Sog96Ch Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παίξε το Testament of Sherlock Holmes και το Jack the Reaper. Ξερεις περιπου ποση ωρα διαρκει τον καθε ενα (για να δω εαν τα αγορασω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 10-15 ώρες το καθένα, ανάλογα πόσο καλός είσαι στα adventures. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 και αν χρησιμοποιείς walkthrough (εγώ το χρείαστηκα κάποια στιγμή.... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Θα περιμένω καμιά προφορά να τα αγοράσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τα αλλα sherlock holmes που υπαρχουν σε ενα πακετο στο steam αξιζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αν εννοείς αυτό το πακέτο: http://store.steampowered.com/sub/2696/ το Mystery of the Mummy δε λέει πολλά ενώ το Mystery of the Persian Carpet είναι hidden object game. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά καλά αν και σίγουρα θα παίξει καλύτερα τιμή σε κανα sale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αν εννοείς αυτό το πακέτο: http://store.steampowered.com/sub/2696/ το Mystery of the Mummy δε λέει πολλά ενώ το Mystery of the Persian Carpet είναι hidden object game. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά καλά αν και σίγουρα θα παίξει καλύτερα τιμή σε κανα sale. Για αυτο λεω, δεν θα το παρω μου φαινεται πολυ ακριβο θα περιμενω να πεσει η τιμη του Επισης με ποια σειρα ειναι καλο να τα παιξει καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Για αυτο λεω, δεν θα το παρω μου φαινεται πολυ ακριβο θα περιμενω να πεσει η τιμη του Επισης με ποια σειρα ειναι καλο να τα παιξει καποιος; Δεν ξέρω αν υπάρχει σειρά... Νομίζω ότι το καθένα είναι αυτόνομο.Τουλάχιστον όσα έχω παίξει εγώ ήταν αυτόνομα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 E3 trailer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Χμμμ θα έχει και Interrogation ??? Σε "αστυνομικό τμήμα" ?? Γιατί έτσι έμοιαζε στο βίντεο. Θα ήθελα κάτι τέτοιο η αλήθεια είναι. Όπως στο L.A. Noire. Με γλώσσα του σώματος και ερωτήσεις... Θα είναι φοβερό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 23min gameplay (spoilers?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μου αρέσει που το διαλέγεις τι να φορέσει!!!!ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ EXAMINE ΤΟ ΣΩΜΑ!!!!!Βελτιωμένος ο τρόπος που βρίσκεις τα evidence και ποιο λεπτομερείς.Αρκετά ωραία γραφικά. Δεν βλέπω αλλό Μην γεμίσω με Spoilers Φαίνεται πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Βγαίνει 30/9: http://www.dsogaming.com/news/sherlock-holmes-crimes-punishments-new-trailer-revealed-release-date-unveiled/ Για να δούμε, φαίνεται ενδιαφέρον απ' όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 23min gameplay (spoilers?) Εχει spoilers??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα