rowain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κάποιος απο εσάς που μπορώ να βρω ή μάλλον καλύτερα αν μπορώ να βρω το μανίσιο σύστημα στήριξης της ψύκτρας του επεξεργαστή για amd am3+ socket..Κατα βάση το μεταλλικό backplate.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 το απο πισω μερος λες?απο οποιαδηποτε μητρικη το περνεις.
rowain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Στο ebay κοίταξες καθόλου; οχι δεν τσεκαρα στο e-bay, θελω πρωτα να μαθω αν υπαρχει ενχωρια... το απο πισω μερος λες?απο οποιαδηποτε μητρικη το περνεις. αυτο ειναι το προβλημα...οτι δεν το εχω..και ψαχνω να βρω αν πουλανε πουθενα χωρια τετοια backplates..πολλες ψυκτρες για amd επεξεργαστες το χρειαζονται..
coolerman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 ΑΝ θέλεις έχω εγώ να σου δώσω απο μια Msi που δεν λειτουργεί,δωρεάν εννοείτε! στείλε π.μ για περαιτέρω
rowain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝ θέλεις έχω εγώ να σου δώσω απο μια Msi που δεν λειτουργεί,δωρεάν εννοείτε! στείλε π.μ για περαιτέρω Ευχαριστώ για την πρόταση φίλε, αλλά δεν βιάζομαι ακόμα και είμαι γενικά στο ψάξιμο. Αν αλλάξει κάτι θα το έχω στο νου μου.
Χρήστος15 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλημέρα. Επαναφέρω το θέμα γιατί ψάχνω και εγώ bracket και έχω βρει μόνο ένα στο skroutz αλλά είναι για am3, λέτε να έχω πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα