Προς το περιεχόμενο

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ ωραιο το παιχνιδι μεχρι στιγμης με μυστηριο!επισης εχει πολυ ωραια γραφικα εαν κ unreal engine 3!!μονο το lip sync με χαλαει...

QG9uENH.jpg

XWtyAhI.jpg

2sJsR7p.jpg

nD8D6I4.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπαν οι προ λαλήσαντες έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα στο Mordor και εδώ που τα λέμε ο

καιρός ακόμη δεν σε προδιαθέτει για ομίχλες και Λονδίνα, κι εγώ το ξεκίνησα μου άρεσε πολύ δεν το

απ εγκαθιστώ από το PC μου μόλις ο καιρός μας ''μαζέψει'' μέσα τότε θα το κάψω,

παιδιά τι λέει ο καιρός για Σαββατοκύριακο; :-D

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι στην αρχή ακόμα, αλλά απ' αυτά που διάβασα, λένε ότι από ένα σημείο και μετά κουράζει το πόσο γαμάτος και το πόσο μπροστά είναι ο Sherlock.

Δημοσ.

Το τελείωσα και έχω να πω ότι το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό. Θα ήθελα ωστόσο να είχε περισσότερους και πιο δύσκολους γρίφους. Κατά τ' άλλα οι υποθέσεις ήταν εξαιρετικές και η "εμπειρία" ως Sherlock Holmes αψεγάδιαστη.

Δημοσ.

Τελείωσα το 1ο case. Μου άρεσε αρκετά και ιδιαίτερα το γεγονός πως επιλέγεις ποιον θα κατηγορήσεις στο τέλος. Θύμισε κάπως Walking Dead και LA Noire.

Εξαιρετική δουλειά στα γραφικά και στο voice acting και ωραία ατμόσφαιρα μυστηρίου. Οι γρίφοι μοιάζουν με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς.

Ενοχλητικό τα πολλά loading screens που πρέπει να πατάς και continue μετά. Επίσης έχω συχνό tearing παρότι χρησιμοποιώ adaptive vsync από τους drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω τελειωσα μολις το 1o Case..

Καλη φαση..περναει ευχαριστα η ωρα θα ελεγα . ( θα μπορουσε βεβαια να ηταν και πιο brutal σαν κλιμα αλλα νταξει sherlock ειναι ).

Επισης ενοχλητικο το loading ...continue ..

Ποσες cases εχει ξερουμε?

Δημοσ.

Οι γρίφοι μοιάζουν με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς.

Δε θα έλεγα ότι ισχύει για το The Testament of Sherlock Holmes (το μόνο της σειράς που έχω παίξει) το οποίο είχε πολλά puzzles τύπου slider, σκακιστικούς, μηχανικούς κ.α. Αυτό όχι μόνο έχει σημαντικά λιγότερους αλλά αυτοί που έχει είναι διαφορετικής φύσης και πολύ ευκολότεροι.

Ποσες cases εχει ξερουμε?

Οι υποθέσεις είναι συνολικά 6.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο, έχει μηδαμινούς γρίφους σε σχέση με τα προηγούμενα. Δεν έχει καν inventory. Θα το χαρακτήριζα ένα κράμα adventure και interactive movie.

Μου αρέσει πολύ πάντως μέχρι στιγμής, τελείωσα και το 2ο case.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...