aetos1988 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Backup παιχνιδιών SteamΔεν ξέρω αν το άνοιξα στην σωστή ενότητα έψαξα και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο Λοιπόν θέλω να κάνω όπως ανάφερα στον τίτλο backup των παιχνιδιών του Steam , ένα search που έκανα στο youtube βρήκα τον τρόπο που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά το πρόβλημά μου είναι το αν σώζονται και τα saves των παιχνιδιών να μην τα παίζω από την αρχή ( κυρίως το Outlast που άφησα στη μέση )
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αν δεν κάνω λάθος τα saves ειναι στο cloud του steam αν το εχεις ενεργοποιήσει
gavros10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν εχουν ολα τα παιχνιδια cloud saving. Καλο θα ηταν να ψαξεις πρωτα αν τα παιχνιδια που θες να κρατησεις το υποστηριζουν. Γενικα, τις περισσοτερες φορες τα save ειναι στα εγγραφα ή καπου κρυμμενα στο steam.
aetos1988 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν εχουν ολα τα παιχνιδια cloud saving. Καλο θα ηταν να ψαξεις πρωτα αν τα παιχνιδια που θες να κρατησεις το υποστηριζουν. Γενικα, τις περισσοτερες φορες τα save ειναι στα εγγραφα ή καπου κρυμμενα στο steam. Καλά που το είπες και άρχισα να τα παίρνω με την σειρά για Backup αλλά ευτυχώς τα περισσότερα παιχνίδια που έχω το υποστηρίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα