adamakos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αγόρασα πρόσφατα το samsung galaxy note p605 10.1 2014 edition και ψάχνω να βρω το καλύτερο / κατάλληλο πρόγραμμα πλοήγησης και φυσικά χάρτες αξιόπιστους και τακτικά αναβαθμήσιμους. Δεν ψάχνω απαραίτητα για δωρεάν πρόγραμμα. Κατέβασα το sygic (δοκιμαστική έκδοση) και δεν είμαι σίγουρος για την αξία του ακόμα. Θέλω να το κάνω μερικές δοκιμές τις επόμενες μέρες. Καμιά άλλη πρόταση υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 sygic και μετά το χάος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamakos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 sygic και μετά το χάος το καλυτερο ειναι αυτο δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εκτος απο το sygic, δες και τα Copilot και Navigon Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2014 από jek20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το καλύτερο για μενα δεν ισοδυναμει με το καλύτερο για σένα. Από οσα εχω δοκιμασει εμενα με βολεψε το syg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα