Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Τα τερμάτισα. Όλα όμως ρε.Χρόνια τώρα, αγοράζω από ένα 360 Gamepad / 6-μηνο, τα λιώνω, το πετάω και αγοράζω άλλο.Αυτή τη στιγμή έχω 4 λιωμένα (στα Stick και στα Analogs είναι το κυρίως θέμα τα οποία έχουν φαγωθεί όσο δε πάει και πάνε όπου θέλουν δίνοντας άκυρες movement εντολές - καταραμένα Dynasty Warriors, DMC και SF4), και αυτό σημαίνει πάνω από 100€ ζημιά για να πάρω νέα ξανά.Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα. Και πάντα λέω θα παίζω ΜΟΝΟ με ένα, και τα άλλα θα τα δίνω στους περαστικούς.. αλλά πάντα κοιτάω να έχω το μάξιμουμ δυνατό πρεσίζιον, τα μοιράζω, και στο τέλος τα λιώνω όλα.Τι σκέφτηκα όμως η π#$τάνα;Είδα έναν τρελό, να βάζει στο εσωτερικό του Fight Stick (Mad Catz) ένα συνθετικό πλαστικό, το οποίο θα δίνει καλύτερη αίσθηση στο Stick του, πετώντας αυτό που είχε ήδη μέσα. Αυτός έκανε τέτοια αλλαγή σε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Fight Stick!Αν βρίσκαμε ένα τέτοιο πραγματάκι, πόσο μάλλον καλύτερης κατασκευής για περισσότερη ακρίβεια, αλλά για το 360 Gamepad.. παραγγέλνω 5-10 να έχω και κάνω την διαδικασία πράξη.Γίνεται, αποτελεσματικά; Από που λέτε να παραγγείλω; Επίσης το έχει δοκιμάσει κανείς; Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πλαστικό "stickάκι" αλλά και στο μέρος στο οποίο δένεται από κάτω φυσικά.Υ.Γ: Δεν έχω λεφτά για το Mad Catz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα