qsis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 'Ασχετο τεχνικό, επειδή είχε τιγκάρει ο ssd είχα βάλει το παιχνίδι σε μηχανικό (πράγμα που είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω) και τώρα που τον άδειασα από διάφορη σαβούρα (βλέπε evil within) πέρασα την εγκατάστασή του στον ssd ε ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι έχει παραπάνω από αισθητή διαφορά! τι άλλο να πω.. πραγματικά όσοι έχετε ssd και βάζετε παιχνίδια στο μηχανικό, είστε μαζόχες κατά τα άλλα το προχωράω και μου αρέσει αρκετά 1
michael-79 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 ε ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι έχει παραπάνω από αισθητή διαφορά! τι άλλο να πω.. πραγματικά όσοι έχετε ssd και βάζετε παιχνίδια στο μηχανικό, είστε μαζόχες Εννοεις διαφορες σε χρονο φορτωσης,η ειδες και διαφορες στα frames;;;
qsis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ναι ειδικά εκεί στην άμαξα μου έσπαγε τα νεύρα και χρατσα χρουτσα να διαβάζει η αρχαιολογία..
vocals_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά ζαλίζεται και κανένας άλλος μετά από λίγη ώρα παιξίματος;
SlackulatoR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά ζαλίζεται και κανένας άλλος μετά από λίγη ώρα παιξίματος; Θα φταίει το motion blur, εγώ δεν κατάφερα να το κλείσω ούτε από τα config.
vocals_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ναι και γω τo motion blur σκέφτηκα, βρήκα αυτό το mod και θα το δοκιμάσω αύριο αν είναι, δες το και συ. Εσύ ζαλίζεσαι ή απλά σε ενοχλεί, γιατί εγώ πραγματικά ανακατεύομαι και δεν αντέχω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει, δεν είχα πρόβλημα με motion blur(και γενικά με ζαλάδα) σε άλλα παιχνίδια.
Federacion Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εγώ ζαλίζομαι σε όλα τα FPS μόνιμα. Ποτέ όμως στα 3rd person...
qsis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Με vsync πάντως έχει κάποιο stuttering θα έλεγα, το οποίο σε ζαλίζει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 True indeed γενικά δεν έχει καθόλου stable fps.
hurin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ακόμα και σε ssd τα loading times είναι υπερβολικά μεγάλα και τα fps παίζουν ακόμα και με vsync. Μέχρι τώρα (προτελευταία case) το απολαμβάνω, είναι ευκολότερο από τα προηγούμενα και σε βοηθάει να μην κολλάς. Μερικές υποθέσεις ήταν προσεγμένες και άλλες τσαπατσούλικες. Ελπίζω σε dlc με καλύτερες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Έχω φτάσει στην υπόθεση με τα λουλούδια και μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο και έξυπνο παιχνιδάκι.Τα μόνα σπαστικά είναι τα loadings όπως ήδη αναφέρθηκε και το choppy frame-rate σε συγκεκριμένα σημεία.Κατά τα άλλα, είναι ένα πολύ ωραία στημένο παιχνίδι, με ενδιαφέρουσες υποθέσεις που σε κερδίζουν.Τα γραφικά του είναι αρκετά καλά, αν και θα προτιμούσα να είχαν κάνει motion-capture όπως στο Ryse ή στο LA Noire, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που κατά 90% βλέπεις ομιλίες και εκφράσεις προσώπου. 3
hurin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Έλα ντε, να μην έχει σοβαρό motion capture! Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον η ανάκριση!
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Πιο άθλιο LoD πάντως από το τούτο δεν παίζει να έχω δει αλλού, pop-in στα πάντα μπροστά στη μούρη σου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το τέλειωσα το παιχνίδι, 6 cases είναι όλα αλλά ένα πρόσωπο μου λείπει και λέει ότι θα το δω σε μελλοντικό case, έχουν πει κάτι για DLC ; Πολύ ωραίο πάντως και ελπίζω να βγουν κάνα δυο cases ακόμα σε μορφή DLC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα