Προς το περιεχόμενο

Tp-Link TD-W8970 και Hol Tv

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από tsotrilos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/10/2015 στις 8:07 ΠΜ, dr_papas είπε

Εμένα πάντως το w8970 v3 που έχει και αυτό επιλογή για iptv παίζει κανονικά χωρίς διακοπές.

Καλησπέρα Μπορώ να έχω κάποια printscreen από τα setting σου ?

Εχω δοκιμάσει τα πάντα και Bridge και Dynamic και μαζι Dynamic & Bridge αλλα μαλλιά ... Παλιά που είχα το W8970 v1 ειχα παίξει αλλα και με παλαιότερο Modem της HOL ενωμένο σε σειρά. Δλδ TD-W8970 v1 DialUp -> DHCP Closed στο HOL Modem -> Motorola STB ισα για να διαβάζει την MAC Address γιατι αυτη η υπηρεσία δουλέυει με MER (MAC Enscapulated Routing).

Τωρα με ZTE 108N μπροστά & PPPoE από το TD-W8970 v3 παίζει το Internet από το TPLink και η TV από το ZTE καρφί στο STB.

Εχω δοκιμάσει τα πάντα να καταφέρω να κάνω να παίξει μόνο το TD-W8970 v3 με ή χωρις συνδεσμολογια του ZTE (στο ίδιο LAN) αλλα χωρίς αποτέλεσμα.

Help Please !!!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dvampoulis είπε

Καλησπέρα Μπορώ να έχω κάποια printscreen από τα setting σου ?

Εχω δοκιμάσει τα πάντα και Bridge και Dynamic και μαζι Dynamic & Bridge αλλα μαλλιά ... Παλιά που είχα το W8970 v1 ειχα παίξει αλλα και με παλαιότερο Modem της HOL ενωμένο σε σειρά. Δλδ TD-W8970 v1 DialUp -> DHCP Closed στο HOL Modem -> Motorola STB ισα για να διαβάζει την MAC Address γιατι αυτη η υπηρεσία δουλέυει με MER (MAC Enscapulated Routing).

Τωρα με ZTE 108N μπροστά & PPPoE από το TD-W8970 v3 παίζει το Internet από το TPLink και η TV από το ZTE καρφί στο STB.

Εχω δοκιμάσει τα πάντα να καταφέρω να κάνω να παίξει μόνο το TD-W8970 v3 με ή χωρις συνδεσμολογια του ZTE (στο ίδιο LAN) αλλα χωρίς αποτέλεσμα.

Help Please !!!

Λυπάμαι αλλά δεν το έχω πλέον το ρούτερ αυτό ούτε και ΗΟL TV!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8_35.png.f870cfb38e1fbe8e4caa604fad8c615f.png PPPoE για τη σύνδεση (αν δε θες native ipv6 προς τα έξω, τικάρεις μόνο ipv4)8_37.png.ac0c10f373ee61ec4f2afa215227d7df.png PVC σε bridge για το 8/37dhcp.jpg.12ebed4dc5984a5c4f27c46e929bd6cc.jpg Απενεργοποίηση DHCP στη LAN που έχεις κουμπώσει το STB

ΤP-Link 8951

Επεξ/σία από geofak
Δημοσ.
Στις 21/1/2018 στις 8:30 ΜΜ, geofak είπε

8_35.png.f870cfb38e1fbe8e4caa604fad8c615f.png PPPoE για τη σύνδεση (αν δε θες native ipv6 προς τα έξω, τικάρεις μόνο ipv4)8_37.png.ac0c10f373ee61ec4f2afa215227d7df.png PVC σε bridge για το 8/37dhcp.jpg.12ebed4dc5984a5c4f27c46e929bd6cc.jpg Απενεργοποίηση DHCP στη LAN που έχεις κουμπώσει το STB

ΤP-Link 8951

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια.

Έχω το TD-W8970 v3 και το έχω δοκιμάσει ήδη αυτό, παίζει η TV για τα πρώτα 3-4 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει. Το HOL Video Club παίζει απροβλημάτιστα αλλά πιο πολύ το χρησιμοποιώ για TV οπότε θα ήθελα να δουλεύει και αυτό. Ξέρεις αν έχει να κάνει μ κάποιο άλλο setting του Router  που πιθανώς έχω αλλάξει ? (e.g SNMP, CWMP Settings κλπ) ?

Έχω δοκιμάσει και Dynamic IP στο 8/37 και Dynamic & Bridge μαζί ... δεν θέλει με τίποτα. Σε παλιότερο Modem της Hol (αν θυμάμαι το είχα κάνει αλλά και τα 2 modems αναμμένα και το HOL και το TD-W8970 v1 που είχα τότε)

Έχω σπάσει άσχημα το κεφάλι μου    :-(

DHCP.jpg

Groups.jpg

IPTV.jpg

LAN.jpg

PVC.jpg

Δημοσ.

Βάλε το modem της vodafone πανω και δες ποιες τιμες εχει στο ΑΤΜ QoS (PCR, SCR, MBS) στο 8/37 και μετα περνα τις ιδιες στο δικο σου , WAN  > Advanced. Αλλιώς αν υπάρχει δυνατοτητα να κανεις clone mac του stb. Κάτι παραπάνω δεν μπορώ να σκεφτώ.

Ριξε μια ματια και στα παρακατω:

http://www.tp-link.com/no/faq-314.htm

http://www.tp-link.com/fr-be/faq-121.html

Δημοσ.

Έχω το TD-W8980 ρυθμισμένο όπως εδώ (http://www.tp-link.com/lb/faq-445.html) συνδεδεμένο σε σειρά με το HOL Modem/router και μου δουλεύει.
(TD-W8980 <-> HOL router <->CISCO STB).

DHCP και wifi δεν κλείνω στο HOL router (Alcatel Cellpipe) διότι συχνά-πυκνά  τρώει κολήματα και πρέπει να το κανω reset για να δουλέψει...

Μήπως πρέπει να κάνεις κανένα reset το ZTE; Μήπως να ακολουθούσες τον παραπάνω οδηγό αντί να ένεργοποιούσες το iptv από το iptv settings του router;

Για να παίξει μόνο του το TP-Link έχω δοκιμάσει κι εγώ τα πάντα κι έχω πέσει στον ίδιο τοίχο με σένα. Αν βγάλεις ποτέ καμία άκρη, ενημέρωσε...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από πολλές προσπάθειες. Ο ρουφιάνος (wireshark) δείχνει να "χτυπάει" στο IGMP Version.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η HOL να χρησιμοποιεί μόνο IGMP v2 και να είναι συμβατά μόνο ROUTER που στέλνουνε requests σε v2.

Παραιτήθηκα από το αντικείμενο, Έβαλα το ZTE H108N με ανοιχτά VPI/VCI 8/35 & 8/37 (όπως το δίνει defalult ο πάροχος) έκανα DMZ το TP-Link W8970 v3 και στο DHCP έκανα LAN2WAN με DHCP ρύθμιση και ξεμπέρδεψα.

Απλά καίνε και τα 2 RTRs ρεύμα.

Φιλικά 

IGMP_Failure2!!!.jpg

IGMP_Failure!!!.jpg

Επεξ/σία από dvampoulis
Προσθήκη Φωτό.
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 4/3/2018 at 7:19 PM, dvampoulis said:

Μετά από πολλές προσπάθειες. Ο ρουφιάνος (wireshark) δείχνει να "χτυπάει" στο IGMP Version.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η HOL να χρησιμοποιεί μόνο IGMP v2 και να είναι συμβατά μόνο ROUTER που στέλνουνε requests σε v2.

Παραιτήθηκα από το αντικείμενο, Έβαλα το ZTE H108N με ανοιχτά VPI/VCI 8/35 & 8/37 (όπως το δίνει defalult ο πάροχος) έκανα DMZ το TP-Link W8970 v3 και στο DHCP έκανα LAN2WAN με DHCP ρύθμιση και ξεμπέρδεψα.

Απλά καίνε και τα 2 RTRs ρεύμα.

Φιλικά 

IGMP_Failure2!!!.jpg

IGMP_Failure!!!.jpg

η καταναλωση του router ειναι ουτε 5 Watt οποτε μικρο το κακο.

επισης δεν παιζει κανα dd-wrt για αυτο το ρουτερ μηπως και παιξει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...