Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω κινητό από amazon αλλά δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ σε θέματα sim κλπ. Λοιπόν όταν μου έρθει θα βάλω τη SIM μου και όλα καλά ή πρέπει να ξεκλειδώσω κάτι και τέτοια; 

Εγώ θα πάρω το LG G2 (16gb) και για την μητέρα μου θα πάρω το Moto G (16gb) . (εδώ με ενδιαφέρει να έχει ελληνικό μενού, ξέρετε αν έχει; )

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Και τα δυο παιρνουν micro-sim οποτε η μεγαλη παλια sim δεν κανει. Ειτε θα πας σε ενα καταστημα στυλ γερμανος να σου την κοψουν ειτε θα πας στη κοσμοτο(η οπου εισαι τελοςπαντων) για να σου δωσουν μια νεα(5 ευρω νομιζω)

Μπορεις να την κοψεις και μονος σου αυτη που εχεις αλλα αν νιωθεις οτι δεν το εχεισ πηγαινε σε ενα καταστημα

Δημοσ.

Και τα δυο παιρνουν micro-sim οποτε η μεγαλη παλια sim δεν κανει. Ειτε θα πας σε ενα καταστημα στυλ γερμανος να σου την κοψουν ειτε θα πας στη κοσμοτο(η οπου εισαι τελοςπαντων) για να σου δωσουν μια νεα(5 ευρω νομιζω)

Μπορεις να την κοψεις και μονος σου αυτη που εχεις αλλα αν νιωθεις οτι δεν το εχεισ πηγαινε σε ενα καταστημα

Κατάλαβα, ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Κατάλαβα, αν είναι να το πάρω από εδώ.Έχετε να μου προτείνεται κάποιο κινητό από εδώ 150-180 ευρώ να πάρω στην μάνα μου XD Τίποτα σπουδαίο να είναι εύχρηστο, να browsarei καλά και να έχει μια καλούτσικη κάμερα(όχι τέλεια)

Δημοσ.

Κατάλαβα, αν είναι να το πάρω από εδώ.Έχετε να μου προτείνεται κάποιο κινητό από εδώ 150-180 ευρώ να πάρω στην μάνα μου XD Τίποτα σπουδαίο να είναι εύχρηστο, να browsarei καλά και να έχει μια καλούτσικη κάμερα(όχι τέλεια)

Lumia 620 ή 720.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...