Millennium Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Έχεις δίκιο, έχει μηδαμινούς γρίφους σε σχέση με τα προηγούμενα. Δεν έχει καν inventory. Θα το χαρακτήριζα ένα κράμα adventure και interactive movie. Μου αρέσει πολύ πάντως μέχρι στιγμής, τελείωσα και το 2ο case. Κατάλαβα,μάλλον έγινε πιο εύκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ακολούθει τα χνάρια της Telltale Games η Frogware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ με τον φίλο Tmark. Βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό αφού οι γρίφοι των προηγούμενων Sherlock ήταν ξεκάρφωτοι σε κάθε βήμα σου και απλά σε καθυστερούσαν. Αφαιρέθηκε τώρα εντελώς το challenge και παίζεις για να προχωρά η υπόθεση όπως και η καλή μας Telltale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα insomniacs, το Review μας για το Crimes and Punishments! http://alt-tab.gr/sherlock-holmes-crimes-punishments-review/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 404 Error μου δίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τελος και απο εμενα ! Μαρεσε αρκετα..αξιζει .. Δεν ειναι κατι δυσκολο βεβαια αλλα εχει τα σημεια του που σε κερδιζουν .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλό. Ακόμα δεν το έχω τελειώσει (πολύ πιεσμένο πρόγραμμα με Shadow of Mordor, NBA2k 15 Κτλ...)Πάντος έχω ενθουσιαστεί. Σε κάποιο πράγμα καλύτερο από το προηγούμενο σε κάποια άλλα όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το τελείωσα. Η συνολική εικόνα πολύ καλή, το προτείνω σε όλους τους φίλους των adventure. Συμφωνώ απόλυτα με το πολύ καλό review του ragequit.gr Ξεχωρίζω τις υποθέσεις 2,3,5 και 6. Η 4 ήταν η πιο μικρή, εύκολη και αδιάφορη, θα μπορούσε κάλλιστα να μην υπάρχει. Η 1η επίσης μου φάνηκε σαφώς κατώτερη των άλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλό. Ακόμα δεν το έχω τελειώσει (πολύ πιεσμένο πρόγραμμα με Shadow of Mordor, NBA2k 15 Κτλ...) Πίεση ε...Ήρεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Χαχα, μόλις διάβασα το ''πιεσμένο πρόγραμμα'', μετά περίμενα να διαβάσω για υποχρεώσεις(Δουλειά, οικογένεια κλπ) και βλέπω να λέει για γκέιμς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Φαντάσου να έχεις όλα αυτά και games 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Το τελείωσα κι εγώ. I WANT MOAR, MOAR! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Η δουλειά εννοείται , η οικογένεια εννοείται πως όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Φοβερή η τελευταία αποστολή, μακάρι να βγάλουν και άλλα. Προβλέπω DLC's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 πολύ ευχάριστο παιχνίδι, περνάει αρκετά ωραία η ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα