rebellion Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Γεια χαρα. Ξερει καποιος Αν και με ποιο τρόπο μπορω να Τρέξω Windows (XP) Εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες μεσω dvd στο pc μου (π.χ εγκυκλοπαίδεια , λεξικά κλπ) σε Android Tablet όπως το Samsung Note 10.1 ? Αν οχι , Σε Windows Tablet μπορουν να τρεξουν ομαλα εφαρμογές που προορίζονται για Σταθερό Υπολογιστή με Xp ? Γενικά Ενδιαφέρομαι να περάσω μια αξιοπρεπή Ψηφιακή OFFline εγκυκλοπάιδεια και Λεξικά σε Ταμπλετ με Android . Εχετε καμια ιδεά πως μπορει να γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 το ταμπλετ που εχεις εχει ARM επεξεργαστη και τα windows ειναι Χ86 αρχιτεκτονικη Με φυσικο τροπο δεν υπαρχει περιπτωση να τρεξεις εφαρμογη για pc στο ταμπλετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) το ταμπλετ που εχεις εχει ARM επεξεργαστη και τα windows ειναι Χ86 αρχιτεκτονικη Με φυσικο τροπο δεν υπαρχει περιπτωση να τρεξεις εφαρμογη για pc στο ταμπλετ. Μαλιστα. βεβαια δεν το δευκρινισα αλλα δεν εχω ταμπλετ. ενδιαφερομαι να αγορασω για ενα συγκεκριμενο σκοπο. κ θελω γιαυτο να περασω Off - line εγκυκλοπαιδεια και λεξικα. Εφαρμογες που ειναι για windows Xp. Φυσικα με την καταληλη διαδικασια εξαγωγης των αρχειων απο τα dvd. Δεν γινεται καθολου δηλαδη ετσι ? Σε Windows Tablet μπορω να περασω προγραμματα που ηταν για Xp κ να λειτουργουν ? Γενικα Off line Εγκυκλοπαιδειες (Ελληνικες) και Λεξικα Ερμηνευτικά αποκλειστικα για Android υπαρχουν ???? Ξερει κανεις? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2014 από rebellion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 υπαρχουν windows tablet με κανονικες εκδοσεις των windows(οχι RT δηλαδη)αλλα κοστιζουν ακριβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 υπαρχουν windows tablet με κανονικες εκδοσεις των windows(οχι RT δηλαδη)αλλα κοστιζουν ακριβα. Επομένως σε τετοιο windows tablet γινεται αυτο που ζηταω ετσι? Δηλαδη κάνοντας μια απλή αντιγραφή - επικόληση τα αρχεία του Dvd στο ταμπλετ θα μπορω να εγκαταστήσω κ να τρεξω κανονικα τα προγραμματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επομένως σε τετοιο windows tablet γινεται αυτο που ζηταω ετσι? Δηλαδη κάνοντας μια απλή αντιγραφή - επικόληση τα αρχεία του Dvd στο ταμπλετ θα μπορω να εγκαταστήσω κ να τρεξω κανονικα τα προγραμματα?Αν τρεχουν σε pc με windows vista&7 θα τρεχου και σε windows tablet σε x86 πλατφορμα! Ποσες ιντσες θες να ειναι το tablet και ποσα χρηματα θες να δωσεις? Πληροφορια,υπαρχουν εγκυκλοπαιδιες και λεξικα,αρκετα,στο android αν θες να το ψαξεις λιγο. Ποια εγκυκλοπαιδια εχεις? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Θέλεις οπωσδήποτε να αγοράσεις tablet ? Ένα φτηνό λαπτοπ πχ 10’’ σου κάνει ? Είναι για κάποιο παιδί ή για επαγγελματική χρήση πχ καθηγητής ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν τρεχουν σε pc με windows vista&7 θα τρεχου και σε windows tablet σε x86 πλατφορμα! Ποσες ιντσες θες να ειναι το tablet και ποσα χρηματα θες να δωσεις? Πληροφορια,υπαρχουν εγκυκλοπαιδιες και λεξικα,αρκετα,στο android αν θες να το ψαξεις λιγο. Ποια εγκυκλοπαιδια εχεις? Εγω εβλεπα τα Lg 8.3 και samsung note 10.1 . Δεν εχω προχωρησει μεχρι τωρα γιατι δεν ξερω αν με καλυπτουν στον κυριως λογο που τα θελω. Εχω τη "Νεα Εγκυκλοπαιδεια , Μαλλιάρης παιδεία σε Cd " , ερμηνευτικό λεξικό τεγόπουλος και κάποια άλλα που θέλω να παρω. Αυτό το tablet το θελω ως βοηθητικο Off Line εργαλειο που συνοδευει Διαβασμα Βιβλιων κ Εργασιες . Και κυριως εβλεπα το note το οποιο με την πενα που εχει πιστευω θα με βοηθουσε ακομη περισσοτερο για σημειωσεις που θελω κλπ. Φυσικά με ενδιαφρουν και το multimedia κομματι οπως κ η συνδεσιμοτητα με wi fi . Για Λαπτοπ Δεν λεω οχι αρκει να μετατρεπεται σε Ταμπλετ για σημειωσεις ( Π.χ ενα Surface αν μου κανει τη δουλεια , ισως ηταν ιδανικο ) Οι Αndroid Εγκυκλοπαιδειες κα Λεξικα (offline παντα ) ποιες ειναι? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2014 από rebellion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν εψαξα ποτε για εγκυκλοπαιδια και λεξικα,αλλα εχω προσεξει αρκετα στο play store.Το θεμα ειναι καταποσο αυτες οι εγκυκλοπαιδιες υποστηριζουν offline δυνατοτητες για τα ελληνικα! Εdit: Λεξικα υπαρχουν αρκετα για offline,αλλα για εγκυκλοπαιδεια ελληνικη,δε βρηκα κατι! Επισης δε χρειαζεται να δωσεις τοσα πολλα οσα ειναι το surface,για να κανεις τη δουλεια σου.Εκτως αν χρειαζεσαι αναγκαστικα το stylus! Υπαρχουν αρκετα καλα windows tablets με atoms cpu που ειναι πολυ πιο φτηνα απο το surface! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν εψαξα ποτε για εγκυκλοπαιδια και λεξικα,αλλα εχω προσεξει αρκετα στο play store.Το θεμα ειναι καταποσο αυτες οι εγκυκλοπαιδιες υποστηριζουν offline δυνατοτητες για τα ελληνικα! Ακριβως. Εγω που εκανα μια γρηγορη αναζητηση μονο κατι εφαρμογες wikipedia κλπ που με αφηνουν αδιαφορο. Θελω 100% offline. Κραταω οτι με windows tablet θα εκανα τι δουλεια μου. το θεμα ειναι ποιο. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οι Αndroid Εγκυκλοπαιδειες κα Λεξικα (offline παντα ) ποιες ειναι? Ψάξε εδώ... https://play.google.com/store/apps?hl=el Ελληνική εγκυκλοπαίδεια δεν υπάρχει, λεξικά έχει αλλά είναι της πλάκας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ακριβως. Εγω που εκανα μια γρηγορη αναζητηση μονο κατι εφαρμογες wikipedia κλπ που με αφηνουν αδιαφορο. Θελω 100% offline. Κραταω οτι με windows tablet θα εκανα τι δουλεια μου. το θεμα ειναι ποιο. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Asus transformer book t100 Lenovo miix 2 10" Dell venue 11"(εχει stylus) Dell venue 8" (εχει stylus) toshiba encore 8" asus vivotab note 8(wacom stylus) lenovo miix 2 8" lenovo thinkpad 8" Εχει και αλλα με intel i5&i7 αλλα εκει ξεκινουμε απο 800αρικο και φτανουμε σε 1500ευροπουλακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Για μένα μην μπλέκεις με android αφού θέλεις να τρέχεις συγκεκριμένα προγράμματα. Πάρε κάτι σε στυλ asus transformer book t100, σύνδεσε και ένα usb dvd και πέρνα του ό,τι θες. Απλά δες να μην είναι πολύ παλιά τα προγράμματα που χρησιμοποιείς και δεν τρέχουν σε πιο νέα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εγώ στην θέση σου θα ξέχναγα τις εφαρμογές που έχεις σε win xp, και θα αγόραζα από την αρχή λεξικό/ εγκυκλοπαίδεια. Άνοιξε ένα καινούργιο θέμα για λεξικό/ εγκυκλοπαίδεια σε windows. Αφού βρεις τα καλό λεξικό/ εγκυκλοπαίδεια που θέλεις μπαίνεις στο site της κάθε εταιρίας και βλέπεις ποια λειτουργικά υποστηρίζουν και αγοράζεις την κατάλληλη συσκευή. surface pro = 950+ ευρώ = σαν να έχεις ένα pc με windows 8 surface tab/surface 2 = 400+ ευρώ = έχει windows rt 8= windows για φορητές συσκευές = λίγες εφαρμογές είναι συμβατές με pc = σου κάνει μόνο αν αγοράσεις λεξικό που τρέχει σε windows rt Τώρα να δώσεις 1000 ευρώ για ένα λεξικό και μια εγκυκλοπαίδεια είναι υπερβολή. Με ένα φτηνό λαπτοπ κάνεις την δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Για Χ86 εφαρμογές θέλει σίγουρα windows οπότε λύσεις Android είναι αναγκαστικά εκτός. Τα φθηνά λάπτοπ είναι 2.5-3Kg και δεν είναι ακριβώς πρακτικά για να κρατάς σημειώσεις... Το surface pro το βρήκα 669€ από microsoft store, που είναι μεν αρκετά χρήματα για tablet, αλλά στην ουσία είναι πλήρης υπολογιστής (mobile iCore 3ης γενιάς, HD4000, 4GB ram, 128GB SSD, USB3.0 θύρα κανονική). Μόνο μείον είναι ότι ζητάει πολλά η m$ για τα έξτρα (πχ το type cover) και η σχετικά μικρή αυτονομία (4-5ώρες). Υπάρχει και το pro 2 με βελτιωμένα χαρακτηριστικά αλλά και αντίστοιχα αλμυρότερη τιμή. Τα tablet 7-8" δεν τα πολυσυμπαθώ, αλλά αν δεν είναι πρόβλημα το μεγέθος είναι αρκετά φθηνότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα