Greek_Tornado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα Έχω εδώ και χρόνια μια 6950 2gb της Sapphire. Πριν από αυτή είχε περάσει από το σύστημά μου μια 5870. Οι αλλαγές από τη μία κάρτα στην άλλη γίνονται χωρίς Format αλλά έτρεχα πάντα το Atiman uninstaller και καθάριζα τo registry με διάφορα cleaners. Παρόλο που οι επιδόσεις σε 3d Mark κλπ είναι αυτές που πρέπει, όπως και στα games, σε όλα τα configurations φαίνεται σε 5800 series και όχι 6950. Προφανώς υπάρχουν κατάλοιπα από την παλιά κάρτα αλλά εκτός από Format τι προτείνετε να κάνω; Έχω κάνει atiman uninstaller και διάφορα registry cleaners αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το Format αποκλείεται γιατί και μόνο στη σκέψη ότι πρέπει να ξαναστήσω το Flight Simulator και το rFactor με τα χιλιάδες mods που τρέχουν τώρα αρρωσταίνω.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 καλη φαση να τρεχεις benches στο hwbot ας πουμε και να εχεις επιδοσεις 6 series αλλα να σου λεει οτι ειναι 5 series.εκμεταλλευσου το.
Greek_Tornado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλή φάση αλλά καμιά λύση εκτός από format για βαθύ καθάρισμα drivers και registry;
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 DUU χρησιμοποιησες?και εγω πιστευα οτι ειμαι οκ απο θεμα Drivers αλλα οταν το εβαλα,που εδειχνε ακομη και την παλια μου καρτα επανω την οποια φυσικα και καθαρισα στο αψε σβησε.
Greek_Tornado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τι είναι αυτό και πού το βρίσκω; Atiman uninstaller έχω χρησιμοποιήσει και δεν έκανε τίποτα.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 να ειδες,λαθος το ειπα το ονομα. δες εδω
Greek_Tornado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν το ήξερα το DDU αλλά θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με αποτελέσματα. Αν μετά από τόσο καιρό και τόσες προσπάθειες μου δουλέψει αυτό θα στο χρωστάω!
Greek_Tornado Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Έχω ξαπλώσει τώρα και απλά χαζεύω στο κινητό μέχρι να με πάρει ο ύπνος οπότε δεν είμαι στο pc. Αλλά μου φαίνεται θα σηκωθώ να το δοκιμάσω τώρα με τρώει η περιέργεια! Είναι δυνατόν να κάνει καλύτερο καθάρισμα κι από το atiman uninstaller ;
Thanos1972 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Έχω ξαπλώσει τώρα και απλά χαζεύω στο κινητό μέχρι να με πάρει ο ύπνος οπότε δεν είμαι στο pc. Αλλά μου φαίνεται θα σηκωθώ να το δοκιμάσω τώρα με τρώει η περιέργεια! Είναι δυνατόν να κάνει καλύτερο καθάρισμα κι από το atiman uninstaller ; ....αβυσσος οι drivers των pcιων.... 1
Greek_Tornado Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Απίστευτο αλλά μετά από 3+ χρόνια με το ίδιο λειτουργικό χωρίς φορμάτ (ή μήπως 4;;;; ) και έχοντας αλλάξει πάνω από 5 κάρτες γραφικών παρόλα τα driver cleaners, reg cleaners, atiman uninstallers και δε συμμαζεύεται, πρώτη φορά βάζω εργαλείο και μου βρίσκει σκουπίδια από ΟΛΕΣ τις κάρτες που έχω αλλάξει στο pc αυτό! Βρήκε κατάλοιπα από δύο διαφορετικές 4870, μία 5870, μία GTX280, μία GTX480 και τέλος την 6950! Αφού τα βρήκε τα καθάρισε κιόλας, και μετά από αρκετά περάσματα περνάω drivers από την αρχή και τι να δω; 6900 series να την βλέπουν κανονικά παντού όλα τα games και τα προγράμματα! Δεν άλλαξε κάτι στις επιδόσεις αλλά τώρα είναι "σωστά" όλα στο σύστημα και πραγματικά το χαίρομαι! Δε φαντάζεσαι τι καλό μου έκανες φίλε Θάνο, το ήξερα ότι θα βρεθεί λύση στο insomnia! Και πάλι ευχαριστώ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα