Προς το περιεχόμενο

Acer Liquid Z2 Duo Dual Sim 71eur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα παιρνετε διπυρηνο κινεζικο με τουλαχιστο 480*800 αναλυση οθονης. αυτο ειναι μονοπυρηνο με 480*320 οθονη, δεν αξιζει καν η αγορα του.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα παιρνετε διπυρηνο κινεζικο με τουλαχιστο 480*800 αναλυση οθονης. αυτο ειναι μονοπυρηνο με 480*320 οθονη, δεν αξιζει καν η αγορα του.

Αντε παλι....

Καθε φορά τα ΙΔΙΑ. Φιλε μου... Μιλαμε για ΑΓΟΡΑ απο ΕΕ. Δεν μπορεις να συκρινεις ΕΕ με ΑΣΙΑ.

Για τα λεφτα του ειναι μια χαρουλα απο ευρωπη. Αυτο που λες σαφώς και ειναι σωστο και ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!

αλλα στα λεφτα του ειναι μια χαρα για ANDROID δικαρτο επώνυμο απο Ευρώπη

• Like 2
Δημοσ.

Αντε παλι....

Καθε φορά τα ΙΔΙΑ. Φιλε μου... Μιλαμε για ΑΓΟΡΑ απο ΕΕ. Δεν μπορεις να συκρινεις ΕΕ με ΑΣΙΑ.

Για τα λεφτα του ειναι μια χαρουλα απο ευρωπη. Αυτο που λες σαφώς και ειναι σωστο και ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!

αλλα στα λεφτα του ειναι μια χαρα για ANDROID δικαρτο επώνυμο απο Ευρώπη

κοιτα , ειμαι της αποψης πως ενα κινητο για να λεγεται smarphone πρεπει να μπορει να τρεχει και καμια σχετικα συγχρονη εφαρμογη.

πριν 2 χρονια που η mls κυκλοφορησε κινητο με 6573 επεξεργαστη (ημαρτον) ολοι που το πηραν απορρησαν γιατι ειναι τοσο αργο , laggy, και κολλαγε και στα angry birds.

η αντιστοιχια ειναι να παρεις σημερα smarphone με μονοπυρηνο επεξεργαστη και τοσο χαμηλη αναλυση οθονης. Εκτος αν δεν το παιρνεις για να το λειτουργησεις σα smarphone ή οι εφαρμογες που θα τρεξεις εχουν πολυ χαμηλες απαιτησεις.

συνηθως λοιπν καποιος που το ψαχνει δε θα ικανοποιηθει απο την αγορα του, ενω αν δεν το ψαχνει καλυτερα να αγορασει στα ιδαι χρηματα καποιο επωνυμο feature phone

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα , ειμαι της αποψης πως ενα κινητο για να λεγεται smarphone πρεπει να μπορει να τρεχει και καμια σχετικα συγχρονη εφαρμογη.

πριν 2 χρονια που η mls κυκλοφορησε κινητο με 6573 επεξεργαστη (ημαρτον) ολοι που το πηραν απορρησαν γιατι ειναι τοσο αργο , laggy, και κολλαγε και στα angry birds.

η αντιστοιχια ειναι να παρεις σημερα smarphone με μονοπυρηνο επεξεργαστη και τοσο χαμηλη αναλυση οθονης. Εκτος αν δεν το παιρνεις για να το λειτουργησεις σα smarphone ή οι εφαρμογες που θα τρεξεις εχουν πολυ χαμηλες απαιτησεις.

συνηθως λοιπν καποιος που το ψαχνει δε θα ικανοποιηθει απο την αγορα του, ενω αν δεν το ψαχνει καλυτερα να αγορασει στα ιδαι χρηματα καποιο επωνυμο feature phone

Φιλε πες μου ενα Επώνυμο με καλητερα χαρακτιριστηκα στην ιδια τιμη.

Εγω το θελω για 10 εφαρμογες.. 

Whatsapp , Viber 2-3 τραπεζών και 2-3 στυλ CG Transit κτλ.

Επεξ/σία από newtech
Δημοσ.

γιατι το acer ειναι επωνυμο? κινεζικο ειναι στο μεγαλυτερο μερος του. 

προσωπικα θα προτιμουσα σε αυτα τα χρηματα καποιο δοκιμασμενο zte ή lenovo, με σαφως καλυτερα χαρακτηριστικα.

οι εφαρμογες που τρεχεις πολυ πιθανο να ειναι ελαστικες. ομως σε ενδεχομενη αναβαθμιση μπορει να εχουν μεγλαυτερες απαιτησεις.

καποτε ειχα skype σε κινητο android με 256ραμ και ετρεχε μια χαρα. μετα απο κατι αναβαθμισεις σταματησε να μπορει να μπει...

Δημοσ.

προσωπικα θα προτιμουσα σε αυτα τα χρηματα καποιο δοκιμασμενο zte ή lenovo, με σαφως καλυτερα χαρακτηριστικα.

οι εφαρμογες που τρεχεις πολυ πιθανο να ειναι ελαστικες. ομως σε ενδεχομενη αναβαθμιση μπορει να εχουν μεγλαυτερες απαιτησεις.

καποτε ειχα skype σε κινητο android με 256ραμ και ετρεχε μια χαρα. μετα απο κατι αναβαθμισεις σταματησε να μπορει να μπει...

Σωστα ειναι ολα οσα λες. Το συγκεκριμενο ομως ειναι ΦΤΗΝΟ, ειναι 'επωνυμο',  ειναι δικαρτο, ειναι και ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ. Και εγω δεν θα το επαιρνα, θα αγοραζα-αγορασω κατι απο Κινα. Αλλα για καποιον που τα παραπανω εχουν σημασια(υπαρχουν και αυτοι) και δεν θελει να παραγγειλει απο Κινα και δεν εχει και ιδιαιτερες απαιτησεις σε τεχνικα χαρακτηριστικα ισως ειναι μια χαρα το συγκεκριμενο.

Σε αυτους απευθυνεται η συγκεκριμενη προσφορα. Αν δεν του κανει μετα απο χ αναβαθμισεις των προγραμματων που χρησιμοποιει ας παρει το ρισκο, καλα κανεις και το επισημαινεις αλλα και να συμβει οταν συμβει δεν θα χαθει ο κοσμος, δεν θα εχει δωσει και μια περιουσια.

Συνεπως για το συγκεκριμενο target group αγοραστων οι συγκρισεις με μοντελα απο κινεζικα eshops ειναι ατοπες και αστοχες. Εκτος αν θες να τους αλλαξεις καταναλωτικες συνηθειες με το ζορι.

• Like 1
Δημοσ.

Ok πες μου καποιο απο ΕΕ..

Σωστα ειναι ολα οσα λες. Το συγκεκριμενο ομως ειναι ΦΤΗΝΟ, ειναι 'επωνυμο',  ειναι δικαρτο, ειναι και ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ. Και εγω δεν θα το επαιρνα, θα αγοραζα-αγορασω κατι απο Κινα. Αλλα για καποιον που τα παραπανω εχουν σημασια(υπαρχουν και αυτοι) και δεν θελει να παραγγειλει απο Κινα και δεν εχει και ιδιαιτερες απαιτησεις σε τεχνικα χαρακτηριστικα ισως ειναι μια χαρα το συγκεκριμενο.

Σε αυτους απευθυνεται η συγκεκριμενη προσφορα. Αν δεν του κανει μετα απο χ αναβαθμισεις των προγραμματων που χρησιμοποιει ας παρει το ρισκο, καλα κανεις και το επισημαινεις αλλα και να συμβει οταν συμβει δεν θα χαθει ο κοσμος, δεν θα εχει δωσει και μια περιουσια.

Συνεπως για το συγκεκριμενο target group αγοραστων οι συγκρισεις με μοντελα απο κινεζικα eshops ειναι ατοπες και αστοχες. Εκτος αν θες να τους αλλαξεις καταναλωτικες συνηθειες με το ζορι.

Αυτο ακριβως λεω.. το οτι ΟΛΟΙ ειναι TECHMANIACS δεν παει να πει οτι κατι ΟΧΙ HIGH TECH δεν ειναι ;)

Άλλωστε προσφορά = Δυνατότητες / Τιμή. 

Η προσφορα με λιγα λογια ειναι για

ΕΠΏΝΥΜΌ

DUAL-SIM 

απο ΕΕ 

1GHz CPU

512RAM

Δεκτη καθε αντι-προσφορά αλλα να ειναι καλύτερη απο αυτην και φυσικά να προέρχεται απο ΕΕ.

Μην μπερδεύουμε το αν ειναι κατι προσφορα με το αν μας ΚΑΝΕΙ!

Στην μανα μου κανει ενα ΝΟΚΙΑ με DUALsim και φακό. 

Στον πατερα μου ενα δικαρτο ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ.

Στην κοπελα μου ενα LOW-END android

Σε μενα ενα MID-RANGE android

Σε αλλον ενα HIGHEND android

Το θεμα ειναι να δουμε αν στα ιδια χαρακτιριστικα αγοραζουμε κατι αναλογο.

Οσο για το θεμα ΕΕ και ΚΙΝΑ για αυτο υπαρχει και το ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ TABLETS κιζενια.. γιατι μιλαμε για αλλες αγορες.

Ας μην κανουμε πως ανακαλύψαμε την Αμερική και σε ΚΑΘΕ τι απο ΕΕ να πεταγετε και ενας και να λεει..

ΜΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είναι "συγγενικό" δεν ανοίγω νέο θέμα, και το προσθέτω στο υπάρχον:

Προσφέρεται το Acer Z2 από το game.co.uk: http://www.game.co.uk/en/acer-z2-smartphone-black-233352 στις ~40 αγγλικές λίρες (~48 ευρώ). Στέλνει στην Ελλάδα (το κόστος των μεταφορικών αν δεν κάνω λάθος είναι ~3 λίρες, δηλ. ~4 ευρώ) και δέχεται πληρωμή και με paypal.

Τονίζω ότι δεν είναι το δίκαρτο μοντέλο, παρ'όλα αυτά, αγοραστής του ανέφερε πριν λίγο στο hotukdeals ότι αν και στο site δείχνουν το απλό, σε εκείνον έστειλαν το Duo.

Και κάτι σχετικό/άσχετο, σε κατάστημα Asda στo Sheffield, βρήκαν το Acer Z2 20 λίρες. Απλά ενημερωτικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...