kostas_dr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Κριμα που σημερα η ελληνικη τηλεοραση ειναι ενας βοθρος. Ο βόθρος έχει και μια χρησιμότητα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 η πρεμιέρα προβλήθηκε σήμερα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 όχι ακόμα, δεν έχω γυρίσει στο σπίτι
jmirko15 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 όχι ακόμα, δεν έχω γυρίσει στο σπίτι Α, ωραία. Όταν το δεις πες μας εντυπώσεις άμα θες!
nickelodeon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το είδα χθες το βράδυ, αρκετά καλή αρχή. Άσχετο αλλά έχω την εντύπωση ότι στο 22:23 ακούγεται η ελληνική λέξη "ψεύτη" και στο 32:28 βλέπουμε το φεγγάρι να περιστρέφεται γύρο από τον άξονά του? [edit: με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που γνωρίζουμε]
michael92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το φεγγάρι περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του, απλά βλέπουμε την ίδια πλευρά λόγω της ταυτόχρονης περιστροφής του γύρω από την γη. Πολύ ωραίο το reboot. Μόνο τα 2D animations μου φάνηκαν κακής ποιότητας, το περιεχόμενο και τα 3D εφφέ ήταν εξαιρετικά.
nickelodeon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά, στο βίντεο δεν δείχνει αυτό που λες, δείχνει μια διαφορετική περιστροφή, ρίξε μια ματιά στο 32:28.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 πολύ αγάπη και προδέρμ σήμερα το fanboy o DeGrasse
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό. Απλά έβαλε πολλα πράγματα ταυτόχρονα σαν εισαγωγή. Λογικά θα τα παει καλύτερα στη συνέχεια!
KilliK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 πολύ αγάπη και προδέρμ σήμερα το fanboy o DeGrasse μεγαλος ερωτας ο Νευτωνας.
Voodooman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Είδα το πρώτο επεισόδιο, τα βασικά του τμήματα (την αναπαράσταση της ζωής του σύμπαντος μέσα σε έναν ημερολογιακό χρόνο) τα θυμάμαι ακόμη από το παλιό. Λογικά θα έχει ως βασικό κορμό το παλιό, εμπλουτισμένο με τις νέες ανακαλύψεις και θεωρίες. Καλό φαίνεται.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Και όπως ήταν φυσικό στην Αμερική απο το δεύτερο κιόλας επεισόδιο άρχισε να γίνεται χαμός σχετική με την προσέγγιση του πως ήρθαμε στη γη, θρησκευτικές προεκτάσεις κλπ κλπ. Και είναι και το Fox συντηρητικό δίκτυο, οπότε ελπίζω να μην το ψάχνουμε σύντομα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα