Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Σίγουρα έχει, 23 λεπτά gameplay είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Σίγουρα δεν το βλέπω τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Έχει, ας το πούμε....Κάνει μια αποστολή. Μην φανταστείς Spoiler στην ιστορία όπως ότι πεθαίνει ο Sherlock. Δεν το δείχνει. Αυτό το έχω ακούσει αλλού. Απλά δείχνει μια Mission.Ελπίζω να μην σε trollαρά με τον θάνατο του Sherlock. Δεν πεθαίνει. Τουλάχιστον δεν ξέρω κάτι Πάντος θα μπορούσες να δεις λίγο έτσι για να πάρεις μια γεύση με τα καινούργια πράγματα που προσθέσαν και μου αρέσαν αφάνταστα....Άντε να βγει και αυτό σιγά σιγά!!! Δεν μπορώ να περιμένω ρε Sherlock.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Νέο trailer με gameplay: Άντε να δούμε, σε 1 μήνα βγαίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Άντε να έρθει ο χειμώνας σιγά σιγά να βγουν τα γκέιμς γιατί δεν παλεύεται άλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ Psycho!!!!Ούτε εγώ μιλάμε... Άντε να πιάσουνε βροχές να κλειδωθούμε σπίτια μας και να αφοσιωθούμε στα μυστήρια που μας περιμένουνε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία θα ξέρουν ποιος και τι με το που είδα το καμάκι είπα εσένα κάπου σε ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Pretty Little Crimes Trailer : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Launch Trailer: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Άειντε μωρεεεεεεέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Γαμώτο, ξενερώνω να βλέπω τέτοια γκέιμς και να μην έχουν κάνει motion capture στις εκφράσεις..Όλη η ουσία ενός τέτοιου παιχνιδιού είναι, άστα τα textures, τους φωτισμούς κλπ αλλά οι εκφράσεις πρέπει να 'ναι όσο πιο ρεαλιστικές γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Παίρνω το μπάρμπα μου, αλλά δεν το σηκώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις το σήκωσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα