orck Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κανείς δεν ήθελε να αφιερώσει 2 λεπτά να δει ένα βίντεο που ενημερώνει για τις 2-3 λειτουργίες και τις συντομεύσεις τους για να δουλεύει όπως πριν... Αποφασισα να μην ειμαι αντιδραστικος, οτι και οι διαφημιστες και ο Windows8 πρεπει να βγαλουν τον μισθο τους. Για δωσε αυτο το βιντεο που εξηγει την μεγαλοφυια του MetroUI. Σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 ηθελα ναξερα ποιος σοβαρος επαγγελματιας καθεται σημερα σε σαβουρομηχανημα 14ετιας με Pentium4 να βγαλει σοβαρη δουλεια εκτος απο καποια αραχνιασμενα τερματικα του δημοσιου 14 χρονια support και παρα πολυ κρατησε Για να έχει κάποιος XP πρέπει να έχει σαβουρομηχάνημα; Ευχαριστώ, δεν το ήξερα αυτό.. Επίσης θα ήθελα να μου πεις τι "σοβαρή" δουλειά μπορείς να κάνεις σε 7/8 που δεν μπορείς να κάνεις σε XP. Πραγματικά όμως, είμαι περίεργος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thiva7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Προσωπική μου εμπειρία με τα 8 είναι μια μέρα. ..δεν το άντεξα άλλο. Μόλις τα έβαλα είδα ότι δεν αντέχω με τίποτα το μετρο ιυ. ..λέω άστο να βάλω μια έναρξη από αυτά που κκυκλοφορούν στο νέο για να τα αντέξω. ..αλλά μόλις εγκατέστησα το Skype δεν άντεξα και γύρισα 7....δεν μπορώ να έχω desktop με λειτουργικό για ταμπλετ τι να κάνουμε. Δεν είναι hater απλά τα 8 δεν παλεύεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Για να έχει κάποιος XP πρέπει να έχει σαβουρομηχάνημα; Ευχαριστώ, δεν το ήξερα αυτό.. Επίσης θα ήθελα να μου πεις τι "σοβαρή" δουλειά μπορείς να κάνεις σε 7/8 που δεν μπορείς να κάνεις σε XP. Πραγματικά όμως, είμαι περίεργος. μονο το γεγονος οτι ειναι διατρητα και εκτεθιμενα σε ιους λογω πεπαλαιωμενου κωδικα -παρα τα updates- αρκει απο υποστηριξη συγχρονων συσκευων και drivers δε το συζηταμε καν, 64bit και multicore environment και μαλιστα με virtualization? ουτε στο πιο τρελο σου ονειρο βασικα οποιος εχει ακομη xp και ειδικα σε συνδυασμο με ie 8 καλο ειναι να βγαζει το ethernet απο τη πριζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Linux ρε δαγκωτο !!! τα UBUNTU δεν πάνε πίσω από θέμα ui................Υπαρχουν και αλλες διανομες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αποφασισα να μην ειμαι αντιδραστικος, οτι και οι διαφημιστες και ο Windows8 πρεπει να βγαλουν τον μισθο τους. Για δωσε αυτο το βιντεο που εξηγει την μεγαλοφυια του MetroUI. Σε ευχαριστω. http://www.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&app=desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η microsoft μια βγαζει καλα Windows μια όχι, millennium - XP, vista - 7, τωρα τα 8 - οποτε περιμένουμε τα 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Desktop sucks, αλλα καλύτερα να υπάρχουν επιλογές. Ελπίζω το metro UI να εξελιχθεί αρκετά και σε κανα 3αρι χρονιακια να πεθάνει επιτέλους το desktop. (Θα ακολουθήσουν αρνητικες απαντήσεις από metro-haters,windows xp/7 die hard fans, και άχρηστους που δεν θέλουν να αλλάξουν τις συνήθειες τους) Άσε ρε βαρύμαγκα, που θα βγάλεις ...άχρηστους(!) όσους δε θέλουν ή - για να είμαστε ακριβείς - δε νιώθουν καμία ανάγκη να αλλάξουν συνήθειες, επειδή δεν ακολουθούν σαν προβατάκια τα καπρίτσια τής κάθε εταιρείας! Ξέρεις εσύ, παντογνώστη τής οκάς, το τι εξυπηρετεί τον καθένα στη δουλειά του και είναι άχρηστος όποιος δε βολεύεται με το ζόρι να δουλεύει με τον τρόπο που τον ...διατάζει η microsoft. Σιγά που θα βαράει παλαμάκια η microsoft και η κάθε microsoft και οι χρήστες θα χορεύουν, μη τυχόν και κάποιος φελλός τους πει άχρηστους. Περίμενε εσύ κάνα ...τριάρι χρονάκια, να πεθάνει το desktop. Κυριαρχεί στις προτιμήσεις των χρηστών από τότε που φύγαμε από το DOS και θα ...πεθάνει σε τρία χρόνια! Θυμάσαι μήπως να άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο τής by default έναρξης σε desktop mode, όταν παρουσίασε το ...πλακόστρωτο; Διότι εγώ θυμάμαι άλλα... Εισέπραξε όμως το ξεφώνημα από την πλειονότητα των χρηστών, κατάπιε τη γλώσσα της και έκανε τελικά αυτό που κάνουν όλοι, από καταβολής αγοράς: Αυτό που απαιτεί η αγορά*...σιγά που θα τής έβγαινε το όνειρο, ότι θα άλλαζε η αγορά για το χατήρι της! (*όχι ότι ήταν η πρώτη φορά, φυσικά...χρειάζεται μήπως να σε πάω πιο μακριά, από το πόσες φορές ανακοίνωσε την παύση υποστήριξης για τα XP και στη συνέχεια ...γαργαροκωλοτούμπιασε; Έχεις υπ' όψη σου μήπως, άλλο λειτουργικό σύστημα, το οποίο διατήρησε τόσο μεγάλο ποσοστό χρηστών και ανάγκασε τη δημιουργό εταιρεία να το υποστηρίζει για ... 13 χρόνια; Ή είσαι από εκείνους που πιστεύουν, ότι όσοι τα χρησιμοποιούν ακόμα, το κάνουν διότι το μηχάνημά τους δε ...σηκώνει τα 7; Αν ναι, καλά κρασιά! ) Τα 7 είχαν ενσωμάτωσαν πολλές αλλαγές, οι οποίες ξένισαν αρκετούς, αλλά και βελτιώσεις, τουλάχιστον σύμφωνα με τη γνώμη των περισσότερων χρηστών, γι' αυτό και επικράτησαν. Παρέμειναν όμως desktop based και πολύ σωστά έκαναν, δεδομένου ότι σε desktop μηχανήματα χρησιμοποιούνταν. Αν η microsoft είχε ξεκινήσει το «τσαμπουκαλίδικο» στυλάκι «πλακίδια, είδη υγιεινής με το ζόρι» στα 7, θα έβλεπες «επικράτηση»! Εν τω μεταξύ, το άλλο δε σού το 'πα: Η πραγματική αξία ενός νέου προϊόντος, φαίνεται όταν κερδίζει το κοινό με το σπαθί του και με αλλαγές ουσίας, τις οποίες το κοινό επιζητούσε ακόμα και πριν την κυκλοφορία του όπως έγινε με την παρουσίαση των XP. Εκτός κι αν θυμάσαι πολλούς οι οποίοι τα σνόμπαραν και παρέμειναν έστω και για λίγο σε 98 και ...millenium! Όταν το κοινό το υποχρεώνεις σε αλλαγές, κάνοντας το ...μπαμπούλα (θα σας κόψω την υποστήριξη!), μπορεί να πετυχαίνεις τελικά το σκοπό σου, αλλά απατάσαι αν νομίζεις ότι είναι εξίσου αξιόλογο επίτευγμα. Αν έχω ένα λόγο να λέω «ευτυχώς», για την επερχόμενη παύση τής υποστήριξης των XP, είναι διότι αν συνεχιζόταν, είμαι σίγουρος ότι θα άντεχα τις τρίχες που θα διάβαζα από μερικούς, που θα αναρωτιόνταν γιατί συνεχίζει κόσμος να τα προτιμά, εφόσον ...πάλιωσαν! Α και να μην το ξεχάσω! Έχε στο πίσω μέρος τού μυαλού σου την επικοινωνία με τους διαχειριστές τού forum, ώστε όταν ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης των 8, να τους ζητήσεις να μπανάρουν οριστικά το λογαριασμό σου, για να φτιάξεις νέο, με nick name «Windows9», διότι με τι μούτρα θα μπορείς να αντικρίζεις τη ...μαμά εταιρεία; μονο το γεγονος οτι ειναι διατρητα και εκτεθιμενα σε ιους λογω πεπαλαιωμενου κωδικα -παρα τα updates- αρκει απο υποστηριξη συγχρονων συσκευων και drivers δε το συζηταμε καν, 64bit και multicore environment και μαλιστα με virtualization? ουτε στο πιο τρελο σου ονειρο βασικα οποιος εχει ακομη xp και ειδικα σε συνδυασμο με ie 8 καλο ειναι να βγαζει το ethernet απο τη πριζα Ο γράφων, έχει δύο desktop p.c. Στο «κυρίως» μηχάνημά του (i5 2500, δεν το λες και αργό...), έχει σε dual boot, XP και 7 (32bit αμφότερα, με μόλις 3,2 GB αξιοποιήσιμη ram...συγνώμη που όλες οι δουλειές που τον ενδιαφέρουν εδώ και χρόνια, δε χρειάζονται περισσότερη και δε βάζει 64άρια και καμιά 16αριά GB μνήμη, έτσι για να υπάρχει...είναι φτωχός βλέπεις και δε μπορεί να αγοράσει άλλη μνήμη, αυτό να πιστεύεις...), αλλά χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά τα XP. Κυρίως διότι τον βολεύουν περισσότερο, διότι το μηχάνημά του πάει σαφώς πιο γρήγορα με αυτά, με τη ram του να είναι υπέρ-αρκετή για κάθε εφαρμογή που τον απασχολεί αλλά και για έναν άλλο, πολύ σημαντικό λόγο: Διότι δεν είναι υποχρεωμένος να παροπλίσει τέσσερις πανάκριβα αγορασμένες πριν από κάμποσα χρόνια, στην εντέλεια λειτουργικές και καθημερινά χρησιμοποιούμενες περιφερειακές συσκευές που δεν έχουν drivers για τα 7, αγοράζοντας αναγκαστικά καινούργιες. Ξανά συγνώμη, που δεν πετάει τα λεφτά του απ' το παράθυρο, ε; Tο δεύτερο, το οποίο χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά σαν HTPC και κατεβαστήρι, έχει μόνο XP. Αμφότερα, είναι μονίμως συνδεδεμένα στο internet - τρέχουν δωρεάν antivirus & antispyware, το στάνταρ firewall των windows και είναι με τα update αυστηρά στο «χειροκίνητο» mode: Μόνο αυτά που θεωρώ απαραίτητα - τα οποία είναι σπανιότατα - κατεβαίνουν και εγκαθίστανται. Κι όμως κοίτα κάτι πράγματα! Ούτε ιός ξέρω τι θα πει, ούτε malware, ούτε blue screen και διάφορα τέτοια διαβολικά, εδώ και κάτι χρόνια. Λες να οφείλεται στο ότι δεν είμαι ηλίθιος, ώστε να μπαίνω σε όποιο site να 'ναι και να κατεβάζω ό,τι παπαριά βρω μπροστά μου; Μπα! Μάλλον μέσον θα έχω... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2014 από deesnider 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ωχ , υπάρχουν νέες φήμες ότι τελικά δεν θα μπαίνουν αυτόματα στο desktop . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Επειδή το x86 τελειώνει, θέλει την μετάβαση σε ARM, για να συνεχίσει να υπάρχει / ανταγωνιστεί το android. Αυτή είναι ΠΟΛΥ παλιά ιστορία (risc vs cisc). Βασικά από το 1990 την θυμάμαι εγώ. Από τότε "επικρατούν" οι risc (arm) και cisc (x86/64) πεθαίνουν και ήμουνα νιος και γέρασα. Ασε πρώτα να πεθάνουν και μετά τα λέμε. Σε desktop με την intel να μαμάει με τους i5 i7 έχουν πολύ ψωμί ακόμα. To chrome OS τρέχει (και) σε i3 αν ξέρεις, δεν σημαίνει επειδή τα κινητά έχουν risc ότι ο cisc "πέθανε".. Σιγά μη του έχουν κάνει και μνημόσυνο. ΤΙΠΟΤΑ δεν πεθαίνει αν πρώτα δεν πεθάνει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jowl_tnt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλός η κακός είμαστε στην εποχή των Touch screen. Καλά έκανε η ms κ έφτιαξε ενα Touch friendly ui, και πολύ άργησε μάλιστα. Χρησιμοποιώ μήνες το iconia w700 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα 8. Είναι πιο σβελτα από τα 7 και το modern ui ότι πρέπει για τη συσκευή μου. Ίσος με το ποντικι να μην ειναι τοσο βολικα αλλα δεν ειναι τοσο tragic να σερνεις μια μπαρα ή τη ροδελα του ποντικιου... Δε καταλαβαινω γιατι τοση αρνηση και χουντα της Ms κτλ. εφοσον τρεχουν ολα πιο καλα από πριν. Για ενα start δηλαδή που κανει οτι και το προηγουμενο (και με το παραπανω) με τη διαφορα οτι ειναι fullscreen κατακρίνετε ολο το λειτουργικο και θεωρηται κακό; Ελπιζω να μεινει η επιλογη να διαλεγουμε που να bootαρει γιατι εγω προτιμώ το metro... Αν κ με το sleep εχω ξεχασει το shutdown/restart! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ο γράφων, έχει δύο desktop p.c. Στο «κυρίως» μηχάνημά του (i5 2500, δεν το λες και αργό...), έχει σε dual boot, XP και 7 (32bit αμφότερα, με μόλις 3,2 GB αξιοποιήσιμη ram...συγνώμη που όλες οι δουλειές που τον ενδιαφέρουν εδώ και χρόνια, δε χρειάζονται περισσότερη και δε βάζει 64άρια και καμιά 16αριά GB μνήμη, έτσι για να υπάρχει...είναι φτωχός βλέπεις και δε μπορεί να αγοράσει άλλη μνήμη, αυτό να πιστεύεις...), αλλά χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά τα XP. Κυρίως διότι τον βολεύουν περισσότερο, διότι το μηχάνημά του πάει σαφώς πιο γρήγορα με αυτά, με τη ram του να είναι υπέρ-αρκετή για κάθε εφαρμογή που τον απασχολεί αλλά και για έναν άλλο, πολύ σημαντικό λόγο: Διότι δεν είναι υποχρεωμένος να παροπλίσει τέσσερις πανάκριβα αγορασμένες πριν από κάμποσα χρόνια, στην εντέλεια λειτουργικές και καθημερινά χρησιμοποιούμενες περιφερειακές συσκευές που δεν έχουν drivers για τα 7, αγοράζοντας αναγκαστικά καινούργιες. Ξανά συγνώμη, που δεν πετάει τα λεφτά του απ' το παράθυρο, ε; Tο δεύτερο, το οποίο χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά σαν HTPC και κατεβαστήρι, έχει μόνο XP. Αμφότερα, είναι μονίμως συνδεδεμένα στο internet - τρέχουν δωρεάν antivirus & antispyware, το στάνταρ firewall των windows και είναι με τα update αυστηρά στο «χειροκίνητο» mode: Μόνο αυτά που θεωρώ απαραίτητα - τα οποία είναι σπανιότατα - κατεβαίνουν και εγκαθίστανται. Κι όμως κοίτα κάτι πράγματα! Ούτε ιός ξέρω τι θα πει, ούτε malware, ούτε blue screen και διάφορα τέτοια διαβολικά, εδώ και κάτι χρόνια. Λες να οφείλεται στο ότι δεν είμαι ηλίθιος, ώστε να μπαίνω σε όποιο site να 'ναι και να κατεβάζω ό,τι παπαριά βρω μπροστά μου; Μπα! Μάλλον μέσον θα έχω... βασει οσων αναφερεις δειχνεις να εχεις την απαιτουμενη νοημοσυνη για να αντιληφθεις οτι εισαι η φανταχτερη εξαιρεση και οχι ο κανονας οσων ειπα, σε αντιθεση με τη πλειοψηφια των πιτσιρικαδων που τρολαρουν εδω μεσα.. και παροτι δειχνεις να εισαι εγκλωβισμενος σε παλια μηχανηματα με θεματα drivers οπου θελοντας και μη η αναγκη συντηρησης τους σε οδηγησε σε αυτη την ατραπο... κι εγω σε 2 i5 2500k δουλευω μονο που δε νομιζω να υπαρχει αλλος ανθρωπος που εχει sandy και δωθε επεξεργαστη και να δουλευει με 3gb μνημη καβατζωμενη απο το παρελθον οταν ηδη απο τη προηγουμενη γενια (Lga 1366) τα 4gb ειναι το στανταρντ in fact εκεινη τη περιοδο 2x4=8 Gb DDR3 Corsair Dominator Vengeance 1600 Mhz εκαναν μολις 45 ευρω αρκετα ευτελες ποσο ωστε να σε κανει να αποχαιρετησεις μια και καλη τις παλιες μνημες σου (ο ιος της αστυνομιας και αλλες τετοιες παραλλαγες που εμφανιζονται κατα καιρους κανουν παρτυ κυριολεκτικα σε Xp μηχανηματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εμενα αυτο που πραγματικα μου την βιδωνει στα 8αρια ειναι οτι τρεχει το desktop σαν metro app. Πχ εχω ανοιχτο τον chrome και θελω να κανω drag μια καρτελα με το ποντικι για να την ανοιξω σε νεο παραθυρο.Στα 7αρια απλα παω το ποντικι τερμα πανω(στην καρτελα παντα) και το κανω.Στα 8αρια εαν το παω το ποντικι πανω πανω κανει drag ολο το desktop.Σε καθημερινη χρηση που θες να τα κανεις τσακ μπαμ δεν θα κατσεις να κεντραρεις το ποντικι πανω στην καρτελα κλπ. Το ιδιο ασφαλως συμβαινει και οταν θελω να κανω drag ενα παραθυρο που ειναι maximize και να το πεταξω σε μια αλλη ακρη της οθονης ή οταν θελω να επιλεξω καποια εικονιδια απο το dektop και μερικα ειναι πανω πανω. Σε καθε περιπτωση πρεπει να κεντραρεις το ποντικι να μην πηγαινει πανω πανω στην οθονη. Το αλλο σπαστικο ειναι οταν πηγαινεις στην ακρη το ποντικι και σου πεταει την μπαρα με τις ρυθμισεις κλπ.Εχει και αλλα σπαστικα που δεν μπορω να θυμηθω τωρα,αλλα για εμενα η microsoft εκανε μια μεγαλη βλακεια με το να παρουσιασει ενα υβριδικο ουσιαστικα λειτουργικο.Δεν ξερω εαν για οτι ειπα υπαρχει καποια ρυθμιση(γνωριζω οτι υπαρχει και το classic cell-απλα μιλαω για τα καθαρα μαμα windows),αλλα by default η desktop εμπειρια τους ειναι τραγικη και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να φτασει αυτην των 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εμενα αυτο που πραγματικα μου την βιδωνει στα 8αρια ειναι οτι τρεχει το desktop σαν metro app. Πχ εχω ανοιχτο τον chrome και θελω να κανω drag μια καρτελα με το ποντικι για να την ανοιξω σε νεο παραθυρο.Στα 7αρια απλα παω το ποντικι τερμα πανω(στην καρτελα παντα) και το κανω.Στα 8αρια εαν το παω το ποντικι πανω πανω κανει drag ολο το desktop.Σε καθημερινη χρηση που θες να τα κανεις τσακ μπαμ δεν θα κατσεις να κεντραρεις το ποντικι πανω στην καρτελα κλπ. Το ιδιο ασφαλως συμβαινει και οταν θελω να κανω drag ενα παραθυρο που ειναι maximize και να το πεταξω σε μια αλλη ακρη της οθονης ή οταν θελω να επιλεξω καποια εικονιδια απο το dektop και μερικα ειναι πανω πανω. Σε καθε περιπτωση πρεπει να κεντραρεις το ποντικι να μην πηγαινει πανω πανω στην οθονη. Το αλλο σπαστικο ειναι οταν πηγαινεις στην ακρη το ποντικι και σου πεταει την μπαρα με τις ρυθμισεις κλπ.Εχει και αλλα σπαστικα που δεν μπορω να θυμηθω τωρα,αλλα για εμενα η microsoft εκανε μια μεγαλη βλακεια με το να παρουσιασει ενα υβριδικο ουσιαστικα λειτουργικο.Δεν ξερω εαν για οτι ειπα υπαρχει καποια ρυθμιση(γνωριζω οτι υπαρχει και το classic cell-απλα μιλαω για τα καθαρα μαμα windows),αλλα by default η desktop εμπειρια τους ειναι τραγικη και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να φτασει αυτην των 7. αυτα που περιγραφεις ανθρωπε μου δειχνουν οτι δεν ελεγχεις πληρως το mouse -αν δεν ειναι θεμα ορασης- πηγαινε στο control panel και στα mouse properties χαμηλωσε το pointer speed και τσεκαρε το enhance precision καποια gestures οπως Aero Snap, Aero Shake υπαρχουν απο τα 7αρια και φυσικα απενεργοποιουνται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 αυτα που περιγραφεις ανθρωπε μου δειχνουν οτι δεν ελεγχεις πληρως το mouse πηγαινε στο control panel και στα mouse properties χαμηλωσε το pointer speed και τσεκαρε το enhance precision Και το enhance ειναι τικαρισμενο και η ταχυτητα εκει που με βολευει.Δεν προκειται να μειωσω εγω την ταχυτητα του ποντικιου για το χαζο metro.Οταν κανω μια εργασια για το τει ας πουμε,που εναλλασω παραθυρα και τα πεταω απο εδω και απο εκει,ουσιαστικα τα κανω στα τυφλα.Παω το ποντικι τυφλα τερμα πανω και κανω την δουλεια μου.Εκεινη την στιγμη δεν κεντραρεις ποντικια,κοιτας να κανεις την δουλεια σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα