Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι..Εχω λαπτοπ Samsung intel core i3-3120M CPU 2.50GHz 4giga ram μοντελο:np450r5e-x01gr  και εχω τα win8! Να κανω αναβαθμιση σε 8.1 η θα αρχισει να σερνεται ? Γενικα ειναι καλυτερα απο τα 8 ?

Δημοσ.

Προσοχη ωστοσο περνει αρκετη ωρα και αν κατα καποιο λογο διακοπη η συνδεση ξαναρχιζει απο την αρχη,παιδευτηκα 2 μερες μεχρι να το κανω upgrade

Δημοσ.

Η αναβάθμιση είναι 3.5gb!!!!!!!σαν να κάνεις νέα εγκατάσταση!!!!!!την αναβάθμιση την έκανε η γυναίκα μου σε lenovo g580 και  παρουσίασε προβλήματα(στον ήχο και στο registry) τα οποία τα διόρθωσα,αλλά από την άλλη ο σκληρός σέρνεται!!!.(έγινε ανασυγκρότηση μετά από την συγκεκριμένη αναβάθμιση)...δεν υπάρχει "σωστός" οδηγός με αποτέλεσμα ο σκληρός να καθυστερεί...σκέφτομαι να κάνω restore σε 8.0...καλό θα ήταν ακόμα να μην κάνεις upgrade,άσε να περάσει λίγο ο καιρός (μην ξεχνάς ότι είναι νέα έκδοση και ακόμα υπάρχουν προβλήματα).

Δημοσ.

κι εγω αυτο λεω να κανω παιδες να περιμενω ουτως η αλλως καλα πανε τα 8! Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον stormwave και θα σου προτείνω κι εγώ να μην κάνεις αναβάθμιση ακόμη αλλά να περιμένεις λιγο καιρό μέχρι να διορθωθούν διάφορα προβλήματα. Εγώ για παράδειγμα που έκανα την αναβάθμιση σε 8.1 σε ένα Asus Vivobook, μετά την αναβάθμιση, το ανεμιστηράκι της ψύξης δουλεύει ασταμάτητα (35% παραπάνω στροφές απ'ότι με τα Windows 8). Επίσης μετά την αναβάθμιση έμεινε κενό το Διαμέρισμα επαναφοράς στην εργοστασιακή κατάσταση (Recovery Partition).

Δημοσ.

εννοειται πως δεν θα κανεις αμεσως..περιμενε να περασει λιγος καιρος..να βγουν νεα drivers..μη ξεχνας οτι οι οδηγοι χρειαζονται λιγο καιρο να παραμετροποιηθουν για τα νεα λειτουργικά..just wait...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον stormwave και θα σου προτείνω κι εγώ να μην κάνεις αναβάθμιση ακόμη αλλά να περιμένεις λιγο καιρό μέχρι να διορθωθούν διάφορα προβλήματα. Εγώ για παράδειγμα που έκανα την αναβάθμιση σε 8.1 σε ένα Asus Vivobook, μετά την αναβάθμιση, το ανεμιστηράκι της ψύξης δουλεύει ασταμάτητα (35% παραπάνω στροφές απ'ότι με τα Windows 8). Επίσης μετά την αναβάθμιση έμεινε κενό το Διαμέρισμα επαναφοράς στην εργοστασιακή κατάσταση (Recovery Partition).

Επισης με την πρωτη αναβαθμηση στα 8.1 κατεβηκε και ο κακο ο λυκος και τρωει τη γιαγια,τη κοκκινοσκουφιτσα ΚΑΙ το ξυλοκοπο!
  • Like 1
Δημοσ.

Παντως εμενα δεν μου αρέσει το γεγονός οτι την αναβάθμιση δεν στη δίνει στα updates παρα μόνο μέσα απο το stores όπου για να τη κανω πρεπει να δημιουργήσω υποχρεωτικά λογαριασμό στη Microsoft. Και γενικά θες να κατεβασεις μια εφαρμογή και πρεπει να ψάχνεις 3rd part για να αποφύγεις να φτιάξεις λογαριασμό στη Microsoft

Δημοσ.

Επισης με την πρωτη αναβαθμηση στα 8.1 κατεβηκε και ο κακο ο λυκος και τρωει τη γιαγια,τη κοκκινοσκουφιτσα ΚΑΙ το ξυλοκοπο!

Μπα, αυτοί γλίτωσαν, αλλά έφαγε όλους τους υπόλοιπους που κοιτούσαν από γύρω και γελούσαν!

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, αυτοί γλίτωσαν, αλλά έφαγε όλους τους υπόλοιπους που κοιτούσαν από γύρω και γελούσαν!

Μια απορια:

Πως καταφερε να σου φορμαρει το recovery partition,μια upgrade διαδικασια?

To recovery ειναι σε διαφορετικο partition για να μη μπορει να το πειραξει τιποτα οσο αφορα τις ενεργειες που γινονται στο λογισμικο.Ακομη και με clean install δε φορμαρεται?Μονο manual μπορεις να το φορμαρεις με συγκεκριμενα προγραμματα!

• Like 1
Δημοσ.

παιδια δεν υπαρχει λογος να ανυσηχειτε για τα 8.1. δεν ειναι νεο λειτουργικο αλλα κατι σαν service pack.

εχουν εδω και 5 μηνες που εχουν βγει.

ακομα και στο δικο μου λαπτοπ που ειναι απ'την παλαιολιθική εποχη μια χαρα δουλευει. 

Δημοσ.

Μια απορια:

Πως καταφερε να σου φορμαρει το recovery partition,μια upgrade διαδικασια?

To recovery ειναι σε διαφορετικο partition για να μη μπορει να το πειραξει τιποτα οσο αφορα τις ενεργειες που γινονται στο λογισμικο.Ακομη και με clean install δε φορμαρεται?Μονο manual μπορεις να το φορμαρεις με συγκεκριμενα προγραμματα!

Άγνωστο φίλε μου. Ακόμη δεν κατάλαβα γιατί μετά την αναβάθμιση φορμαρίστηκε όπως λες το Recovery Partition. Γεγονός είναι πως δεν μπορώ πλέον να το χρησιμοποιήσω για επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση.

Το θέμα είναι πως εγώ, ως μέσος χρήστης, θα βγάλω άκρη, πιθανόν προχωρώντας σε καθαρή εγκατάσταση των Windows. Τι γίνεται όμως με τους αρχάριους χρήστες? Θα πρέπει, για παράδειγμα, να μυρίσουν τα δάχτυλά τους ώστε να γνωρίζουν πως μετά από κάποιο Update των Windows 8.1, κάπνισε στη Microsoft να αλλάξει τον γνωστό παραδοσιακό τερματισμό των Windows σε Sleep Mode και άλλα παρόμοια?

Δεν είμαι ενάντια στα Windows, άλλωστε ανέκαθεν ήταν το μοναδικό λειτουργικό που χρησιμοποιώ. Ορισμένες χοντρές "παραξενιές" όμως δεν μπορώ να τις προσπεράσω έτσι απλά.

Εν κατακλείδι, σε αρχάριους χρήστες δε θα συνιστούσα ακόμη Upgrade σε 8.1. Σε μέσους και προχωρημένους, δεν έχω να συστήσω τίποτε, ας αποφασίσουν οι ίδιοι τί θα κάνουν.  

Δημοσ.

Άγνωστο φίλε μου. Ακόμη δεν κατάλαβα γιατί μετά την αναβάθμιση φορμαρίστηκε όπως λες το Recovery Partition. Γεγονός είναι πως δεν μπορώ πλέον να το χρησιμοποιήσω για επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση.

Το θέμα είναι πως εγώ, ως μέσος χρήστης, θα βγάλω άκρη, πιθανόν προχωρώντας σε καθαρή εγκατάσταση των Windows. Τι γίνεται όμως με τους αρχάριους χρήστες? Θα πρέπει, για παράδειγμα, να μυρίσουν τα δάχτυλά τους ώστε να γνωρίζουν πως μετά από κάποιο Update των Windows 8.1, κάπνισε στη Microsoft να αλλάξει τον γνωστό παραδοσιακό τερματισμό των Windows σε Sleep Mode και άλλα παρόμοια?

Δεν είμαι ενάντια στα Windows, άλλωστε ανέκαθεν ήταν το μοναδικό λειτουργικό που χρησιμοποιώ. Ορισμένες χοντρές "παραξενιές" όμως δεν μπορώ να τις προσπεράσω έτσι απλά.

Εν κατακλείδι, σε αρχάριους χρήστες δε θα συνιστούσα ακόμη Upgrade σε 8.1. Σε μέσους και προχωρημένους, δεν έχω να συστήσω τίποτε, ας αποφασίσουν οι ίδιοι τί θα κάνουν.

Δε μπορει να φορμαριστει με upgrade,κατι αλλο πρεπει να εκανες?

Μηπως προσπαθησες να κανεις clean install και να διαλεξες να στο κανει εγκατασταση στο partition του recovery?

Δημοσ.

Δε θυμάμαι να έκανα τίποτε άλλο πέρα από το Upgrade, μέσω του Windows Store. Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης το πρώτο που άρχισε να ενοχλεί ήταν οι σταθερά υψηλότερες στροφές του ανεμιστήρα της CPU. Μετά από δύο ή τρία Update, που έγιναν μέσω του Windows Update, πάτησα τερματισμό και μπήκε σε Sleep Mode. Έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Recovery Partition για να επαναφέρω τα εργοστασιακά Windows 8, ανακαλύπτοντας πως δε λειτουργεί (στη Διαχείριση δίσκων δείχνει 20GB Recovery Partition με 20GB ελεύθερο χώρο)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...