Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω laptop Lenovo με windows 7.  Φεύγοντας από τον υπολογιστή κλείνω το καπάκι. Όταν επιστρέφω αργότερα, βρίσκω τον υπολογιστή απενεργοποιημένο. Πατώντας το power ξανανοίγει και μου γράφει "συνέχιση των windows"..ανανοίγει ότι ακριβώς είχα ανοιχτό.

Είναι κάτι που συμβαίνει τις τελευταίες λίγες ημέρες. Υπ' όψη ότι δεν έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις ενέργειας των windows. 

Κάποια ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει ????????

Δημοσ.

Κανονικά έτσι πρέπει να συμβαίνει. 'Όταν κλείνει το καπάκι το laptop μπαίνει σε αναστολή. Όσα laptop έχω δουλέψει, έτσι κάνανε.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Με παραξενεύει η αλλαγή συμπεριφοράς του υπολογιστή χωρίς εγώ να έχω αλλάξει κάποια από τις ρυθμίσεις του. Δεν συνεβαινε αυτό που περιέγραψα. Κατέβαζα το καπάκι και την επόμενη μέρα που το άνοιγα ξανά, ο υπολογιστής ήταν σε λειτουργία. 

Δημοσ.

Μήπως επέλεξες κάποιο άλλο σχέδιο ενέργειας από το εικονίδιο κάτω δεξιά (το εικονίδιο της μπαταρίας);

Μήπως είχες Εξισορρόπηση και έβαλες Εξοικονόμηση ενέργειας ή Υψηλές επιδόσεις;

Αυτό που λες σημαίνει ότι το λαπτοπ μπαίνει σε αδρανοποίηση ενώ πριν μάλλον έμπαινε σε αναμονή.

Πήγαινε στο Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Επιλογές παροχής ενέργειας\Επεξεργασία ρυθμίσεων σχεδίου και πάτα Αλλαγή ρυθμίσεων για προχωρημένους.

Εκεί εντόπισε το σημείο που λέει κουμπιά ενεργοποίησης και καπάκι και άλλαξε ότι θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...