saxo kit car Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Το laptop ειχε 8αρια και μου εβγαλε το μηνημα για την δωρεαν εγκατασταση των 8.1 από την Microsoft.Τα εγκατεστησα αλλα εχω ένα θεμα στο youtube, αν δεν προχωρήσω μερικα δευτερόλεπτα μπροστα το κάθε βιντεο, δεν ξεκιναει να παιζει.Πρεπει να το προχωρισω μερικα δευτερόλεπτα και μετα ξεκιναει.Τι να κανω, το εχει παθει κι'αλλος αυτο;
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μου εχει τύχει και εμενα στα 7 αλλα ηταν τελικά πρόβλημα του youtube οχι των windows, τωρα δεν ξέρω αν πρόκεται για την ιδια περίπτωση , γενικα με το youtube εχω ενα θέμα ωρες ωρες κανει οτι θέλει μια τα παίζει αργά μια δεν τα παίζει καθόλου .... Δεν ξέρω μηπως επειδη έβαλες τα 8.1 να περάσεις παλι drivers για την κάρτα γραφικών
saxo kit car Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 SPANK, on 31 Jan 2014 - 10:14 AM, said: Μου εχει τύχει και εμενα στα 7 αλλα ηταν τελικά πρόβλημα του youtube οχι των windows, τωρα δεν ξέρω αν πρόκεται για την ιδια περίπτωση , γενικα με το youtube εχω ενα θέμα ωρες ωρες κανει οτι θέλει μια τα παίζει αργά μια δεν τα παίζει καθόλου .... Δεν ξέρω μηπως επειδη έβαλες τα 8.1 να περάσεις παλι drivers για την κάρτα γραφικών Εχω Internet Xplorer, λιπον, δοκιμασα και εγκατεστησα το google chrome και εκει ξακινανε κανονικα τα βιντεακια, ομως πριν την αναβάθμιση από 8 σε 8.1 και στον IE ξεκιναγαν κανονικα τα βιντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα