Προς το περιεχόμενο

Philips Router ConX Port Forwarding

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα.

Έχω ένα μικρό δίκτυο με 30 υπολογιστές οι οποίοι όλοι παίρνουν IP από το routerάκι. Έστησα και ένα xeon μηχάνημα με Windows Server 2008 R2, αγόρασα και Static IP από Οτενετ.  Έχω σηκώσει υπηρεσίες Remote Desktop ώστε να συνδέονται από άλλο κτίριο κάποιοι υπάλληλοι μέσω remote desktop.

Ο server μου έχει την IP 192.168.1.15 καρφωτή, με μάσκα 255.255.255.0 και gateway το ρουτεράκι 192.18.1.1 .

Οπότε θέλω να ρυθμίσω όταν χτυπάνε τη στατική μου IP να με remote dekstop να γίνεται δρομολόγηση στο server, αφού αυτός τρέχει την υπηρεσία.

Που θα το δηλώσω αυτό στο router ? Το έψαξα λίγο αλλά δε τα κατάφερα με μια πρώτη ματιά. To router μου πρέπει να είναι αυτό : Philips CGA5722

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Τι υπηρεσία τρέχει ο server? Το CRM που έλεγες ?

Αν χτυπήσεις την static σε browser τι σου βγάζει;

Ο server τρέχει Remote Desktop Services με Remote Desktop Session Host και υπηρεσίες Licensing. Η static τώρα δε δείχνει τίποτα. Θα συνδέονται κάποιοι χρήστες μέσω Remote Desktop να τρέχουν κάποια εφαρμογή στο server. Δε νομίζω όμως ότι έχει σχέση αυτό.

Όπως έγραψα ήδη θέλω χτυπώντας τη static IP για σύνδεση με remote desktop το modem/router να το μεταφέρει στην εσωτερική IP του server.

Δημοσ.

εφοσον οι χρηστες μπαινουν απεξω θα πρεπει να γινει Port forward η 3389 του remote desktop στην Ip του server.λογικα το ρουτερ θα πρεπει στο lan να εχει καρτελλα Port forward ή port trigger ή virtual server.απο εκει θα γινει.δεν θυμαμαι απεξω το Interface.αλλιως σηκωσε ενα print screen Να το δουμε.επισης προσεχε με τι browser μπαινεις γιατι πολλες φορες με μερικους browsers δεν βγαινει σωστα η σελιδα του web interface του ρουτερ με αποτελεσμα να λειπουν καρτελλες κτλ.επισης ασχετο αλλα σε εταιρεια με 30 Pc ειναι απλα ντροπη,ελεος:P :) και ολα τα συναφη να παιζουν με philips router.επισης αφου εχεις οτενετ μην ξεχασεις να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις

O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.
Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.

Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.

O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:

TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000

UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...