Προς το περιεχόμενο

Προκαθορισμένο boot στο desktop φέρνει το Windows 8.1 Update 1

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.netmarketshare.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=10&qpcustomd=0&qpsp=2010&qpnp=1&qptimeframe=Y

WinXP: 65%

Win7: 15%

Win Vista: 15%

Τα ποσοστά που λες εσύ είναι πιο κοντά στο 1ο Q του 2011.

Μία ακόμα λεπτομέρεια. Τα Windows 7 στον πίνακα είναι RTM..

Επίσης τα μισά "facts" είναι από την ίδια την MS.. λολ.. Και τα άλλα λίγο άσχετα;..

δες ξανα τι γραφει ο τιτλος στο πινακακι for every 1,000 executions και οχι συμφωνα με το market share

δες και εδω καλυτερα:

http://news.cnet.com/8301-1009_3-20063220-83.html

Looking at the number of reported infections per 1,000 computers, Microsoft found that Windows 7 64-bit had the lowest number at 2.5, while the 32-bit version had 3.8.

Windows XP with SP3 came in with 15.9 infections per 1,000, while XP with SP2 had the highest number at 19.3. Breaking down the numbers, Microsoft's stats mean that Windows 7 is around four to five times more secure than XP.

Αν για κάποιους, ή ακόμα και για τους περισσότερους, επαληθεύεται, πολύ καλά κάνουν και επιλέγουν διαφορετικά απ' ό,τι εγώ...και για άλλη μια φορά: Τα προβλήματά τους και οι επιλογές τους προκειμένου να τα αντιμετωπίσουν, ή να τα εξαλείψουν, θα έπρεπε να με απασχολούν, διότι...;

....διοτι εγω αρχικα μιλησα και συνηθως μιλαω γενικα ενω εσυ περιπτωσιολογικα   κι αν παρεις εναν-εναν ανα περιπτωση τους εκατομμυρια χρηστες δε μπορεις κανεις διαλογο σε αυτη τη βαση

η περιπτωσιολογια ειναι χρησιμη μονο για problem solving αντιθετως εγω αναφερομαι στο big picture.

με αυτη τη λογικη παρεθεσα πιο πανω 2 ειδησεις για να καταλαβουν μερικοι οτι καποια πραγματα εξελισσονται και γινονται εν αγνοια μας οταν εμεις ειμαστε απασχολημενοι με τα καθ ημας

μετα απο 100 ποστ σε καθε τοπικ που εχει μεσα τη λεξη windows8 αισιοδοξω οτι μπορουμε εστω  καποιοι να εξελιξουμε τη κουβεντα λιγο παραπερα απο το να αναλωνομαστε σε κοκορομαχιες και τη περιπτωσιολογια με το κοντο και το μακρυ του καθενος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

....διοτι εγω αρχικα μιλησα και συνηθως μιλαω γενικα ενω εσυ περιπτωσιολογικα   κι αν παρεις εναν-εναν ανα περιπτωση τους εκατομμυρια χρηστες δε μπορεις κανεις διαλογο σε αυτη τη βαση

η περιπτωσιολογια ειναι χρησιμη μονο για problem solving αντιθετως εγω αναφερομαι στο big picture.

...Προφανώς για τη δική μου περίπτωση θα μιλήσω! Αυτή γνωρίζω, αυτή βιώνω, γι' αυτή μπορώ να μιλώ χωρίς να αμφιβάλλω. Η χειροπιαστή μου πραγματικότητα είναι, πως θα μπορούσα να αναφέρομαι σε μια ...big picture, στην οποία κάποιοι μου λένε ότι ισχύει κάτι διαφορετικό, από αυτό που βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια;

Είναι σα να μού λες, ότι έχω ένα συγκεκριμένο επεξεργαστή, βλέπω ότι μ' αυτόν κάνω συγκεκριμένες δουλειές σε συγκεκριμένο χρόνο, αλλά πρέπει ν' αρχίσω να αμφιβάλλω για το χρόνο που εγώ ο ίδιος βλέπω, διότι κάμποσες στατιστικές και μετρήσεις εκεί έξω, υποστηρίζουν ότι με το συγκεκριμένο επεξεργαστή, η συγκεκριμένες δουλειές ...δε γίνονται στο χρόνο που εγώ βλέπω να γίνονται ισχύει, αλλά ότι ...δεν πάει καλά το ρολόι μου ξέρω 'γω και απλώς νομίζω ότι γίνονται.

