moshos95 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά πως είναι καλύτερα? Να συνδέσω την οθόνη στον υπολογιστή με HDMI ή με το απλό καλώδιο?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 απλο καλώδιο; δεν υπαρχει λόγος να ΜΗΝ συνδέσεις την οθόνη με ψηφιακή σύνδεση εφόσον υπάρχει. Καλύτερα βάλε DVI καλώδιο,εκτός κ άν η οθόνη σου έχει ηχεία οπότε βάλε HDMI
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οπως και να το συνδέσεις την ιδια ποιότητα θα έχεις , εκτος και αν θέλεις να περάσεις και ηχο μεσα απο το hdmi. Προσωπικά παντα dvi το εχω (αυτο φαντάζομαι ενοεις απλό καλώδιο)
Zergoulini Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Απλα πες μας τι εννοεις οταν λες απλο καλωδιο. Dvi με HDMI δεν εχει καμια διαφορα. Το HDMI απλα περναει και ηχο. Αν δεν εχεις ηχεια στην Οθονη σου τοτε δεν υπαρχει λογος να βαλεις HDMI. Εκτος και αν απλο καλωδιο εννοεις VGA. Τοτε ναι αξιζει να το βαλεις με DVI. Βασικα το ιδιο που λενε και τα παιδια ποιο πανω.
pagratios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Σε περιπτωση που υπάρχει Display Port τότε καλύτερα DVI ή DisplayPort?
moshos95 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η κάρτα έχει DVI αλλά η οθόνη έχει VGA καθ έχω βάλει έναν αντάπτορα για να τα συνδέσω! Η οθόνη καθ η κάρτα έχουν hdmI καθ απλά ρώτησα με ποιο απο τα 2 θα έχω καλύτερη εικόνα! Υ.Γ. Τα ηχεία τις οθόνης δεν τα δουλεύω!! Η κάρτα έχει DVI αλλά η οθόνη έχει VGA καθ έχω βάλει έναν αντάπτορα για να τα συνδέσω! Η οθόνη καθ η κάρτα έχουν hdmI καθ απλά ρώτησα με ποιο απο τα 2 θα έχω καλύτερη εικόνα! Υ.Γ. Τα ηχεία τις οθόνης δεν τα δουλεύω!!
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ίδια εικόνα θα εχεις και με τα 2 , οποτε με dvi εισαι μια χαρα
Ziant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η καλύτερη σύνδεση για σένα είναι hdmi = ψηφιακό σήμα. Dvi-a = αναλογικό ή ψηφιακό σήμα (ανάλογα τι θα συνδέσεις) = εσύ με αντάπτορα δίνεις σε d-sub (vga) = μετατρέπει η κάρτα γραφικών το σήμα από ψηφιακό σε αναλογικό = δίνεις στην οθόνη αναλογικό σήμα = μετατρέπει η οθόνη το αναλογικό σε ψηφιακό σήμα = κακή ποιότητα εικόνας + μεγαλύτερο input lag.
moshos95 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολυ σε όλους σας! Με καλύψατε πλήρως!
pagratios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πως μπορείς να ξεχωρίσεις την έκδοση σε καλώδιο HDMI ή DP (δλδ 1.1,1,2 ...)
pagratios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό σκέφτηκα και ενώ τα κοίταξα δεν γράφουν τίποτα το οποίο μάλλον μας δείχνει ότι είναι η πιο απλή έκδοση
Fan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ο Η/Υ μου έχει έξοδο VGA και DVI ενώ η οθόνη HDMI, VGA και DVI. Αυτή την στιγμή την έχω συνδεμένη VGA to VGA εάν αγοράσω καλώδιο DVI θα έχει κάποια εμφανή διαφορά ή θα δώσω τζάμπα 15 ευρώ;
Ziant Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ο Η/Υ μου έχει έξοδο VGA και DVI ενώ η οθόνη HDMI, VGA και DVI. Αυτή την στιγμή την έχω συνδεμένη VGA to VGA εάν αγοράσω καλώδιο DVI θα έχει κάποια εμφανή διαφορά ή θα δώσω τζάμπα 15 ευρώ; Dvi-a = αναλογικό ή ψηφιακό σήμα (ανάλογα τι θα συνδέσεις) = εσύ με αντάπτορα δίνεις σε d-sub (vga) = μετατρέπει η κάρτα γραφικών το σήμα από ψηφιακό σε αναλογικό = δίνεις στην οθόνη αναλογικό σήμα = μετατρέπει η οθόνη το αναλογικό σε ψηφιακό σήμα = κακή ποιότητα εικόνας + μεγαλύτερο input lag. Αν πάρεις dvi-d καλώδιο, θα πάρεις dual link, άσχετα την ανάλυση που έχεις, για να έχει και πιθανή μελλοντική χρήση. Αν έχεις hdmi καλώδιο, μπορείς να αγοράσεις ένα dvi-d (αρσενικό) σε hdmi (θυληκό) αντάπτορα (3 ευρώ), θα βάλεις τον αντάπτορα στην κάρτα γραφικών και με το καλώδιο hdmi θα πας στην οθόνη. Η καλύτερες λύσεις, είναι χωρίς αντάπτορα, με απευθείας σύνδεση καλωδίου (δηλαδή dvi-d dual link)…
Fan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα είναι εάν η διαφορά εικονας ανάμεσα σε DVI και VGA σύνδεσης είναι εμφανη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα