Προς το περιεχόμενο

Bit Defender Free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το antivirus το έβαλα σε ένα pc τυχαία και με εξέπληξε, απίστευτα ελαφρύ, πλήρως αυτοματοποιημένο, χωρίς αναδιώμενα παράθυρα για ψίλου πήδημα. 

Μου φάινεται ελαφρύτερο από το panda cloud, χωρίς τα διάφορα του avast ή τις υπερβολές του comodo, απλώς κάνει τη δουλειά του. Λειτουργεί και on demand και real time σκανάρωντας συνεχώς. 

Το έχει χρησιμοποιήσει κανένας από εσάς;

• Like 1
Δημοσ.

Καλο antivirus και αρκετα ελαφρυ οπως λες.Χρησειμοπιει την μηχανη του paid bitdefender (αρα top virus detection) αλλα κατα την γνωμη μου τοπ ειναι το avast (auto sandbox deep scan sofrware update ελαφρυ και αυτο).Για παρανοικους με την ασφαλεια σαν και εμενα μονοδρομος ειναι comodo internet security (Version 7 ειναι στην bata για οποιον νοιαζεται)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά και χωρίς antivirus να είσαι δεν κινδυνεύεις και τόσο αν δεν κατεβάζεις.

Comodo χρησιμοποιούσα και εγώ μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν απλά υπερβολικό. 

Αυτό πρέπει να είναι το ελαφρύτερο που κυκλοφορεί, ουσιαστικά πλήρως αυτόματο, ελέγχει συνεχώς το σύστημα κυρίως στα πιο επικίνδυνα σημεία για ιούς (τουλάχιστον έτσι λένε). 

Το avast δεν το πολύ πηγαίνω το βρίσκω υπερβολικό και βαρύ για απλά pc. 

Γιατί να βαραίνεις το σύστημα, το θέμα είναι να κάνει τη δουλειά του όσο δυνατόν στο περιθώριο. 

• Like 1
Δημοσ.

Xmm περιεργο αυτο που λες για το avast.Παντα το θεωρουσα παναλαφρο και τα τεστ αυτο λενε.Εμενα παντως το bitdefender free οταν το τεσταρα μου φανηκε αρκετα πιο βαρυ απο avast η comodo

http://www.raymond.cc/blog/which-free-antivirus-is-the-lightest-on-system-memory-usage/

http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/11/avc_per_201311_en.pdf

Συμφωνω οτι το bit defender free ειναι οτι πρεπει για χρηστες που απλα σερφαρουν σε νορμαλ πλαισια.

Για αλλους που κανουν αγορες online και γενικα χρησιμοποιουν καρτες και προσωπικα δεδομενα να κοιταξουν κατι αλλο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, το avast έχει και συχνά bugs. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι ελαφρύτερο ειδικά το comodo είναι σίγουρα βαρύτερο, είναι ολόκληρη σουίτα. 

Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό που λες και εσύ. Ίσως επειδή τρέχω το bitdefender x64 ενώ το avast το έχω τρέξει μόνο σε x86 θα δοκιμάσω και θα σου πω. 

Δημοσ.

Το προηγούμενο avast ήταν πολύ καλό, το νέο βγάζει συνεχώς προβλήματα ειδικά με τα 8. Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο εύκολο να κολλήσεις ιό πλέον, δεν είναι πια και το hacking της μόδας. 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι. Επαιζε τις προάλλες αυτός που σου αλλάζει τα αρχεία και ζητάει λεφτά.

Δεν τον πιάνουν τα παραδοσιακά antivirus, λέγανε..

Δημοσ.

Με ένα πρόχειρο έλεγχο το bitdefendter free θέλει κατά μέσο όρο 6.100 Κb, το avast είναι στα ίδια επίπεδα, το avira είναι λίγο παρακάτω στα 4-5000kb σε χρήσει ανεβαίνει πολύ.

Μάλλον παίζει περισσότερο ρόλο ο τρόπος λειτουργίες και η "κατασκευή" του antivirus παρά οι φαινομενικοί πόροι που καταναλώνει.

Σε αυτά τα επίπεδα των γνωστών free όλα είναι πάνω κάτω ίδια. Στα πληρωμένα μπορούμε να μιλάμε για διαφορές, οι οποίες φαίνονται και στην τιμή. 

Εγώ για απαιτητική προστασία free δαγκωτό comodo, τώρα για απλή χρήση κατέβασμα καμιά ταινία κανά παιχνίδι και τέτοια όλα καλά είναι όποιο κάθετε καλύτερα στο εκάστοτε σύστημα. Γιατί πάντα υπάρχει και η προσωπική παράμετρος.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι. Επαιζε τις προάλλες αυτός που σου αλλάζει τα αρχεία και ζητάει λεφτά.

Δεν τον πιάνουν τα παραδοσιακά antivirus, λέγανε..

To comodo αν ο ιος ΔΕΝ ειναι signed απο κανα stolen certificate πιανει τα παντα ακομα και αν ειναι 0 day ο ιος.

Δημοσ.

Ε ναι αφού μόνο που δεν σε ρωτάει αν είσαι ΕΣΥ που πάτησες να ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που ήδη ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ να ΤΡΕΞΕΙ....

Το comodo είναι κορυφή και ελαφρύ για σουίτα αλλά σπαστικό. Και μάλιστα τρομερά καλοφτιαγμένο. Από το firewall δεν περνάει τίποτα. Δεν είναι όμως για light συστήματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα οντως πριζει μπαλες αρκετα.Η καλυτερη λυση για free ειναι αυτο που ανεφερες και ισως το panda cloud (ελαφρυ και αυτο και ψιλο καλο detection rate)

Δημοσ.

Καλά και χωρίς antivirus να είσαι δεν κινδυνεύεις και τόσο αν δεν κατεβάζεις.

Και με απλή περιήγηση, υπάρχει ενδεχόμενος κίνδυνος.

• Like 2
Δημοσ.

Και με απλή περιήγηση, υπάρχει ενδεχόμενος κίνδυνος.

True. Για του λόγου το αληθές, καλό είναι να παρακολουθήσει κανείς τη παρακάτω ομιλία για να καταλάβει οτι δεν "κολλάς" ιούς μόνο από κατέβασμα crack και περίεργων αρχείων.

Λέει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για το πως λειτουργούν οι malware coders και τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε απο επιθέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά windows χωρίς καθόλου προστασία δεν παίζει, αλλά ακόμα και το mse και μόνο ένα firewall για το facebook και το youtube είναι πιστεύω αρκετό. 

Ναι καλούτσικο είναι και το panda cloud το έχω χρησιμοποιήσει σε κάποια pc αλλά το νέο βγάζει συνεχώς bug και δεν με πείθει για την προστασία του. Σε ένα μήνα το avast έπιασε 2 ιούς, όσους το Panda σε σχεδόν 1 χρόνο χρήσης. 

Από τα γνωστά free avast, avg, avira κ.τ.λ. όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στη φιλικότητα προς το χρήστη και στο πόσο "καλοφτιαγμένα" είναι. Το avast ας πούμε φημίζεται ότι είναι ελαφρύ και αξιόπιστο, το 8 ήταν πολύ καλό, το νέο έχει ακόμα τα θεματάκια του, λογικά θα τα φτιάξουν. 

Πάντως το  bitdefender free τέλειο, προφανώς βγήκε με τόσο λίγα features για να σε αναγκάσει να πάρεις το πληρωμένο. Πραγματικά δεν γίνεται αντιληπτό, οι επιδόσεις άριστες. Πολλά άλλα free δημιουργούν προβλήματα στην ταχύτητα. Το μόνο πλην και συν παράλληλα είναι απόλυτη αυτοματοποίηση πρέπει κάθε λίγο να επαναφέρεις αρχεία που βλέπει ως ιούς, δεν ξέρω αν δουλεύει σε cloud πάντως σκανάρει γρήγορα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...