Προς το περιεχόμενο

Samsung Note 3 & bloatware - Να βάλω launcher?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

μόλις πέρασα απο iOS σε Android, και έχω χάσει λίγο τη μπάλα, ειδικά με όλα αυτά που χε μέσα το Note 3 όταν το πήρα. Τι λέτε, αξίζει γενικά launcher στο Note 3; Και αν ναι ποιο; Κάτι φίλοι μου είπαν Nova launcher, τι λέτε;

Υπάρχει περίπτωση να έχω κανένα πρόβλημα μετά; Άλλη λύση υπάρχει, εκτός από root;

Δημοσ.

ΟΚ θα δοκιμάσω, thanks για τις προτάσεις. Κάθε φορά που αλλάζω launcher όλα τ'άλλα μένουν όπως είναι στη συσκευή, έτσι; Εννοώ applications, αρχεία κλπ.

Gesamgr με μπέρδεψες. Ο launcher έχει σχέση με ρουτ; εγώ δεν θέλω να ρουτάρω..

Δημοσ.

ΟΚ θα δοκιμάσω, thanks για τις προτάσεις. Κάθε φορά που αλλάζω launcher όλα τ'άλλα μένουν όπως είναι στη συσκευή, έτσι; Εννοώ applications, αρχεία κλπ.

Gesamgr με μπέρδεψες. Ο launcher έχει σχέση με ρουτ; εγώ δεν θέλω να ρουτάρω..

Ασε το ροοτ κατα μερους μεχρι να βρεθει καποια λυση για το knox

• Like 1
Δημοσ.

Με τον launcher στην ουσία αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα εμφανίζονται οι home screens και η λίστα των εφαρμογών. Ο Nova και ο Apex είναι κάποιοι από τους πιο δημοφιλείς και προσφέρουν άπειρες επιλογές παραμετροποίησης. Μπορείς να εγκαταστήσεις και να δοκιμάσεις όσους θες, οι υπόλοιπες εφαρμογές σου δεν χάνονται.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μόλις πέρασα απο iOS σε Android, και έχω χάσει λίγο τη μπάλα, ειδικά με όλα αυτά που χε μέσα το Note 3 όταν το πήρα. Τι λέτε, αξίζει γενικά launcher στο Note 3; Και αν ναι ποιο; Κάτι φίλοι μου είπαν Nova launcher, τι λέτε;

Υπάρχει περίπτωση να έχω κανένα πρόβλημα μετά; Άλλη λύση υπάρχει, εκτός από root;

Τα έχεις μπερδέψει λίγο, ο launcher δεν έχει σχέση με τις άχρηστες προεγκατεστημενες εφαρμογές. Αυτό που εννοείς εσύ για να τις ξεφορτωθείς θέλει custom rom, άλλο το ένα άλλο το άλλο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτό που εννοείς εσύ για να τις ξεφορτωθείς θέλει custom rom, άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Ή απλα root και εφαρμογη τυπου Titanium για απεγκατασταση αυτων. ;)

Δημοσ.

Όντως αυτό είδα και εγώ τωρα. Με launcher δεν γινεται η δουλειά που θέλω. Το αφήνουμε προς το παρόν λοιπόν και βλέπουμε. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Όντως αυτό είδα και εγώ τωρα. Με launcher δεν γινεται η δουλειά που θέλω. Το αφήνουμε προς το παρόν λοιπόν και βλέπουμε. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Γνώμη μου μην το κάνεις root, αφενός για λόγους εγγύησης αφετέρου δεν υπάρχει ιδιαίτερος λογος, ειδικά εφόσον έχεις δυνατότητα να βάλεις μέσα microsd, απλά ψάξε λίγο και κλείσε τις εφαρμογές που δε θες (τις άχρηστες) ωστε να μην τρέχουν και ξεμπερδεύεις. 

Δημοσ.

Ναι αυτο ακριβως κανω.. απλα θελει λιγο χρονο νεχρι να δω τι κανουν ολα αυτα και τι πραγματικσ χρειαζομαι!! Thanks!!

Παντως ελπιζω να δω βελτιωση με το που το αδειασω λιγο στη μπαταρια γιατι οτι βλεπω ως τωρα δεν απεχει πολυ απο το 3Gs που ειχα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...