panos- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα.. Θέλω να βάλω μια ROM σε ενα παλιο Neo V. Είδα αυτή στο link παρακάτω. 1)Είναι αξιόπιστη;;; 2)Επειδή περνάω πρώτη φορά Custom ROM, υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά; Site: αυτή εδώ
kataramenos32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Θελεις firefox OS η γενικα custom rom?
biglinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα.. Θέλω να βάλω μια ROM σε ενα παλιο Neo V. Είδα αυτή στο link παρακάτω. 1)Είναι αξιόπιστη;;; 2)Επειδή περνάω πρώτη φορά Custom ROM, υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά; Site: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2348901">αυτή εδώ Φίλε μου η ρόμ που κοιτάς ,πρώτον δεν ειναι stable (θα ναι φουλ στα bugs)κι ένα που είδα αμέσως μόλις μπήκα στο λινκ ειναι ότι η κάμερα δεν δουλεύει συν κάποια <<θέματακια>>στην οθόνη,δεν θα σου συνιστούσα προσωπικά να ρισκάρεις με μια τέτοια ρόμ,αφού θέλεις τόσο να πειραματιστεις,τουλάχιστον βρες κάποια stable rom,για να μην <<τρέχεις>> μετά...Εδώ ένας οδηγός στα ελληνικά για ξεκλείδωμα bootloader,root και πέρασμα custom rom σε Xperia neo v,σου συνιστώ να διαλέξεις την Xperia ultimate HD 5 rom(θα την βρεις στους xda)...θα σου μεταμορφώσει το neo v...!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 Υ.Γ Αν θελήσεις να προχωρησεις τελικά και δεν έχεις θέμα με καμία εγγύηση στο κινητό σου (που ειναι το πιο πιθανό)μην κανεις unlock bootloader με την μέθοδο που λέει το παλικάρι στο άρθρο (καλώδια και ιστορίες)Κανε το μέσω sony επίσημα (official unlock bootloader) ειναι πολυ πιο εύκολο και δεν ανοίγεις κινητά και ιστορίες...
kataramenos32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οπως λεει ο φιλος ακριβως.Καλυτερα περνα μια stable android rom και θα δεις τη συσκευη σου σαν καινουρια 1
panos- Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ!! Θα βάλω μια stable Rom όπως είπατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα