NiaUuu Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά το πηρααα!! Είναι όμορφο, χορταίνει το μάτι η οθονάρα του (η οποία δεν βολευει στο κράτημα λογω μεγέθους..) Μου την σπάνε λίγο τα τόσα προγράμματα του και η μπάρα στο πλαί που θα τα κάνω freeze αφου χωρις ροοτ δεν μπορω να τα απεγκαταστήσω.. Φρικαρα λιγάκι γιατι γεμισε πολυ γρηγορα η μπαταρία του, (1 ώρα και κάτι ήταν φουλ) Αλλά η μπαταρια του είναι σουπερ, ακόμη δεν εχει παει στο 60% και απο χτες το βράδυ μέχρι τώρα το χω λιωσει!! Αυτο που μου ξυνησε είναι οτι πίσω στο καπακι λέει πάνω samsung και απο κάτω ένα σκέτο 4g, μουφιτσα? οπου το χω δει το χω δεί να γράφει ή σκετο samsung ή samsung πάνω και galaxy note 3 απο κάτω... Επίσης με χαλάει λίγο κάτι στον ήχο του.. άλλαξα ρυθμίσεις αλλα δεν έφυγε κάτι σαν θορυβος που μου ακουγεται μονιμως στο background της μουσικης, Εχει παρατηρήσει κανεις κάτι τέτοιο?
kataramenos32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αν εννοεις σαν μπαρα στο πλαι to multiwindow αυτο φευγει και χωρις ροοτ.Τωρα τα πολλα προγραμματα δεν καταλαβαινω τι εννοεις...
NiaUuu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αν εννοεις σαν μπαρα στο πλαι to multiwindow αυτο φευγει και χωρις ροοτ.Τωρα τα πολλα προγραμματα δεν καταλαβαινω τι εννοεις... Όχι μονο την μπάρα, αλλα και πολλά απ'τα default προγραμματα (evernote, youtube, chrome etc)
kataramenos32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Πραγματικα δεν υπαρχει λογος να θελεις να τα διωξεις.Ειναι τουμπανο η συσκευη κ δεν εχει αναγκη απο κολληματα.Οσο για το ροοτ απεφυγε το μεχρι να βρεθει καποια λυση για το knox counter γιατι δεν αξιζει να χασεις την εγγυηση σου
Zapee995 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η μπαρα στο πλαι φευγει! Κατεβαζεις τη μπαρα για τα notifications με τα δυο σου δαχτυλα και απενεργοποιεις την επιλογη multi-windows ή την αφηνεις ενεργοποιημενη και κρατας πατημενο το κατω δεξια για να την κρυψεις. Ποια εκδοση του τηλεφωνου εχεις παρει και γραφει πισω 4g?? Εμενα αγορασμενη απο skroutzομαγαζο λεει σκετο samsung απο πισω. Για ποσταρε καμια φωτο αν μπορεις.
kataramenos32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η μπαρα στο πλαι φευγει! Κατεβαζεις τη μπαρα για τα notifications με τα δυο σου δαχτυλα και απενεργοποιεις την επιλογη multi-windows ή την αφηνεις ενεργοποιημενη και κρατας πατημενο το κατω δεξια για να την κρυψεις. Ποια εκδοση του τηλεφωνου εχεις παρει και γραφει πισω 4g?? Εμενα αγορασμενη απο skroutzομαγαζο λεει σκετο samsung απο πισω. Για ποσταρε καμια φωτο αν μπορεις. Νομιζω μονο ορισμενες branded συσκευες γραφουν απο πισω 4g
NiaUuu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Πραγματικα δεν υπαρχει λογος να θελεις να τα διωξεις.Ειναι τουμπανο η συσκευη κ δεν εχει αναγκη απο κολληματα.Οσο για το ροοτ απεφυγε το μεχρι να βρεθει καποια λυση για το knox counter γιατι δεν αξιζει να χασεις την εγγυηση σου Θα τα κάνω freeze ή διακόπη κάποια γιατί πίανουν τσαμπα ram (ξέρω.. έχει υπεραρκετη.. απλα ότι δεν μ αρεσει δεν θέλω να τ αφήνω..) Δεν πρόκειται να κάνω ροοτ αν ήταν θα το χα κάνει, αλλα είμαι και γκαντεμο και στανταρ θα πάθει κάτι μετα το ροοτ ^^ Η μπαρα στο πλαι φευγει! Κατεβαζεις τη μπαρα για τα notifications με τα δυο σου δαχτυλα και απενεργοποιεις την επιλογη multi-windows ή την αφηνεις ενεργοποιημενη και κρατας πατημενο το κατω δεξια για να την κρυψεις. Ποια εκδοση του τηλεφωνου εχεις παρει και γραφει πισω 4g?? Εμενα αγορασμενη απο skroutzομαγαζο λεει σκετο samsung απο πισω. Για ποσταρε καμια φωτο αν μπορεις. Το πήρα απο το kaizer store, για την ακρίβεια πήρα αυτό ακριβώς.. http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-note-3-n9005-32gb-leyko-ellhnikhs-antiproswpeias?filter_name=note%203 Δεν μπορω να το βγάλω φωτο αλλα βρήκα μια στο ιντερνετ, έτσι ακριβώς όπως είναι και το δικό μου απο πίσω.. http://dl.xda-developers.com/attachdl/e777d6ad5341b62be5616b4eb04b1940/52ebf5e1/2/3/3/5/6/5/0/uploadfromtaptalk1382178755346.jpg Νομιζω μονο ορισμενες branded συσκευες γραφουν απο πισω 4g branded?? means what πρακτικά? Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι οτι δεν έχει αυτο το πραγματακι που μοιάζει με ρολογακι, και έχει και αυτα τα ανταλλακτικα για το pen του http://www.pocketables.com/images/2013/10/main-608x416.jpg
kataramenos32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 branded?? means what πρακτικά? Κατι τετοιο ας πουμε χωρις το verizon
NiaUuu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κατι τετοιο ας πουμε χωρις το verizon Διαφέρει σε κάτι πρακτικά?
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παντως και το δικο μου unbranded λευκο γραφει 4G κατω κατω. Απλα αγνοηστε το, ειτε 4G γραφει είτε LTE, το ιδιο ειναι, προφανως θα εχει να κανει με τις παρτιδες. 1
NiaUuu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παντως και το δικο μου unbranded λευκο γραφει 4G κατω κατω. Απλα αγνοηστε το, ειτε 4G γραφει είτε LTE, το ιδιο ειναι, προφανως θα εχει να κανει με τις παρτιδες. Οκκκ, μπορει κάποια στιγμή να πάρω αλλο καπάκι ειναι ξενερωτο, το πιο ωραιο ειναι να γραφει απο κάτω Galaxy note 3 ή αλλιώς τίποτα
Zapee995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παντως και το δικο μου unbranded λευκο γραφει 4G κατω κατω. Απλα αγνοηστε το, ειτε 4G γραφει είτε LTE, το ιδιο ειναι, προφανως θα εχει να κανει με τις παρτιδες. Απλα ρωταω γιατι εμενα δε λεει τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα