Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Link.png Site: venue7 της Dell και σκέφτομαι την πιθανότητα να το συνδέσω με την TV που έχω στο δωμάτιο για να δοκιμάσω εάν μπορεί να αναπαράγει αξιοπρεπώς βίντεο.Η σύνδεση θα γίνει μέσω καλωδίου hdmi-hdmi mini που πρέπει να αγοράσω.

Τα αρχεία θα τα βλέπει ασύρματα από ένα synology.Σκοπός να αποφύγω την αγορά ενός media player για το δωμάτιο.

Η ερώτηση μου είναι,θα μπορεί να αναπαράγει τα βίντεο απροβλημάτιστα?Έτσι και αλλιώς το μέγιστο που θα δω θα είναι καμιά σειρά σε 720...

Δημοσ.

Εγώ εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ Android TV Stick για την τηλεόραση μου με hmdi καλώδιο. Άψογο, ειδικά τώρα που ορίμασε το hardware τους, και το wifi είναι λειτουργικό. Έχω και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι. Τώρα τελευταία πήραν και ένα G910 bluetooth gamepad για να παίζω με τον γιό μου.

Λειτουργίες:

XBMC, για movies, media player

YouTube / Tunein για μουσική, ράδιο

Gaming

Για offline videos, έχω USB δίσκο, αλλά πλεόν δεν το χρησιμοποιώ.... γιατί τα έχω δει όλα  :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η υποδοχή που έχει είναι micro usb (δεν είναι “mini hdmi”) και δεν υποστηρίζει mhl, άρα δεν μπορείς να το συνδέσεις με την tv…

Επεξ/σία από Ziant
Δημοσ.

Η υποδοχή που έχει είναι micro usb (δεν είναι “mini hdmi”) και δεν υποστηρίζει mhl, άρα δεν μπορείς να το συνδέσεις με την tv…

Ωχ....σωστά.

Ίσως με κάτι τέτοιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως με κάτι τέτοιο?

Με το google chromecast μέσω chrome browser από το tablet/smartphone στέλνεις εικόνα στην tv. Το πρόβλημα είναι ότι έχεις καθυστέρηση σε αυτό που στέλνεις και μερικές φορές κολλήματα στην εικόνα. Αυτό έχει σχεδιαστεί να δουλεύει με google apps, αλλά μπορείς μέσω του chrome να παίξεις ταινία από αρχείο του tablet ή του nas που έχεις.

Δηλαδή ότι κάνεις το κάνεις μόνο μέσω του chrome, ότι μπορείς να δεις μέσω chrome browser, μπορείς να το δεις και στην tv. Πχ την επιφάνεια αργίας του tablet δεν μπορείς να την δεις στην tv, δεν μπορείς να παίξεις ένα game στην tv (μόνο αν παίζει από τον chrome)(αλλά θα εχεις μεγαλη καθυστερηση, 1-2 sec), δεν μπορεις να δεις μια ταινια απο ενα player του tablet.

Σου κάνει και ένας wifi hdmi media player που θα τραβάει ταινίες από τον nas, χωρίς το tablet.

Υπάρχουν πολλές λύσεις αλλά η καλύτερα να κάνεις απευθείας stream από τον nas στην tv, χωρίς το tablet.

Επεξ/σία από Ziant
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί θα καταλήξω...σίγουρα πράγματα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες.

Κανα xbox360 ή κανα ps3 μηπως εχεις προχειρο? αν ναι, τοτε υπαρχουν apps που κανουν καλη δουλεια...

Επεξ/σία από krokos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έχω το 360...ποια από τις δύο εφαρμογές προτείνεις?

Επεξ/σία από janpap08
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως θα συνδέσω ένα tablet Asus MeMO 7 με tv;

Πήρα από το πλαίσιο έναν adapter από mini usb σε hdmi και δεν λειτουργεί,

πήγα και public και δοκίμασα έναν άλλο adapter αλλά πάλι δεν παίζει!!!!

Help!!

Έχει κανένας καμιά ιδέα;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστηχως δεν επρεπε να αγορασεις τον ανταπτορα γιατι αυτο το ταμπλετ δεν εχει αυτη τη δυνατοτοτητα(MHL λεγεται οταν μπορει να δωσει εικονα απο το usb)

Επεξ/σία από kargo130

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...