Τι διάλογος να γίνει; Να αρχίσει να παραθέτει ο καθένας την άποψή του για το κατά πόσο ισχύουν οι εμπειρίες των άλλων; 

με αυτη τη λογικη παρεθεσα πιο πανω 2 ειδησεις για να καταλαβουν μερικοι οτι καποια πραγματα εξελισσονται και γινονται εν αγνοια μας οταν εμεις ειμαστε απασχολημενοι με τα καθ ημας

Δεν αμφισβήτησα πουθενά ότι κάποια πράγματα εξελίσσονται. Αυτό που υποστήριξα και συνεχίζω να υποστηρίζω, είναι ότι η όποια εξέλιξη σε τομείς που δεν έχουν πρακτική εφαρμογή από κάποιους, είναι τουλάχιστον λογικό να μην απασχολεί παρά μόνο ίσως εγκυκλοπαιδικά, να μην προβληματίζει και να μη δημιουργεί ανάγκες για αλλαγές, αυτούς τους κάποιους.

Αυτούς που θέλουν να προβαίνουν σε αλλαγές, είτε διότι θέλουν απλώς να ακολουθούν το ρεύμα της εποχής, είτε διότι όντως κρίνουν ότι οι εν λόγω εξελίξεις βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, ποιος τους εμπόδισε να το κάνουν; 

...Προφανώς για τη δική μου περίπτωση θα μιλήσω! Αυτή γνωρίζω, αυτή βιώνω, γι' αυτή μπορώ να μιλώ χωρίς να αμφιβάλλω. Η χειροπιαστή μου πραγματικότητα είναι, πως θα μπορούσα να αναφέρομαι σε μια ...big picture, στην οποία κάποιοι μου λένε ότι ισχύει κάτι διαφορετικό, από αυτό που βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια;

Είναι σα να μού λες, ότι έχω ένα συγκεκριμένο επεξεργαστή, βλέπω ότι μ' αυτόν κάνω συγκεκριμένες δουλειές σε συγκεκριμένο χρόνο, αλλά πρέπει ν' αρχίσω να αμφιβάλλω για το χρόνο που εγώ ο ίδιος βλέπω, διότι κάμποσες στατιστικές και μετρήσεις εκεί έξω, υποστηρίζουν ότι με το συγκεκριμένο επεξεργαστή, η συγκεκριμένες δουλειές ...δε γίνονται στο χρόνο που εγώ βλέπω να γίνονται ισχύει, αλλά ότι ...δεν πάει καλά το ρολόι μου ξέρω 'γω και απλώς νομίζω ότι γίνονται.

αν ειναι να μιλησεις για τη δικη σου περιπτωση ερωτω εγω τωρα

στη δικη μου αρχικη παραθεση οταν μιλησα γενικα για τα XP ειδες πουθενα το ονοματεπωνυμο σου μεσα;

ξερεις ολο αυτο δε θα ειχε ξεκινησει καν αν πολυ απλα εγραφες την ιστοριουλα σου χωρις παραθεσεις οπως εχουν κανει τοσοι και τοσοι χρηστες ως τωρα

μονο το γεγονος οτι ειναι διατρητα και εκτεθιμενα σε ιους λογω πεπαλαιωμενου κωδικα -παρα τα updates- αρκει

απο υποστηριξη συγχρονων συσκευων και drivers δε το συζηταμε καν,

64bit και multicore environment και μαλιστα με virtualization?

ουτε στο πιο τρελο σου ονειρο

βασικα οποιος εχει ακομη xp και ειδικα σε συνδυασμο με ie 8 καλο ειναι να βγαζει το  ethernet απο τη πριζα

και οχι παιχταρα μου αν οι δικες σου  απαιτησεις ειναι μικρες δε σημαινει οτι αυτο ισχυει και για τους αλλους τους οποιους ομως οπως λες αγνοεις! ειναι πολυ απλο να το καταλαβεις αν προσπαθησεις να βγεις λιγακι απο τη φουσκα του ΕΓΩ σου

γουστο σου και καμαρι σου να θες να εισαι αρχοντας στο νερολακκο σου αλλα υπαρχουν και  λιμνες και θαλασσες και ωκεανοι εκει εξω

ουτε πλεον μπορει να γινει σοβαρος διαλογος οταν σου αντιπαραβαλλω αδιασειστα στοιχεια οτι τα 7 ειναι 5 φορες πιο ασφαλη απο τα XP σε παγκοσμια κλιμακα -κατι στο οποιο ημουν σαφης εξαρχης-  κι εσυ να μου λες οτι δεν εχεις θεμα ασφαλειας στο μηχανηματακι σου.....

Δεν αμφισβήτησα πουθενά ότι κάποια πράγματα εξελίσσονται. Αυτό που υποστήριξα και συνεχίζω να υποστηρίζω, είναι ότι η όποια εξέλιξη σε τομείς που δεν έχουν πρακτική εφαρμογή από κάποιους, είναι τουλάχιστον λογικό να μην απασχολεί παρά μόνο ίσως εγκυκλοπαιδικά, να μην προβληματίζει και να μη δημιουργεί ανάγκες για αλλαγές, αυτούς τους κάποιους.

αυτο ξαναπεστο αλλα σε οσους εχουν windows7 και ψεγουν τα 8 λες και ηταν υποχρεωμενοι να τα αγορασουν ή δεν καλυπτονται ΗΔΗ μια χαρα με τα 7 στις αμιγως desktop  δραστηριοτητες τους

αν ειναι να μιλησεις για τη δικη σου περιπτωση ερωτω εγω τωρα

στη δικη μου αρχικη παραθεση οταν μιλησα γενικα για τα XP ειδες πουθενα το ονοματεπωνυμο σου μεσα;

ξερεις ολο αυτο δε θα ειχε ξεκινησει καν αν πολυ απλα εγραφες την ιστοριουλα σου χωρις παραθεσεις οπως εχουν κανει τοσοι και τοσοι χρηστες ως τωρα

Δε σε πιάνω...σε προσωπικό μήνυμα μού τα έστειλες όσα έγραψες, ώστε να «δικαιούμαι» να τα παραθέσω, εάν και μόνο έβλεπα το ...ονοματεπώνυμό μου; Σε ανοιχτό θέμα συμμετέχεις και, από τη στιγμή που κάποιος θεωρεί ότι αυτά που παρουσιάζεις ως de facto  και καθολικώς ισχύοντα, σε κάποιες περιπτώσεις, πολλές ή λίγες, δεν ισχύουν, είναι απολύτως αναμενόμενο να απαντήσει παραθέτοντάς τα.

Αν θες να παραθέτουν λεγόμενά σου, μόνο όσοι συμφωνούν μ' αυτά, μάλλον κάπου έχεις παρερμηνεύσει τον όρο «δημόσια συζήτηση».

και οχι παιχταρα μου αν οι δικες σου  απαιτησεις ειναι μικρες δε σημαινει οτι αυτο ισχυει και για τους αλλους τους οποιους ομως οπως λες αγνοεις! ειναι πολυ απλο να το καταλαβεις αν προσπαθησεις να βγεις λιγακι απο τη φουσκα του ΕΓΩ σου

γουστο σου και καμαρι σου να θες να εισαι αρχοντας στο νερολακκο σου αλλα υπαρχουν και  λιμνες και θαλασσες και ωκεανοι εκει εξω

Μικρές ή μεγάλες, οι απαιτήσεις τού καθενός είναι διαφορετικές και εξαρτώνται κατά το μεγαλύτερο βαθμό από το αντικείμενο ενασχόλησής του με τον κάθε τομέα. Σύμφωνα με τη λογική σου, κάποιος π.χ. ο οποίος δεν παίζει καθόλου παιχνίδια και δουλεύει με μια βασική κάρτα γραφικών, έχει ...μικρές απαιτήσεις από το μηχάνημά του, διότι το ...καημένο(!) δε μπορεί να σηκώσει παιχνίδια.

Στην περίπτωση αυτού τού «κάποιου», ο οποίος πιθανώς ασχολείται με εφαρμογές - τις οποίες δε γνωρίζεις - μπροστά στις οποίες τα παιχνίδια είναι αστεία από πλευράς απαιτήσεων, οπότε και δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο, έστω και να ενημερωθεί εγκυκλοπαιδικά, για τις εξελίξεις στις gaming κάρτες γραφικών, εσύ βλέπεις άτομο «κλεισμένο στη φούσκα τού εγώ του». Απόψεις είναι αυτές, δε βαριέσαι! Δημοκρατία έχουμε...

Α! Προς ενημέρωσή σου, άλλο πράγμα σημαίνει «αγνοώ τους άλλους» και άλλο το «δεν αγχώνομαι, από τη στιγμή που έχω τρόπο να μην αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα μ' εκείνους»...

(Υπενθύμιση στον εαυτό μου: Να μην ξεχάσω να παραγγείλω, πρωί πρωί με την αυγούλα, ένα αλιευτικό σκάφος σοβαρού εκτοπίσματος. Τι σημασία έχει αν πηγαίνω μετά βίας λίγα μέτρα από την ακτή με το βαρκάκι μου για καμιά καθετή κι αυτό είναι όλο; Αφού εκεί έξω, υπάρχουν ...ωκεανοί, όπου δε μπορώ να το βγάλω χωρίς να μού το καταπιούν και κοπάδια ...τόνων που με περιμένουν!)

ουτε πλεον μπορει να γινει σοβαρος διαλογος οταν σου αντιπαραβαλλω αδιασειστα στοιχεια οτι τα 7 ειναι 5 φορες πιο ασφαλη απο τα XP σε παγκοσμια κλιμακα -κατι στο οποιο ημουν σαφης εξαρχης-  κι εσυ να μου λες οτι δεν εχεις θεμα ασφαλειας στο μηχανηματακι σου.....

Εντάξει, παραδίνομαι! Ομολογώ ταπεινά ότι κάθε εβδομάδα περνάω από την αρχή windows για να καθαρίσω το μηχάνημά μου, αλλά είμαι μαζοχιστής και δεν αλλάζω τα XP να σωθώ. Ίσως βέβαια να το κάνω ...υπνοβατώντας, διότι δεν το θυμάμαι, αλλά ποιος είμαι εγώ που θα τολμήσω να ξεστομίσω άλλη φορά, ότι δεν έχω θέμα ασφαλείας με το ...μηχανηματάκι μου; Καθαρά θέμα αυθυποβολής είναι! Κόντρα σε ολόκληρη ...παγκόσμια κλίμακα θα πάω;

αυτο ξαναπεστο αλλα σε οσους εχουν windows7 και ψεγουν τα 8 λες και ηταν υποχρεωμενοι να τα αγορασουν ή δεν καλυπτονται ΗΔΗ μια χαρα με τα 7 στις αμιγως desktop  δραστηριοτητες τους

...και για άλλη μια φορά: Πού το είδες γραμμένο, ότι αρνητική άποψη για ένα προϊόν, είναι λογικό να εκφράζουν, μόνο όσοι είναι ...υποχρεωμένοι να το αγοράσουν; Κυκλοφορεί ας πούμε το μοντέλο αντικατάστασης τού αυτοκινήτου μου, το βλέπω και το θεωρώ σχεδιαστικό έκτρωμα (γούστα είναι αυτά...), αλλά δε θα το πω δημόσια, διότι δεν είμαι ...υποχρεωμένος να το αγοράσω! Γουστάρω, δε λέω... 

Αν θες να παραθέτουν λεγόμενά σου, μόνο όσοι συμφωνούν μ' αυτά, μάλλον κάπου έχεις παρερμηνεύσει τον όρο «δημόσια συζήτηση».

δεν εχω  κανενα προβλημα με τον  αντιλογο αρκει να μη παρερμηνευουν οσα αναφερω ποσο μαλλον για πραγματα που δεν εχω καν πει, κατι που εσυ πιο πανω εχεις κανει κατα κορον,

δε βγαινει νοημα αποσα γραφεις πιο πανω και ετσι οπως το πας αν απαντας με παρωπιδες και αποσπασματικα ανα γραμμη και μετα  ανα  λεξη σε λιγο θα αρχισεις να αντικρουεσαι και με τα δικα σου γραφομενα

αυτα που γραφεις δεν ειναι καν επιχειρηματα ειναι ανακατωμενα αποσπασματα απο αποτυχημενο πονημα

μιλησα γενικα  και μαλιστα σου υποσημειωσα αμετρητες φορες οτι εισαι η εξαιρεση κατι που μαλλον δεν προκειται να το καταλαβεις ή δε θες να το καταλαβεις

αν φτανεις σε σημειο να μπερδευεις τα αδιασειστα στοιχεια και την επιστημη με την αυθυποβολη και τη πιστη  λες και κανουμε συζητηση θρησκευτικων πεποιθησεων  τοτε φαινεται  πως εχεις σοβαρο προβλημα διαχωρισμου  εννοιων και ρεαλισμου μεταξυ αντικειμενικοτητας και υποκειμενικοτητας

για σενα προφανως ολα ειναι μια βολικη σουπα οπου μπορεις να μεταπηδας απο τη μια κατασταση στην αλλη κατα οπως σε βολευει

φαινεται  πως εχεις σοβαρο προβλημα διαχωρισμου  εννοιων και ρεαλισμου μεταξυ αντικειμενικοτητας και υποκειμενικοτητας

Μπα, μια χαρά διαχωρίζω τις έννοιες:

Το «υποκείμενο» (η αφεντιά μου) διαπιστώνει ότι το «αντικείμενο» (τρύπιο λειτουργικό), δεδομένης τής «υποκειμενικά» επιλεγμένης χρήσης τού υπολογιστή, «αντικειμενικά» δεν υφίσταται στο συγκεκριμένο υπολογιστή.

για σενα προφανως ολα ειναι μια βολικη σουπα οπου μπορεις να μεταπηδας απο τη μια κατασταση στην αλλη κατα οπως σε βολευει

...Με βολεύει(!), προκειμένου να αποδείξω τι, σε ποιον, για ποιο θέμα και - κυρίως - για ποιο λόγο; Για τη δόξα ίσως; Ποιου τη δόξα; Τού τυχαίου, ανώνυμου και άγνωστου μεταξύ αγνώστων deesnider; Τώρα που το λες, διάσημος θα γίνω ο κιαρατάς! Αρκεί να καταφέρω να πείσω τα Μ.Μ.Ε. ότι πίσω από το συγκεκριμένο nick-name κρύβεται ο πραγματικός ...εγώ! 

Μπα, μια χαρά διαχωρίζω τις έννοιες:

Το «υποκείμενο» (η αφεντιά μου) διαπιστώνει ότι το «αντικείμενο» (τρύπιο λειτουργικό), δεδομένης τής «υποκειμενικά» επιλεγμένης χρήσης τού υπολογιστή, «αντικειμενικά» δεν υφίσταται στο συγκεκριμένο υπολογιστή.

nop..ξερεις πολυ καλα οτι δεν αναφερομουν σε γραμματικη αναλυση προτασεων

απο την αλλη καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο να αντισταθεις

once you troll you never stop....

once you troll you never stop....

I know...όποιος αμφισβητεί τη βεβαιότητά σου, ότι εσύ γνωρίζεις τι πραγματικά συμβαίνει στους άλλους, είναι ...troll, όποιος δεν αλλάζει τρόπο δράσης, με κριτήριο ότι άλλοι αντιμετώπισαν προβλήματα τα οποία ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει (έτσι ισχυρίζεται ψευδώς δηλαδή, μη το δένεις και κόμπο, είπαμε για τη δόξα το κάνει...), χορεύει κλακέτες σε ναρκοπέδιο και όποιος, έστω και όντας εμπειρικά εξαίρεση, δεν ακολουθεί τον κανόνα, είναι διότι δεν καταλαβαίνει ότι αποτελεί εξαίρεση, όχι διότι γουστάρει τρελά ακριβώς το ότι ανήκει στις εξαιρέσεις...

...ποιος είμαι εγώ, ο θρασύτατος, για να πω όχι;...

..και οταν σε καποιον αντιπαραβαλλεις αδιασειστα στοιχεια και αυτος σου απαντα οτι τα στοιχεια αυτα θα  μολυνουν με αυθυποβολη το μηχανηματακι του τι ειναι;

προσπαθεις με τοσα νηματα να δωσεις αξια σε κατι που ειναι φανερο οτι δαπανησες εργατοωρες για να το συντηρησεις...

μαθε ομως κατι που ισως και να μη σου περασε ποτε απτο μυαλο: δεν ειναι ολοι οι χρηστες οπως κι εσυ υποθηκευμενοι σε 4 ακριβα μηχανηματα που ειναι συμβατα μονο σε λειτουργικο του 2000 (και ομως! ναι υπαρχει αυτη η πιθανοτητα! )

μα θα μου πεις τωρα τι σε νοιαζει εσενα τι γινεται στον υπολοιπο κοσμο.. το μηχανημα σου και ο γαυρος ναναι καλα και ολοι οι υπολοιποι να πανε να....

η ειρωνια ειναι οτι αν ειχες updated drivers για τα μηχανηματα σου τωρα πιθανοτατα θα ειχες W7 ή και 8 και δε θα εκανες αυτη τη συζητηση

..και οταν σε καποιον αντιπαραβαλλεις αδιασειστα στοιχεια και αυτος σου απαντα οτι τα στοιχεια αυτα θα  μολυνουν με αυθυποβολη το μηχανηματακι του τι ειναι;

Απλώς είναι ρεαλιστής ο οποίος, προσωπικά και μεμονωμένα, χωρίς να ασχολείται με το τι λένε οι άλλοι, αντιμετωπίζει κάτι ως «αδιάσειστο» στοιχείο και κινείται με αυτό ως δεδομένο, όταν το δει με τα μάτια του να συμβαίνει στο «μηχανηματάκι» του. Όσο δεν το βλέπει να συμβαίνει, αυτό που βλέπει, είναι το στοιχείο να ...σείεται (τουλάχιστον τοπικώς...)

Δεν αμφισβητεί ότι πιθανότατα συμβαίνει σε άλλους, αλλά και δεν αγχώνεται, όσο δε συμβαίνει στον ίδιο. 

Δεν αμφισβητεί ότι πιθανότατα συμβαίνει σε άλλους, αλλά και δεν αγχώνεται, όσο δε συμβαίνει στον ίδιο. 

οχι να αμφισβητει! να αμφισβητει! ποτε δεν ξερεις αν δε πας εκει να το δεις με τα ματια σου πως να ξερεις... με τις πιθανοτητες θα παιζουμε τωρα;

α και σορρυ κιολας δηλαδη που μολις διαπιστωσα οτι ολη η κουβεντα περιστρεφοταν απο το αν θα αγχωθει ή οχι η αυτου μεγαλειοτητα σας

ευτυχως που μουφυγε ενα βαρος τωρα

οχι να αμφισβητει! να αμφισβητει! ποτε δεν ξερεις αν δε πας εκει να το δεις με τα ματια σου πως να ξερεις... με τις πιθανοτητες θα παιζουμε τωρα;

Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα, για να αφιερώσω την όποια τάση μου για αμφισβήτηση. Είπα και επαναλαμβάνω: Δεν το αμφισβητώ, αλλά ούτε κι έχω κανένα καημό να το επιβεβαιώσω, οπότε το να το δω με τα μάτια μου να συμβαίνει σε άλλους, το αξιολογώ ως χάσιμο χρόνου.

Ήμουν περισσότερο από σαφής, σε οποιονδήποτε μπορεί να κατανοήσει απλά ελληνικά: Πιθανότατα ισχύει, αλλά δε με αγγίζει, από τη στιγμή που δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση. Το «πιθανότατα» σε χάλασε; Το ότι δεν είπα «σίγουρα»; Εντάξει μωρέ, «σίγουρα»! Γράψε λάθος...

...και πάλι zbutsam όμως! Μακριά απ' τον κ... μου κι όπου θέλει ας μπει! Μέχρι τώρα, το κρατάω μακριά, αν μη τι άλλο...αν τα πράγματα στην πορεία αλλάξουν, όλο και κάτι θα κάνω!

α και σορρυ κιολας δηλαδη που μολις διαπιστωσα οτι ολη η κουβεντα περιστρεφοταν απο το αν θα αγχωθει ή οχι η αυτου μεγαλειοτητα σας

ευτυχως που μουφυγε ενα βαρος τωρα

...κι εγώ, αν και από την αρχή αυτός ήταν ο σκοπός μου, αισθανόμουν άσχημα για το βάρος που σού δημιούργησα. Τα λάθη μας πρέπει να τα αναγνωρίζουμε, όλα κι όλα!

Χαχαχαχαχ αα ρε tech-freaks!!..παρτε ενα FACEBOOKphone και ειναι μια χαρα..καθονται και βγαζουν Update οι αλλοι στο σκουπιδι για να μην πατατε ενα κλικ παραπανω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...