Προς το περιεχόμενο

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις δίκιο, έχει μηδαμινούς γρίφους σε σχέση με τα προηγούμενα. Δεν έχει καν inventory. Θα το χαρακτήριζα ένα κράμα adventure και interactive movie.

Μου αρέσει πολύ πάντως μέχρι στιγμής, τελείωσα και το 2ο case.

Κατάλαβα,μάλλον έγινε πιο εύκολο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συμφωνώ με τον φίλο Tmark.

Βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό αφού οι γρίφοι των προηγούμενων Sherlock ήταν ξεκάρφωτοι σε κάθε βήμα σου και απλά σε καθυστερούσαν. Αφαιρέθηκε τώρα εντελώς το challenge και παίζεις για να προχωρά η υπόθεση όπως και η καλή μας Telltale.

Πολύ καλό. Ακόμα δεν το έχω τελειώσει (πολύ πιεσμένο πρόγραμμα με Shadow of Mordor, NBA2k 15 Κτλ...)
Πάντος έχω ενθουσιαστεί. Σε κάποιο πράγμα καλύτερο από το προηγούμενο σε κάποια άλλα όχι.

Το τελείωσα. Η συνολική εικόνα πολύ καλή, το προτείνω σε όλους τους φίλους των adventure. Συμφωνώ απόλυτα με το πολύ καλό review του ragequit.gr

Ξεχωρίζω τις υποθέσεις 2,3,5 και 6. Η 4 ήταν η πιο μικρή, εύκολη και αδιάφορη, θα μπορούσε κάλλιστα να μην υπάρχει. Η 1η επίσης μου φάνηκε σαφώς κατώτερη των άλλων.

Χαχα, μόλις διάβασα το ''πιεσμένο πρόγραμμα'', μετά περίμενα να διαβάσω για υποχρεώσεις(Δουλειά, οικογένεια κλπ) και βλέπω να λέει για γκέιμς :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...