Προς το περιεχόμενο

Windows Display Language


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα  θέλω να  κάνω δυο λογαριασμούς στα Windows μου(Ultimate) στον Administrator λογαριασμό να έχω Ελληνικά ως γλώσσα εμφάνισης και στον άλλο λογαριασμό να έχω Γερμανικά.Γίνετε αυτή η τροποποίηση   η υποχρεωτικά θα είναι και στους δυο λογαριασμούς ? Ευχαριστώ    

Δημοσ.

Τα 7άρια, αν δεν κάνω λάθος, μπορούν να έχουν πολλές εγκατεστημένες γλώσσες και να αλλάζουν με logoff του χρήστη και ξανά login.

Οπότε, αν ισχύει αυτό ναι, μπορείς να έχεις δύο γλώσσες. Απλά δεν μπορείς να δεσμεύσεις (μάλλον) την μια γλώσσα στον ένα χρήστη και την άλλη στον άλλο. Θα πρέπει να επιλέγεις ποια γλώσσα θέλεις να έχεις πριν συνδεθείς.

Δημοσ.

Ναι μπορεις. Θα εγκαταστησεις τις γλωσσες που θες απο το windows update και μετα θα μπεις απο το χρηστη που θελει τα γερμανικα για το λογαριασμο του και θα την ορισεις μονο για αυτον (απο το regional settings στον πινακα ελεγχου ΕΚΕΙΝΟΥ του χρηστη) ΧΩΡΙΣ να την ορισεις για ολους.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...