Προς το περιεχόμενο

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Ασχετο τεχνικό, επειδή είχε τιγκάρει ο ssd είχα βάλει το παιχνίδι σε μηχανικό (πράγμα που είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω) και τώρα που τον άδειασα από διάφορη σαβούρα (βλέπε evil within) πέρασα την εγκατάστασή του στον ssd 

ε ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι έχει παραπάνω από αισθητή διαφορά! τι άλλο να πω..  πραγματικά όσοι έχετε ssd και βάζετε παιχνίδια στο μηχανικό, είστε μαζόχες :P 

κατά τα άλλα το προχωράω και μου αρέσει αρκετά  :-)

• Like 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι έχει παραπάνω από αισθητή διαφορά! τι άλλο να πω..  πραγματικά όσοι έχετε ssd και βάζετε παιχνίδια στο μηχανικό, είστε μαζόχες :P

Εννοεις διαφορες σε χρονο φορτωσης,η ειδες και διαφορες στα frames;;;

Δημοσ.

Ναι ειδικά εκεί στην άμαξα μου έσπαγε τα νεύρα και χρατσα χρουτσα να διαβάζει η αρχαιολογία..

Δημοσ.

Ρε παιδιά ζαλίζεται και κανένας άλλος μετά από λίγη ώρα παιξίματος;

Θα φταίει το motion blur, εγώ δεν κατάφερα να το κλείσω ούτε από τα config.

Δημοσ.

Ναι και γω τo motion blur σκέφτηκα, βρήκα αυτό το mod και θα το δοκιμάσω αύριο αν είναι, δες το και συ. Εσύ ζαλίζεσαι ή απλά σε ενοχλεί, γιατί εγώ πραγματικά ανακατεύομαι και δεν αντέχω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει, δεν είχα πρόβλημα με motion blur(και γενικά με ζαλάδα) σε άλλα παιχνίδια.

Δημοσ.

Ακόμα και σε ssd τα loading times είναι υπερβολικά μεγάλα και τα fps παίζουν ακόμα και με vsync.

Μέχρι τώρα (προτελευταία case) το απολαμβάνω, είναι ευκολότερο από τα προηγούμενα και σε βοηθάει να μην κολλάς. Μερικές υποθέσεις ήταν προσεγμένες και άλλες τσαπατσούλικες.

Ελπίζω σε dlc με καλύτερες.

Δημοσ.

Έχω φτάσει στην υπόθεση με τα λουλούδια και μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο και έξυπνο παιχνιδάκι.Τα μόνα σπαστικά είναι τα loadings όπως ήδη αναφέρθηκε και το choppy frame-rate σε συγκεκριμένα σημεία.Κατά τα άλλα, είναι ένα πολύ ωραία στημένο παιχνίδι, με ενδιαφέρουσες υποθέσεις που σε κερδίζουν.Τα γραφικά του είναι αρκετά καλά, αν και θα προτιμούσα να είχαν κάνει motion-capture όπως στο Ryse ή στο LA Noire, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που κατά 90% βλέπεις ομιλίες και εκφράσεις προσώπου.

• Like 3
Δημοσ.

Το τέλειωσα το παιχνίδι, 6 cases είναι όλα αλλά ένα πρόσωπο μου λείπει και λέει ότι θα το δω σε μελλοντικό case, έχουν πει κάτι για DLC ; Πολύ ωραίο πάντως και ελπίζω να βγουν κάνα δυο cases ακόμα σε μορφή DLC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...