phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ευελπιστώ να το ξεκινήσω σε καμιά ώρα που θα γυρίσω. Άκρα του τάφου σιωπή πάντως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Έχουν πέσει με τα μούτρα όλοι στο Mordor γι' αυτό. 2
johnnyman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 πολυ ωραιο το παιχνιδι μεχρι στιγμης με μυστηριο!επισης εχει πολυ ωραια γραφικα εαν κ unreal engine 3!!μονο το lip sync με χαλαει... 1
zvarthangalos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Όπως είπαν οι προ λαλήσαντες έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα στο Mordor και εδώ που τα λέμε ο καιρός ακόμη δεν σε προδιαθέτει για ομίχλες και Λονδίνα, κι εγώ το ξεκίνησα μου άρεσε πολύ δεν το απ εγκαθιστώ από το PC μου μόλις ο καιρός μας ''μαζέψει'' μέσα τότε θα το κάψω, παιδιά τι λέει ο καιρός για Σαββατοκύριακο; 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 DSOGaming – Sherlock Holmes: Crimes & Punishments – First Impressions & 10 Minutes Playthrough
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Είμαι στην αρχή ακόμα, αλλά απ' αυτά που διάβασα, λένε ότι από ένα σημείο και μετά κουράζει το πόσο γαμάτος και το πόσο μπροστά είναι ο Sherlock.
Iridium Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το τελείωσα και έχω να πω ότι το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό. Θα ήθελα ωστόσο να είχε περισσότερους και πιο δύσκολους γρίφους. Κατά τ' άλλα οι υποθέσεις ήταν εξαιρετικές και η "εμπειρία" ως Sherlock Holmes αψεγάδιαστη.
Iris_89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το ξεκίνησα πριν από καμιά ώρα, από γραφικά πετάει, τώρα στα υπόλοιπα θα δείξει από storyline
SlackulatoR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Με κούρασε λίγο το πέρα δώθε στον χάρτη και το loading, αλλά γενικά πολύ καλό παιχνίδι, must play.
Despotas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Τελείωσα το 1ο case. Μου άρεσε αρκετά και ιδιαίτερα το γεγονός πως επιλέγεις ποιον θα κατηγορήσεις στο τέλος. Θύμισε κάπως Walking Dead και LA Noire. Εξαιρετική δουλειά στα γραφικά και στο voice acting και ωραία ατμόσφαιρα μυστηρίου. Οι γρίφοι μοιάζουν με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Ενοχλητικό τα πολλά loading screens που πρέπει να πατάς και continue μετά. Επίσης έχω συχνό tearing παρότι χρησιμοποιώ adaptive vsync από τους drivers. 1
Sed22 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Και εγω τελειωσα μολις το 1o Case.. Καλη φαση..περναει ευχαριστα η ωρα θα ελεγα . ( θα μπορουσε βεβαια να ηταν και πιο brutal σαν κλιμα αλλα νταξει sherlock ειναι ). Επισης ενοχλητικο το loading ...continue .. Ποσες cases εχει ξερουμε?
Iridium Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Οι γρίφοι μοιάζουν με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Δε θα έλεγα ότι ισχύει για το The Testament of Sherlock Holmes (το μόνο της σειράς που έχω παίξει) το οποίο είχε πολλά puzzles τύπου slider, σκακιστικούς, μηχανικούς κ.α. Αυτό όχι μόνο έχει σημαντικά λιγότερους αλλά αυτοί που έχει είναι διαφορετικής φύσης και πολύ ευκολότεροι. Ποσες cases εχει ξερουμε? Οι υποθέσεις είναι συνολικά 6. 1
Despotas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Έχεις δίκιο, έχει μηδαμινούς γρίφους σε σχέση με τα προηγούμενα. Δεν έχει καν inventory. Θα το χαρακτήριζα ένα κράμα adventure και interactive movie. Μου αρέσει πολύ πάντως μέχρι στιγμής, τελείωσα και το 2ο case.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μ' αρέσει πολύ από όσα έχω δει μέχρι στιγμής, θα το παίξω σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα