GoDRiC- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καινούργιο πρόβλημα εμφανίστηκε προχθές.. Το ίντερνετ μου πέφτει ανά 20 δευτερόλεπτα και μετά από 5-6 δευτερόλεπτα ξανά συνδέεται, και μετά από 20-30 δευτερόλεπτα θα ξανά πέσει! 1η φορά γίνεται αυτό, και καταλαβαίνω αυτό με τα δευτερόλεπτα όταν παίζω ντοτα 2.. Ανά τόσα δευτερόλεπτα βλέπω το drop screen και το disconnect, επίσης ανά τόσα δευτερόλεπτα το βλέπω και σε σελίδες που αργούν να ανοίξουν και μετά ανοίγουν δουλεύουν κανονικά και μετά πάλι αργεί.. Τι φταίει; Την σύνδεση την έχω αλλάξει από interleave σε fastpath εδώ και 3 χρόνια. Ισχύει με το fastpath έχεις περισσότερα dc αλλά ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα που έχω τώρα.... Πράγμα το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό.. Σκέφτομαι να πάρω τηλ να κάνουν ένα restart την σύνδεση μου, ή να την αλλάξω σε interleave μπας και λυθεί το θέμα.. Επίσης αυτό στην εικόνα εδώ είναι το ίδιο με το restart που κάνω από το κουμπί του router ή όχι;
funbreaker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Γράφεις σε λάθος subforum φίλε.Προτείνω να πάρεις τηλ πρώτα στην τεχνική υποστήριξη του παρόχου σου.
leonidas_fs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εννοείται οτι τους παίρνεις τηλ και τους ρωτας να δουν αν υπάρχει κάποιο error στην γραμμή σου. Να σου την κανουν restart και μετα βλέπεις αν φταίει το pc σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα