Προς το περιεχόμενο

νεο smartphone 200-250 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο topic, ας ρωτήσω εδώ να πάρω μερικές γνώμες.
Είπα να τσεκάρω για κάνα smartphone στα 200-250, και είδα αυτά:
http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=1828505%2C3053134%2C2725086%2C2554080%2C2492530
Δε με νοιάζει αν είναι android ή WP. Θα ήθελα να έχει καλή οθόνη και κάμερα, και (όσο το δυνατόν γίνεται σε smartphone) καλή αυτονομία.
(Καλά, γενικά εννοείται πως θα ήθελα σε αυτό το budget το καλύτερο value for money)
Αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο που να υπερτερεί των παραπάνω ή να κινείται στα ίδια επίπεδα χαρακτηριστικών, πείτε.

ps: Κάπου διάβασα ότι το Android μετά από καιρό παρουσιάζει lag. Κατά πόσο ισχύει αυτό, και σε τι βαθμό; Είναι τόσο έντονο ώστε να χαλάει την εμπειρία χρήσης; Άμα το προσέχεις το κινητό και δεν το φορτώνεις με σαβούρα και άχρηστα apps, πάλι θα 'χεις πρόβλημα;

Δημοσ.

Απο win η καλυτερη προσφορα αυτη τη στιγμη ειναι το 925 στα 250 της vodafone αν υπαρχει ακομα.

Λειτουργικο χωρις lag, πολυ καλη καμερα,16GB χωρις sd εαν χρειαζεσαι και απο μπαταρια οπωσ η πλειοψηφια των smartphones μην περιμενεις πανω απο 36 ωρες σε νορμαλ χρηση, Και το market δεν ειναι οσο πλουσιο ειναι το market του android αλλα την τεραστια πλειοψηφια των γνωστων εφαρμογων θα την βρεις,

Απο android θα αφησω τα παιδια που γνωριζουν να απαντησουν, για να μην αρχισουμε τις ατερμονες συζητησεις περι πιο ειναι καλυτερο,

• Like 2
Δημοσ.

1) το s3 παρα ειναι ακριβο

2) τα HTC αν και τα εχω μια αδυναμια λογω beats, τα 8χ ειναι λιγο ακριβα και προβληματικα.. σε σχεση με τα υπολοιπα, αυτο θα επαιρνα"

3) το 920 περα απο ομορφια και ταχυτητα μην περιμενεις τπτ αλλο.. μετριο αν και θα ακουσεις καλα λογια κυριως απο ατομα που δεν εχουν ιδεα απο smartphone

4) το ativ s δεν το εχω δει ουτε σε μαγαζι σαν διαφημιστικο..

5) γενικα με τα xperia εχω μια σχεση μισους

• Like 1
Δημοσ.

εληξε η προσφορα για το 925 στη vodafone......??????????

Δειχνει να εχει τελειωσει αλλα ισωσ πρεπει να το παρακολουθεις απο κοντα γιατι συχνα πυκνα ανεβαζουν

Οντως εντελως απο υποχρεωση το εβγαλαν αυτο το κινητο, πηραν το σ3 αλλαξαν ελαχιστα πραγματα και εβαλαν πανω win. Στα 180-190 ευρω ειναι τιμια επιλογη παρολο αυτα,

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Απο win η καλυτερη προσφορα αυτη τη στιγμη ειναι το 925 στα 250 της vodafone αν υπαρχει ακομα.

Λειτουργικο χωρις lag, πολυ καλη καμερα,16GB χωρις sd εαν χρειαζεσαι και απο μπαταρια οπωσ η πλειοψηφια των smartphones μην περιμενεις πανω απο 36 ωρες σε νορμαλ χρηση, Και το market δεν ειναι οσο πλουσιο ειναι το market του android αλλα την τεραστια πλειοψηφια των γνωστων εφαρμογων θα την βρεις,

Απο android θα αφησω τα παιδια που γνωριζουν να απαντησουν, για να μην αρχισουμε τις ατερμονες συζητησεις περι πιο ειναι καλυτερο,

Όντως, δε βλέπω να υπάρχει πλέον αυτή η προσφορά. Στο σκρουτζ το 16αρι ξεκινάει απ τα 296...

1) το s3 παρα ειναι ακριβο

2) τα HTC αν και τα εχω μια αδυναμια λογω beats, τα 8χ ειναι λιγο ακριβα και προβληματικα.. σε σχεση με τα υπολοιπα, αυτο θα επαιρνα"

3) το 920 περα απο ομορφια και ταχυτητα μην περιμενεις τπτ αλλο.. μετριο αν και θα ακουσεις καλα λογια κυριως απο ατομα που δεν εχουν ιδεα απο smartphone

5) γενικα με τα xperia εχω μια σχεση μισους

Για το HTC 8X διάβασα και εγώ ότι είναι προβληματικά, άρα κόλλωσα κάπως...

Το s3 δεν αξίζει δλδ τα λεφτά του; Απ' ότι βλέπω πρέπει να είναι αρκετά ανώτερο: έχει καλύτερη οθόνη, είναι 4πύρηνο, παίρνει sd cards (ενώ nokia και htc όχι) και (τουλάχιστον στα specs) έχει πιο δυνατή μπαταρία...
Εάν περίμενα λίγο να πέσει στα 250 (απ' το σκρουτζ φαίνεται ότι η τιμή του πέφτει κάθε βδομάδα), δε θα άξιζε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...