα υπαρχουν και κρυφες επιλογες για να μπορεσεις να φορμαρεις και να διαγραψεις partitions.Γενικα πρεπει να ξερει που να τα βρεις για να μπορεσεις να διαγραψεις ή να φορμαρεις partition σε τετοιες διαδικασιες!

Δοκιμασε να κανεις reset και αν δε σε επαναφερει στα 8,αλλα σου κανει clean install τα 8.1,αυτο σημαινει οτι πραγματι διαγραφηκε το recovery partition.Αν σε στειλει στα 8,σημαινει οτι υπαρχει και λειτουργει σωστα!

Δημοσ.

Λέγοντας reset εννοείς να οδηγηθώ στο recovery partition είτε με τα εργαλεία αποκατάστασης των Windows είτε με το εργαλείο της Asus ή εννοείς κάτι διαφορετικό?

Δημοσ.

Το έχω κάνει και αφού ξεκινάει τη διαδικασία μου βγάζει μήνυμα:

Δεν βρέθηκε το περιβάλλον αποκατάστασης

Τοποθετήστε το μέσο εγκατάστασης ή αποκατάστασης των Windows και ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας με το μέσο

Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ να προμηθευτώ DVD εγκατάστασης των Windows από την Asus, γιατί πλέον με τα Windows 8 δεν παρέχεται τίποτε συνοδευτικό με την αγορά  Laptop.

Δημοσ.

Χρειαζεται μονο να βρεις ενα απειρακτο iso για τα windows 8 και ειτε να τα τρεξεις απο τα windows ειτε να το καψεις σε dvd!Ολους τους drivers και τις εφαρμογες της asus μπορεις να τις βρεις και να τις εγκαταστησεις απο το site της asus!

Δημοσ.

Η ενεργοποίηση θα γίνει αυτόματα, αφού το κλειδί είναι καταχωρημένο στο Bios ή θα υπάρξει πρόβλημα?

Σ' ευχαριστώ για την αμεσότητητα και την πληρότητα των απαντήσεων και ελπίζω να λύσουν απορίες και άλλων συμφορουμιτών.

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο το τροπο για να δημιουργησεις bootable usb ή dvd των windows 8.Απλα τη διαδικασια θα πρεπει να γινει απο το λαπτοπ σου για να σου βρει τη σωστη εκδοση του λογισμικου!

http://www.nirmaltv.com/2013/05/09/download-windows-8-iso-from-microsoft/

Η αναγνοριση του κωδικου θα γινει αυτοματα!

Δημοσ.

Το έχω κάνει και αφού ξεκινάει τη διαδικασία μου βγάζει μήνυμα:

Δεν βρέθηκε το περιβάλλον αποκατάστασης

Τοποθετήστε το μέσο εγκατάστασης ή αποκατάστασης των Windows και ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας με το μέσο

Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ να προμηθευτώ DVD εγκατάστασης των Windows από την Asus, γιατί πλέον με τα Windows 8 δεν παρέχεται τίποτε συνοδευτικό με την αγορά  Laptop.

Ελεξε αυτη τη μεθοδο,να δεις αν μπορεις να το αποκαταστησεις.

http://blogs.technet.com/b/keithmayer/archive/2013/11/06/windows-8-1-unable-to-quot-copy-recovery-partition-quot-when-building-recovery-drive.aspx#.UvoYT-9WGW9

Φυσικα αν ηδη εχεις κανει clean install,ξεχνα το!

Δημοσ.

Δυστυχώς το Netbook δεν ήταν δικό μου και προς το παρόν δεν μπορώ να το έχω για να δοκιμάσω αυτό που προτείνεις. Με την πρώτη ευκαιρία που θα μπορέσω να το πάρω θα δω αν γίνεται κάτι μ' αυτά που προτείνονται στο site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...