nlal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πας στο κατάστημα όπως πήγα εγώ σήμερα και την παίρνεις με 269ευρό!!! 1
DeKaLoUdiS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/131899-f&u-fls40111
HERTHAN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Η εγγυηση ειναι 3 χρονια. Συνηθως τις θαβω κατι τετοιες μαρκες αλλα για καποιον που δεν εχει πολλα χρηματα ή δεν θελει να δωσει πολλα χρηματα για μια τηλεοραση και δεν εχει τρελες απαιτησεις την παιρνει σημερα κιολας. Οποιος εχει αναγκη απο 40αρα και δεν εχει απαιτησεις επρεπε να την εχει παρει πριν ακομη βγει σε προσφορα(που λεει ο λογος).
someone- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 θελω τηλεοραση και εγω 40-42'', full hd ειναι 200hz (λεει) ειναι, εκεινη την 40αρα την samsung στα 329 ακομα το μετανιωνω που δε την πηρα. ξερω γω ρε γαμωτο, πολλες φορες το φθηνο το πληρωνεις ακριβα..
xristakits Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 το ιδιο θαψιμο επεσε και για την 32αρα και η τηλεοραση δεν παιζεται για τα λεφτα της, οποτε βουρ να προλαβετε 1
maxdore217 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 θελω τηλεοραση και εγω 40-42'', full hd ειναι 200hz (λεει) ειναι, εκεινη την 40αρα την samsung στα 329 ακομα το μετανιωνω που δε την πηρα. ξερω γω ρε γαμωτο, πολλες φορες το φθηνο το πληρωνεις ακριβα.. και το ανάποδο μερικές φορές το ακριβό ...δεν αξίζει την διαφορά ! Η τιμή είναι αστέρι ...κάνεις μια παραγγελία για αποστολή στο σπίτι που κάνει 4-5 μέρες ( πας σε ένα κατάστημα την βλέπεις από κοντά αν σου κάνει την αφήνεις να έρθει αλλιώς την ακυρώνεις ) τόσο απλά ....εγώ δεν την έχω για να σου πω παραπάνω πράγματα αλλά αν είχα επιθυμία αυτήν την στιγμή να πάρω μια ακόμα 40'' θα την έπαιρνα! ( δεν νομίζω να έχει τρομερές διαφορές με τις πολύ απλές led στο ίδιο φάσμα τιμών ) τώρα για τα καλά μοντέλα σαφώς και θα είναι αρκετά χειρότερη ....αλλά και αρκετά φθηνότερη 1
deesnider Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Είμαι κι εγώ υπέρ των πιο «επώνυμων» επιλογών στις αγορές μου. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ σκόπιμο και ωφέλιμο, το κάθε αντικείμενο να αξιολογείται ως «πακέτο» χαρακτηριστικών και τιμής. Τη συγκεκριμένη τηλεόραση δεν την έχω δει να παίζει, αλλά το να είναι «κακή» σε εικόνα - ειδικά αν δεν την δεις δίπλα σε μια αντικειμενικά ανώτερη ώστε να κάνεις άμεση σύγκριση - για κάποιο λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω, το αποκλείω. Οι 40" θεωρώ ότι είναι επαρκές μέγεθος για μια απόσταση γύρω στα 2 μέτρα, ίσως ανεκτό και για λίγο μεγαλύτερη (πόσο μάλλον αν κάποιος όπως η αφεντιά μου, έχει συνηθίσει να βλέπει σε ...29" CRT από τη διπλάσια και πλέον απόσταση για χρόνια). Από πλευράς αξιοπιστίας, δεν ξέρω τι ρόλο βαράει η συγκεκριμένη μάρκα, αλλά έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλών ειδών συσκευές (τηλεοράσεις, dvd players κ.τ.λ.) κατασκευαστών που δεν τούς ξέρει ούτε η μάνα τους (μπροστά τους η F&U είναι ...πρώτο όνομα!), οι οποίες αποδείχθηκαν «σκυλιά». Τα τρία χρόνια τής εγγύησης, όπως πολύ σωστά λέει ο HERTHAN, είναι πολύ σημαντικό συν. Αν δε, τα 200Hz που αναφέρει, αντιστοιχούν σε 100 «πραγματικά» - αλήθεια, θα μπορούσαμε κάπως να το μάθουμε; - συνδυαζόμενα με το μέγεθος και την τιμή της, την καθιστούν μια χαρά επιλογή.
dobro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 πάει πεταξε......μάλλον 2 κομματια βάλανε και τέλος :mad:
deesnider Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 πάει πεταξε......μάλλον 2 κομματια βάλανε και τέλος :mad: Μόλις το είδα κι εγώ. Οι γνωστές αηδίες...
someone- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 εχεις δικιο, την εχω πατησει με καλες μαρκες. τι εγινε ρε παιδια δεν ανοιγει καν τη σελιδα, ειχα προλαβει το ειχα βαλει στο καλαθι και μετα ολοκληρωσα την παραγγελια. θα κοιταξω να παω απο εκει να δω αν την εχουν να δω πως παιζει απο κοντα.
dobro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 σε επώνυμη tv με τα ιδια σχεδον χαρακτηριστικά , ακριβότερη μεν, αλλα προσφορά!
nasosg13b Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μπα ειχε κομμάτια αρκετά παιδιά απλά έγινε πανικός. Εγω το πρωί που πήγα σε εναν κωτσοβολο 3 μπροστά μου και 2 η 3 πισω μου αν θυμάμαι καλά για αυτή την τηλεόραση είχαν έρθει. Για τα λεφτά της σουπερ είναι. Απλά εχω ένα θέμα δεν μπορώ να συνδεθώ ασύρματα θα καλεσω στο σέρβις αύριο να μου πουν μήπως θέλει καμιά ρύθμιση. Αντιμετώπισε κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μεταφέρθηκαν εδώ τα - προγενέστερα απο το άνοιγμα του παρόντος - 16 ποστς απο το γειτονικό τοπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα