pozitronio1985 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα σε ολους, εχω ενα λαπτοπ Toshiba και εχω ενα περιεργο προβλημα με την τροφοδοσια του. Οταν προσπαθω να τον ανοιξω χωρις το ρευμα τροφοδοσιας του, δεν ανοιγει. Οταν του βαλω ρευμα ανοιγει αλλα οταν ξεσυνδεσω το καλωδιο, τοτε κλεινει απο μονο του. Οταν ξανατοποθετω το καλωδιο ρευματος ξαναανοιγει και οταν το βγαζω ξανακλεινει. Ηθελα να ενημερωσω πως η μπαταρια φορτιζεται κανονικα απο το μετασχηματιστη. Επισης, ο μετασχηματιστης δεν ειναι ο μαμισιος, αλλα δοκιμασα και αλλον μετασχηματιστη και μου κανει τα ιδια. Μπορει καποιος να βοηθησει??
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 2 πράγματα μπορει να συμβαίνουν εδω ή η μπαταρά τα εχει φτύσει εντελώς και απλα δείχνει οτι φορτίζει χωρις να το κανεις ομως η ο μετασχηματιστής εχει καποιο πρόβλημα και δεν φορτίζει σωστά την μπαταρία , ειπες ομως οτι δοκίμασες με αλλον και κανει το ίδιο οποτε μαλλον παμε στην πρώτη περίπτωση που απλα η μπαταρία εχει πρόβλημα. Χωρις την μπαταρία επανω και με τον μετασχηματιστή στην μπρίζα δουλεύει κανονικα το laptop ?
pozitronio1985 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εβγαλα την μπαταρια και συνδεσα το μεταασχηματιστη. Λειτουργει ο υπολογιστης αλλα δεν ανοιιγει η οθονη. Σαν να μην δινει σημα στην οθονη. Τον κλεινω. Βαζω πανω την μπαταρια ( υποψιν οτι οταν ανοιγει η μπαταρια κραταει περιπου στη μια ωρα ) και συνδεω και το μετασχηματιστη. Παταω το power και κανει οτι και στην περιπτωση οπου δεν εχω την μπαταρια τοποθετιμενη.Καθως υπολειτουργει (ακουω το ανεμιστερακι αλλα ο σκληρος δεν ακουγεται) οταν βγαζω το καλωδιο του μετασχηματιστη, ανοιγει, λες και πατησα εκεινη την στιγμη το κουμπι power. Καθως λειτουργει ,οταν ξαναβαλω το μετασχηματιστη ,κλεινει-απενεργοποιειται.
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Πολύπλοκο πρόβλημα μου κανει μπορει να ειναι οπουδήποτε το πρόβλημα , απο την οθόνη τον μετασχηματιστή μεχρι την motherboard
GasT Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 φιλε μου το προβλημα ειναι στη μητρικη επειδη δουλευω σε service που ασχολειται σχεδον αποκλειστικα με την επισκευη λαπτοπ εχω αντιμετωπισει πολλες φορες αυτο το προβλημα σε συγκεκριμενα μοντελα toshiba και εχουμε βρει το προβλημα. αν θες μπορω να σου δωσω καποιες πληροφοριες αν ενδιαφερεσαι μεσω μηνυματος για να μην θεωρηθει διαφημιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα