Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο τίτλος.

Αναφέρομαι προφανώς σε πμ συνομιλία.

Γίνεται να αποχωρήσω από την συζήτηση και να μην μπορεί να απαντήσει ο άλλος, χωρίς να την διαγράψω, όμως?

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

μπλόκαρε τον για τα pms

Μερικές φορές μου έχει αυτή την επιλογή άλλες όχι.

Αν τον μπλοκάρω δεν μπορεί να μου στείλει άλλο πμ?

Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί βγαίνουν από τα πμ χωρίς να τα διαγράψουν και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό...

Δημοσ.

Εστω οτι εχω μια συζήτηση μαζί σου μεσω pm και εχουμε ανταλλαξει 10 μηνύματα

Αν δεν σβήσω τη συζήτηση, τοτε μενει στο αρχειο μου

Αν σβήσεις εσύ τη συζήτηση, σβήνεται απο το αρχείο ΣΟΥ αλλά η συζητηση μένει στο δικό μου αρχειο (με ενα κόκκινο Χ οτι ο αλλος αποχώρησε)

Αν με ενοχλεις τότε σου μπλοκάρω τα pm, οπότε δεν μπορεις να μου στειλεις αλλα pms (γενικά) και η συζήτηση μένει στο αρχείο μου για οσο καιρό δεν την σβήνω.

Δημοσ.

Ναι όταν διαγράψεις όμως το πμ φαίνεται.Γράφει με κόκκινα γράμματα deleted.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αποχώρησε άτομο χωρίς να την διαγράψει και χωρίς να με κάνει μπλοκ (φαντάζομαι)

Και επίσης ξαναλέω ότι δεν μου βγάζει το μπλοκάρισμα σε μερικές περιπτώσεις.

Πότε εμφανίζεται το μπλοκ?Αυτός που θα ξεκινήσει πρώτος το πμ μπορεί να μπλοκάρει ή και ο άλλος?

Δημοσ.

Θεε μου ...

Καταρχήν δεν ειναι chat για να αποχωρείς. Ειναι συζήτηση, οποτε για οσο καιρο δεν εχει σβηστει, βρισκεται εκει, ανεξάρτητα αν τα μελη διαβαζουν η οχι τα παλια/νεα κειμενα.

Αν σε κάνει ban τοτε αν πας να του στειλεις μηνυμα θα πάρεις σχετικό μήνυμα. Αν δεν σε εχει κάνει ban τοτε τα μηνυματα σου φτάνουν αλλά εξαρταται απο τον παραληπτη αν θα τα διαβασει. 

Δημοσ.

Θεε μου ...

Καταρχήν δεν ειναι chat για να αποχωρείς. Ειναι συζήτηση, οποτε για οσο καιρο δεν εχει σβηστει, βρισκεται εκει, ανεξάρτητα αν τα μελη διαβαζουν η οχι τα παλια/νεα κειμενα.

Αν σε κάνει ban τοτε αν πας να του στειλεις μηνυμα θα πάρεις σχετικό μήνυμα. Αν δεν σε εχει κάνει ban τοτε τα μηνυματα σου φτάνουν αλλά εξαρταται απο τον παραληπτη αν θα τα διαβασει.

1)Οι ειρωνίες δεν επιτρέπονται στο φορουμ.

2)Μάθε πώς συμπεριφέρεσαι σε αγνώστους.

3)Έχεις φάει report.

4)Μπήκες και στην ignore list οπότε μην απορείς γιατί δεν βλέπω τα ποστς σου.

Ενημερωτικά όλα αυτά. :)

Κάποιος άλλος παιδιά να βοηθήσει?

Edit:Οκ λύθυκε το ζήτημα αλλά άλλη απορία τώρα.

Ο χρήστης είχε διαγράψει το πμ αλλά δεν φαινόταν με τα κόκκινα γράμματα το ''deleted''...δεν έγραφε τίποτα.

Γιατί έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...