Προς το περιεχόμενο

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα φταίει το motion blur, εγώ δεν κατάφερα να το κλείσω ούτε από τα config.

Επειδή ήμουν άρρωστος τώρα το κοίταξα εκείνο το "mod" και απλά άλλαζες το config όπως είπες. :ρ

Βέβαια εγώ είδα κάποιο αποτέλεσμα, για κοίτα να βάλεις false και στο distortion αν δεν το 'κανες.

Δημοσ.

Συμφωνώ με όλους σε όσα είπανε.

Θα έπρεπε να είχε δοθεί περισσότερη έμφαση στα πρόσωπα και στα facial expressions.
Θα ήθελα περισσότερους γρίφους όπως στο Testament of Sherlock Holmes και πολλούς μαθηματικούς. Σε αυτό δεν είχε σχεδόν τίποτα από γρίφους. Πολλά Pick Lock μόνο.
Θα ήθελα περισσότερες έρευνες στα εργαστήρια.
Θα ήθελα η 4 αποστολή να ήτανε μεγαλύτερη ή να μην υπήρχε καθόλου :P .

Από εκεί και πέρα είναι φοβερό παιχνίδι. Πολύ ωραίες ιστορίες (αγαπημένη μου η 6).
Ωραία γραφικά αρκετά καλό gameplay και σίγουρα θα ήθελα ένα DLC πως και πως....
Με λίγα λόγια, αξίζει να το παίξετε χωρίς συζήτηση.....

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλεος που στο δεύτερο mission πρέπει σε κάποια φάση να πας πίσω απ' την άμαξα για να κάνεις combine τους χάρτες.

Έλεος.

Μετά από κανα 40λεπτο ψαξίματος για το τελευταίο clue, υπέκυψα σε guide. Η χειρότερη στιγμή του παιχνιδιού για εμένα. :ρ

• Like 1
Δημοσ.

Το τερμάτισα τελικά σήμερα, το βρήκα πολύ καλό εν τέλει, παρόλο που δεν είμαι και ο μεγαλύτερος fan των adventure.

Επίσης ο τελευταίος beta της AMD εξαφάνισε και το έντονο stuttering που εμφανιζόταν σε ανοικτές περιοχές (με vsync on)

Βέβαια σε τέτοιο παιχνίδι δεν απασχολεί η απόδοση, απλά το αναφέρω

Δημοσ.

Μια χαρά απασχολούσε η απόδοση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εγώ το τερμάτισα με R9 280 και σε συγκεκριμένα σημεία ήταν choppy το frame-rate χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Ναι μωρέ εννοείται ότι ενοχλεί, αλλά δεν είναι και action για να το πεις unplayable.

Ε με τον τελευταίο beta έγινε silky smooth :P οπότε αν κάποιος δε το έχει παίξει ακόμα να το ξέρει και να τον έχει σίγουρα εγκατεστημένο, ώστε να μην αντιμετωπίσει αυτά που είχαμε εμείς.

Δε θυμάμαι βέβαια το συγκεκριμένο παιχνιδι να αναφέρεται στο changelog του driver, αλλά επιβεβαιώνω ότι βοηθάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...