kotsagal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα tablet.... εχω ηδη το samsung galaxy tab 3 10.1 γι'αυτο θελω αυτο που θα επιλεξω για να αγορασω τωρα να ειναι 7 ή 8 ή 9 ιντσων. Τα λευτα που διαθετω ειναι μεχρι και 300 ευρω! Μαλλον θα παρω το LG G Pad 8.3 στα 300 ευρω... αλλα εκανα το ποστ αποψε για να ακουσω τις γνωμες σας μηπως και μου προτεινετε κατι καλυτερο! Ολες οι γνωμες δεκτες και ευχαριστω προκαταβολικα
HALF EVIL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλό το LG g που λες. Προχώρησε αφοβα
Zergoulini Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα, επειδη και εγω ειμαι αναμεσα στο LG που λεει ο φιλος και στο Google Nexus (2013 με την 2giga ram). Ποιο ειναι καλυτερο? Ειδα το LG σημερα στον Κοτσωβολο και επαθα την πλακα μου... Το Google Nexus δεν το εχω δει απο κοντα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
kotsagal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 φιλε πηγα και το ειδα στην βιτρινα στα Mediamarkt ... πεταει το lg!! το google nexus το ειδα και αυτο.... πιστευω το Lg ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις και ποσο μαλλον το μεγεθος! επιτελους η lg εβγαλε ενα πολυ δυνατο tablet σε εμφανιση και τεχνικα χαρακτηριστικά! Σε ευχαριστω πολυ HALF EVIL! η συμβουλη σου βοηθαει πολυ!
Zapee995 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Αν καταληξεις στο LG G pad κοιτα ποια καταστηματα το εχουν με τη θηκη δωρο (promo) επειδη δε προκειται να βρεις κατι αξιολογο στην αγορα. Πχ Mediamarkt...
HALF EVIL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 φιλε πηγα και το ειδα στην βιτρινα στα Mediamarkt ... πεταει το lg!! το google nexus το ειδα και αυτο.... πιστευω το Lg ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις και ποσο μαλλον το μεγεθος! επιτελους η lg εβγαλε ενα πολυ δυνατο tablet σε εμφανιση και τεχνικα χαρακτηριστικά! Σε ευχαριστω πολυ HALF EVIL! η συμβουλη σου βοηθαει πολυ! Παρακαλώ. Το έχω , γι' αυτό και το πρότεινα. ; Όσο για θήκη πήρα αυτή από you.gr http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/axesouar-gia-tablet/tablet-accessories/thiki-gia-tablet-lg-g-pad-single-stage-bk Καλή, απλή, αν και με άργησαν κάπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα