kostaks3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα συμφορουμιτες, το θεμα εχεις ως εξης. Θελει ενα καινουργιο smartphone η αδερφη μου στα 200-250 ευρω. Θελει να εχει καλη καμερα,να μην εχει καθολου λαγκ αν γινεται και μεγαλη αυτονομια! Τωρα απο παιχνιδια αντε να παιξει κανα candy crush saga και τιποτα τετοια. Απο εφαρμογες skype κλπ Προτιμαει samsung (προτεινα το moto g αλλα ουτε λογος για motorola)! Τι προτεινετε; Επισης σε ενα αλλο τοπικ ειδα πως το sgs3 το εχει στον κωτσοβολο στα 300 με ατοκες δοσεις οποτε μπορει να τσονταρω και εγω τιποτα για αυτο! Γνωμες;
kargo130 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 xaxaxax οταν λεμε οτι η samsung εγινε η apple του android ...... To s3 στο σκρουτζ θα το βρεις και ποιο κατω........υπαρχει και το s4 mini στα ιδια λεφτα απο samsung
Calexako Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σε αυτά που ζητάς μόνο ων Moto g. Πες της ότι της Samsung είναι τόσο βαρύ το λειτουργικό που σε 3 μήνες θα της αρχίσει το lag. Με 205 ευρώ από Amazon.De καθάρισες. 1
kostaks3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αφηστε,ανενδοτη για τη samsung! Εγω ισα ισα ανοιχτος σε ολα ειμαι αλλα εχει αυτην την αντιληψη του ατομου που δεν πολυασχοληται με το θεμα! ΓΙα το S3 ποια η γνωμη σας; Επισης kargo το s4 mini ειναι καλυτερο απτο s3; Αποτι θυμαμαι ηταν πιο κατω στα specs
kargo130 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ναι ειναι ενα κλικ κατω απο οθονη μεχρι επεξεργαστη αλλα και πιο μικρο σε διαστασεις ισωσ σημαντικο μιας και ειναι για γυναικα.
kostaks3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 για την οθονη του s4 mini θα την βολεψει παρα πολυ (σε σχεση με αυτην του s3)! Αλλα αυτο που με καιει ειναι o επεξεργαστης και η ram Αποτι ειδα το s4 mini εχει 2πυρηνο 1.7 GHz και 1,5GB RAM Το S3 εχει τετραπυρηνο 1.3 και 1GB RAM Ποιο θα τρεχει καλυτερα;
kargo130 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 μην περιμενεις τρομαχτικες διαφορες. Στις applications που χρησιμοποιουν το multi core( κυριως βαρια games) το s3 θα εχει προβαδισμα αλλα στα περισσοτερα θα ειναι το ιδιο. Και φυσικα το s3 εχει 16gb αν το φορτωσει πολυ μουσικη αν και εχουν και τα δυο sd, Αλλα s4 mini πιο μικρο πιο ελαφρυ μικροτερη οθονη(και μικροτερη αναλυση αλλα αρκετη πιστευω για 4,3)
kostaks3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 μαλιστα,ευχαριστω πολυ! Θα το ψαξω λιγο,θα τα δει και η αδερφη μου απο κοντα και οποιο της αρεσει!
kargo130 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ε ναι να της αρεσει ειναι το πιο βασικο πιστευω.....εκμεταλευσου παντως την ευκαιρια να της δειξεις οτι οι αλλες εταιριες δεν ειναι σκαρτες
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εγω λεω να της δειξεις και το lg nexus 4 που ειναι σχεδον στα ιδια λεφτα με το galaxy s3, αλλα ειναι αισθητα πιο γρηγορο(pure android, quad core, 2gb ram) και πιο απροβληματιστο. Ειναι επισης αισθητα πιο ομορφο, λογικα αν το δει απο κοντα θα της αρεσει.
remalis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εγω λεω να της δειξεις και το lg nexus 4 που ειναι σχεδον στα ιδια λεφτα με το galaxy s3, αλλα ειναι αισθητα πιο γρηγορο(pure android, quad core, 2gb ram) και πιο απροβληματιστο. Ειναι επισης αισθητα πιο ομορφο, λογικα αν το δει απο κοντα θα της αρεσει. Στα ίδια λεφτά με το S3 βγαίνει μόνο αν το πάρεις από το smarties.gr. Είναι αξιόπιστο το μαγαζί? Γιατί δεν έχει κ πολύ καλές αξιολογίσεις στο σκρουτζ.
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Στα ίδια λεφτά με το S3 βγαίνει μόνο αν το πάρεις από το smarties.gr. Είναι αξιόπιστο το μαγαζί? Γιατί δεν έχει κ πολύ καλές αξιολογίσεις στο σκρουτζ. Tι σε νοιαζει? Πηγαινε απο κοντα να το παρεις ή βαλε αντικαταβολη. Εγγυηση θα εχεις απο την lg hellas. 1
remalis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Α όντως? Νόμιζα είναι ευρωπαϊκή και το πας στο μαγαζί. Αν έχει κανονικά εγγύηση στην αντιπροσωπία μετράει πολύ!
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Α όντως? Νόμιζα είναι ευρωπαϊκή και το πας στο μαγαζί. Αν έχει κανονικά εγγύηση στην αντιπροσωπία μετράει πολύ! Το lg nexus 4 το υποστηριζει κανονικα η lg hellas. Η εγγυηση του ειναι πανευρωπαικη και η lg hellas το εχει εισαγει Ελλαδα το μοντελο αυτο, οποτε δεν εχεις προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα